Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunahan2

kac gunde gecılıyor dun basvuru yaptım

2. Günün sonunda mesaj geldi 4 günde tamamlandı benimkisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

Orijinalden alıntı: acnidre

Bugün bi SMS geldi Avea'dan... Ekran görüntüsünü cepten atmayı beceremedim ama, taahhütsüz kullanıyormuşum... SOZ yazıp 5555'e mesaj gönderirsem ayda 6TL indirim yapacaklarmış... Nedir bu durum? Bayideki çocuk 12 ay bizimlesin abi demişti bana?!?

Faturasız woopstan geçtim...

[simage][/simage]

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL...

Edit: SS başarılı ;)

Soz 5555 => Onay 5555 sırasıyla yapmanız gerek ama ben daha taahhüt vermedim.

Taahhüt için son gün ne acaba?

12 ekim midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

Bugün bi SMS geldi Avea'dan... Ekran görüntüsünü cepten atmayı beceremedim ama, taahhütsüz kullanıyormuşum... SOZ yazıp 5555'e mesaj gönderirsem ayda 6TL indirim yapacaklarmış... Nedir bu durum? Bayideki çocuk 12 ay bizimlesin abi demişti bana?!?

Faturasız woopstan geçtim...

[simage][/simage]

Edit: SS başarılı ;)

Soz 5555 => Onay 5555 sırasıyla yapmanız gerek ama ben daha taahhüt vermedim.

Taahhüt için son gün ne acaba?

12 ekim midir?

Hattın açıldıktan 60 gün içinde diye biliyorum.

• Merhaba, hiç avea kullanmadım.Adana seyhandayım, İnternet ve çekimi nasıl acaba? Vodafone ve turkcell kullandım ikisindende memnun kaldım.Fiyat olarak pirme mini cazip ama internet hızını merak ediyorum birde bağlantılarda kopma oluyor mu.
    --Geçiş yapıp memnun kalmadım diyelim 1 ay kullansam deneme amaçlı ne kadar ceza gelir 1 ay için mi yoksa 12 aylık mı bozma bedeli?
  • Arkadaşlar nişanlımla geçmeyi düşünüyoruz. Acaba 37,5 tl haricinde herhangi bir ücret vericek miyiz? Birde 4gbdan sonra hız düşüyor mu yoksa devam mı ediyor ücretli almaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar nişanlımla geçmeyi düşünüyoruz. Acaba 37,5 tl haricinde herhangi bir ücret vericek miyiz? Birde 4gbdan sonra hız düşüyor mu yoksa devam mı ediyor ücretli almaya?

37.5 uzerine ucret var mi ben de cok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar nişanlımla geçmeyi düşünüyoruz. Acaba 37,5 tl haricinde herhangi bir ücret vericek miyiz? Birde 4gbdan sonra hız düşüyor mu yoksa devam mı ediyor ücretli almaya?

37.5 uzerine ucret var mi ben de cok merak ediyorum

Çünkü aveanın huyudur 19luk tarife diyip vergileri eklememek.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Ben çok memnunum Avea'dan, hem internetin hızı iyi hemde Turkcell'e kazıklanmıyorum süper hiper vs vs net adı altında.

Bir noktada 5 mbit görmesi pek birşey ifade etmiyor. Ben Bağdat caddesinde 15-20 mbit, genelde Turkcell'den daha yüksek hız da gördüm ama önemli olan genel kullanımdaki performansı.

Cevahir Alışveriş merkezi gibi merkezi bir yerde 20Mbit ile youtube dan video indirebiliyorum.

Kemerburgaz gibi köy olarak geçen bir yerde ise 18Mbit gibi hızlar ile video indirebiliyorum. Turkcell den en az 4 kat hızlı. Turkcell in 3Mbit ile bağlandığı yerde ben 10Mbit in üzeri hızlar ile giriyorum internete. POCELL deyim 39TL 1000dk 1000sms 4GB internet. 100TL de akar yakıt verdi. Aylık 30TL ye geliyor yani.

Zor bir şey değil. Mevcut durumda taahütün yok ise geçersin Avea ya bakarsın senin bölgende benim dediğim gibi mi çalışıyor. Geçersin gene Vodafone ya da Turkcell e. Üstelik önceden ödediğinden daha düşük bir bedelle (Sonuçta yeni müşteri sayılırsın). Yani denemekten bir zarar çıkmaz. Öyle yok 3 sene önce kullanmıştım gibi yorumlara gerek yok. Güncel kullanıcı isen söyle yoksa 1-2 sene önceki şeyler boş iş. Normalde işim olmaz oraya gitmek ile ama Davutpaşa da çekmiyor diye telefon ettim 3 ayda baz istasyonu geldi. Şu an bir tek Turkcell ile Avea çekiyor orada mesela.

Bu arada internet hızı az diyenler lütfen müşteri hizmetlerini arayıp 3G aktif mi değil mi kontrol etsinler. Hat geçişlerinde yeni verilen hatta 3G kapalı oluyor o yüzden Edge ile bağlanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: the_thing

Ben çok memnunum Avea'dan, hem internetin hızı iyi hemde Turkcell'e kazıklanmıyorum süper hiper vs vs net adı altında.

