Şimdi Ara

avea patlıcan 150 kontor yukle 3 saat bedava (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
37.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nabu

aveadan 100 kontör hediye! en az 50 kontör yükleyin her yöne 100 hediye kontörü 30 temmuzda kullanmaya başlayın.son katılım 28 temmuz.
    bu nasıl bir şey acaba bilgisi olan varmı?? parça 50 kontör yüklesek oluomu??

50 KONTÖR YÜKLESEN OLUR. AMA DİKKAT ET. YÜKLETMEK istediğin bayi transfer yapmasın.
  • peki nasıl yüklicez 50 kontör hiç yüklemedimde transfer yapmadan nerden yüklenio??
  • 50 lik kontör kartı alarakta yapabilirsin. daha garanti olur.
  • Ulan bi biz yararlanmadık
  • obaaa 3 saat geldı kuzuuum ac telefonunu yaf artık
  • Yeni patlıcan aboneleri kazanabiliyor mu bu 180 dakikayı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Yeni patlıcan aboneleri kazanabiliyor mu bu 180 dakikayı?

Yararlanırsın,150 ve üzeri kontör yüklemen yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Yeni patlıcan aboneleri kazanabiliyor mu bu 180 dakikayı?

He valla gec patlicana 10 dk sonra at 150 kontörü olay bitmiştir
  • buugn 150 kontör yükledim 100 hediye +180 dak geldi
    10dak 2 +diğer operatörlerede dak 2 kontöre konuşma hakkı kazandım
  • Avea mobil öğrenci almadan önce faturalı avea kullanıyordum fatura her ay çok ucuk geliyordu.Avea mobil öğrenciye geçtim üstünede patlıcana üye olunca süper oldu.Ekonomiyi düzelttim
  • 150 kontör yükledim.

Mobilöğrenci 10dk 2 kontör

Diğer operatörler Dakikası 2 Kontör

Patlican'dan 3 Saat hediye Geldi

50 üzeri yüklediğim için 3 Eylülde 50 Kontör gelecek

OH BEEEEEE
  • Valla ben aveayaya yeni geçtim iki hat (turkcell ile)birden kullanırım diodum ama burasını okuduktan sonra hiç düşünmeden turkcelli iptal edecem.
    Her ay yüklerim mis 150 kontörümü bakarım keyfime...

TURKCELL SANA
    TURKCELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 1 Eylül 2008; 9:21:51 >
  • mobil öğrenci çok avantajlı. Ayrıca 39 kontor karşılığında ister her yöne 500 yada sadece avelara 5000 bedava msj. Benim kontör hiç bitmiyo bu yüzden
  • Arkadaşlar merhaba, sizlere birkaç sorum olacaktı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-Üyelik ücretli mi?üye olunduğunda, 50 kontur gittiği söyleniyor, tam emin olamadım.
    2-ben mobil öğrenciyim, şu anda 10dksı 2 konture konuşuyorum.Patlıcan a üye olursam, bu tarifem devam edecekmi?
    3-150 ve üzeri kontur yüklemede, 180dk avealılarla bedava konuşma verildiği söyleniyor.Bu 180 dakikaya, benim mobil öğrenci tarifemdeki 10dksı 2 kontur dahil mi?
    4-şu anda üyelik devam ediyor mu?ayrıca iptal konusunda herhangi bir zorluk yaşanıyor mu?

şimdiden teşekkürler...
  • Nerdeyse bir buçuk iki yıldır forum donanıma takılırım ve özellikle forumun cep telefonları bölümünü takip ederim ama fazla dikkatli incelemezdim.Ne kadar çok kampanya yada uygun tarifeler varmış benim haberim
    yok
    Neyse lafı uzatmayayım bugün gündüz foruma girdim bu başlığı okudum Avea öğrenci hattıma 150 kontor yükledim ve hemen 3 saat konuşma sürem hesabıma eklendi.bizi bu kampanyalardan haberdar eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wero

Nerdeyse bir buçuk iki yıldır forum donanıma takılırım ve özellikle forumun cep telefonları bölümünü takip ederim ama fazla dikkatli incelemezdim.Ne kadar çok kampanya yada uygun tarifeler varmış benim haberim
    yok
    Neyse lafı uzatmayayım bugün gündüz foruma girdim bu başlığı okudum Avea öğrenci hattıma 150 kontor yükledim ve hemen 3 saat konuşma sürem hesabıma eklendi.bizi bu kampanyalardan haberdar eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.

hocam sen ne diyon ya. 180 dakika için bu kadar sevinmişsin. ben gibi para kazansan ne yapacaksın acaba merak ettim. bundan sonra daha sık takıl buralara. hayatını yaşa.

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Arkadaşlar merhaba, sizlere birkaç sorum olacaktı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-Üyelik ücretli mi?üye olunduğunda, 50 kontur gittiği söyleniyor, tam emin olamadım.
    2-ben mobil öğrenciyim, şu anda 10dksı 2 konture konuşuyorum.Patlıcan a üye olursam, bu tarifem devam edecekmi?
    3-150 ve üzeri kontur yüklemede, 180dk avealılarla bedava konuşma verildiği söyleniyor.Bu 180 dakikaya, benim mobil öğrenci tarifemdeki 10dksı 2 kontur dahil mi?
    4-şu anda üyelik devam ediyor mu?ayrıca iptal konusunda herhangi bir zorluk yaşanıyor mu?

şimdiden teşekkürler...

1. Ne üyelik ücreti ya. Patlıcan ücretsiz bi servis (içerikleri kullanmadığın sürece) 50 kontör mobil öğrenciye yeni geçenlerden düşülen kayıt ücreti. Ona da AVEA 60 dakika AVEA içi hediye veriyordu sanırım.
    2. Patlıcan bir tarife değil servistir. Kayıt olduğunda mobil öğrenci tarifesinden devam edersin.
    3. Patlıcan'a kayıt olduğunda 180 dakika AVEA içi veriliyor. 10 dakikası 2 kontör olayı tarifenle alakalı. 180 dakikanın kontörle alakası yok. Tamamen bağımsız 10 dakikası 2 kontör olayıyla.
    4. Üyelik her zaman devam ediyor. İptali neden düşünüyorsun? Eğer sen bişey indirmezsen. İçerikleri kullanmazsan kontr düşmüyor. Aylık üyelik ücreti de yok.

• Piri reis kardeşim sevindim sevinmesine de ondan ziyade operatörlerin sitesinden daha hızlı ve kolay anlaşılır bir şekilde forumda yer almasına şaşırıyorum.Teşekkürün bir nedeni de o.Bundan sonra mümkün olduğu kadar takılırım bu foruma :)
  • Daha önce kamu hattındaki eşimin telefonunu kontörlü hepsi bire geçirdik, daha önceden patlıcana web den üye olmuştu, 150 kontör yüklediğimizde bedava dakikalar maalesef gelmedi, acaba patlıcana üye olduğunda faturalı hat kullanmasından mı kaynaklanıyordur bu olay, müşteri hizmetlerini arayıp sorunu çözebilirmiyiz?
  • müşteri hizmetlerini arayıp çözebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.