Bir noktada 5 mbit görmesi pek birşey ifade etmiyor. Ben Bağdat caddesinde 15-20 mbit, genelde Turkcell'den daha yüksek hız da gördüm ama önemli olan genel kullanımdaki performansı.

Cevahir Alışveriş merkezi gibi merkezi bir yerde 20Mbit ile youtube dan video indirebiliyorum.

Kemerburgaz gibi köy olarak geçen bir yerde ise 18Mbit gibi hızlar ile video indirebiliyorum. Turkcell den en az 4 kat hızlı. Turkcell in 3Mbit ile bağlandığı yerde ben 10Mbit in üzeri hızlar ile giriyorum internete. POCELL deyim 39TL 1000dk 1000sms 4GB internet. 100TL de akar yakıt verdi. Aylık 30TL ye geliyor yani.

Zor bir şey değil. Mevcut durumda taahütün yok ise geçersin Avea ya bakarsın senin bölgende benim dediğim gibi mi çalışıyor. Geçersin gene Vodafone ya da Turkcell e. Üstelik önceden ödediğinden daha düşük bir bedelle (Sonuçta yeni müşteri sayılırsın). Yani denemekten bir zarar çıkmaz. Öyle yok 3 sene önce kullanmıştım gibi yorumlara gerek yok. Güncel kullanıcı isen söyle yoksa 1-2 sene önceki şeyler boş iş. Normalde işim olmaz oraya gitmek ile ama Davutpaşa da çekmiyor diye telefon ettim 3 ayda baz istasyonu geldi. Şu an bir tek Turkcell ile Avea çekiyor orada mesela.

Bu arada internet hızı az diyenler lütfen müşteri hizmetlerini arayıp 3G aktif mi değil mi kontrol etsinler. Hat geçişlerinde yeni verilen hatta 3G kapalı oluyor o yüzden Edge ile bağlanırsınız.

Bu kadar şey bana mı söylediniz bilmiyorum ama ben seyahat eden ve yurtdışı ile konuşan, giden gelen biri olarak daha iyi tarife olmadıgı icin mecburen vodafone kullanıyorum.

Önyargılı olmadığım icin Avea da kullandım ama Avea özellikle bina içlerinde sıkıntılı. Kullanılmayacak bir operatör degil ama kampanya takip edilirse bence en iyi fiyat performans Vodafone'da.

Daha yeni mutlu ailem kampanyası ile kardeşimin hattını Avea'dan Vodafone a taşıdık. 4000 dk 4000 SMS 4gb ayda 42,5 tl ve dakikalar VF ülkelerini aramak icin kullaniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 30 Eylül 2014; 20:26:33 >

• signore kullanıcısına yanıt
    hocam vodafone için referans olan kişinin tarifesi nedir. 542yi aradım ben, bana %50 indirimli 6 adet tarife saydı. fakat geçmeniz için referans olan kişinin bu tarifelerin birinde olması mecburi dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

hocam vodafone için referans olan kişinin tarifesi nedir. 542yi aradım ben, bana %50 indirimli 6 adet tarife saydı. fakat geçmeniz için referans olan kişinin bu tarifelerin birinde olması mecburi dedi.

Emin değilim ama Devreden kelimesi geçen bir tarife galiba.

Size yardımcı olması için Mutlu Ailem kampanyası başvuru formundaki bir sayfanın görüntüsünü veriyorum. Bahsettiğiniz 6 tarife bunlar olmalı.

Ama Mutlu Ailem kampanyasının son günü 30 Eylül değil miydi ?

• signore kullanıcısına yanıt
    bilgim yok benimde son gün için ama dediğim gibi demişlerdi, aksi durumda bende aveaya geçmeyi düşünüyorum bu konuda yardımcı olamadılar. bende bayiye gitmedim hiç.
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    sabit fiyat 12ay, 12aydan sonra 45TL gbiliyorum. fakat bir telsiz ücreti var buun herkesden kesiyorlar. 1.37tl mi ne
  • quote:

sabit fiyat 12ay, 12aydan sonra 45TL gbiliyorum. fakat bir telsiz ücreti var buun herkesden kesiyorlar. 1.37tl mi ne

Yani 40tl oluyor hemen hemen

aynen öyle oluyor telsiz ücreti her tarifeden kesiliyor ama.
  • quote:

aynen öyle oluyor telsiz ücreti her tarifeden kesiliyor ama.

Hocam vodafone kamu tarifesi kullaniyorum. Sabit ucret oduyorum.

anladım belki bazı tarfielerde vardır. yada 542 yanlış bilgilendirme yaptı. tüm tarifelerde kesiliyor bu ücreti devlet alıyor dediler bana.
  • Avea faturalıdayım avea faturasıza geçirsem hattımı daha sonra prime'a geçsem yararlanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Avea faturalıdayım avea faturasıza geçirsem hattımı daha sonra prime'a geçsem yararlanabilirmiyim?

Avea'dan direk geçiş olmuyor. farklı bi operatöre geçip tekrar gelmeniz gerekiyor. cezası var sanırım. ama tek çözüm böyle..

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Ama faturasız hatlar geçebilir denilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.