Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greenflash

PTTCell faturalı 14lükten bu tarifeye geçebiliyor muyuz? Geçtiğimiz yıl PTTCell'e geçmiştim. Taahhütsüz müydü onu da hatırlamıyorum.

şimdi sordum PTTCell faturalı olduğum için geçiş yapamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duvan.35

hala avea çekmeyen var diyen var dağdamı yaşıyorsunuz diyeceğimde aksarayım köyüne gittiğimde note 2 telefonumla 12mbit hızları görüyorum siz hala çekmiyor diyorsunuz aslında türksel çekiyorda oda cüzdanınızı haberiniz yok

Hocam dağı bayırı bırak Ankara'nın göbeği Kızılayda bir dene note 2 tabletinle sonra eminim yorumunu sileceksin buradan:)

Bu arada fiyat mükemmel vodafone red classic kullanıyorum taahhütüm bitmiş olsa oturup düşünürdüm geçsem mi diye. Geçerdim sanırım.
  • Merhabalar.
    Bu tarifeye vodafonedan geçmeyi düşünüyorum. Vodafoneda faturam ayın 6sında kesiliyor. Aveada fatura kesim tarihim ne olur acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır avealıyım. çekmediği yerler var mı. evet var. ama şöyle bir tarifeyi turkcell veremez. verse 120tl para ister. çekmiyorsa geçersin turkcell'e. bir sürü tarife var. burada çekmiyor demenin alemi yok. son 1 yılda 5 kişiyi çekmiyor abi diye diye turkcell'den avea'ya geçirdim. milletin anası ağlamış 60-70tl faturalardan. geldiler 30-35 liraya 4gb internetli tarife iknamla geçtiler. çıt yok valla. herkes halinden çok memnun.
  • Arkadaşlar Merhaba

Bende turkcell hat aldım ve geçiş işlemi için 90 gün yasal bekleme süresi varmış.benim 10 ekimde 90 günlük yasal süre doluyor.ama bu kampanyada 12 ekimde sona eriyor.sizce ne zaman başvuru yapmayalım ve bu geçiş işlemleri ne kadar sürüyor.
  • Avea nın çekim kalitesi iyi olsa bu paraya bu tarifeyi vermeye ihtiyaç duyar mı?
    Benim maddi durumum müsait olmadığı için yıllardır avea ve vodafone kullandım.
    Bulunduğum şehirde aveanın durumu berbat ama yıllardır kullandım.
    Herkes kendi cebine göre hareket etsin.
  • 21 Eylül'de geçtiğim Avea Prime'a , 25 Eylül tarihe kadar dayanabildim , İstanbul Altunizade'de oturuyorum , ve çalışıyorum istanbulun en merkezi yerlerinden birinde , ve böyle yavaş 3g bağlantısı görmedim ayrıca telefonda çekmiyor turkcellin full çektiği yerde ..

Avea.com.tr ön kayıt dediler iphone 6 için sonra kendi kendine kapattılar ...

avea bağdat caddesinin telefonu sürekli kapalı ...

mobil uygulamasında hata veriyordu ...

son olarakta iphone 6 taahütü için eğer 37.5 iken geçtiyseniz sizi 1. tarifeden alıyor ... ne hikmetse 3. tarifede olmanıza rağmen , daha ucuza geçtiğiniz için 1. tarife diyor , bu kadar döneklik şark kurnazlığı olmaz..

turkcellin 19 tlye 1 gb internet ve 500 dakika her yöne paketine geçtim , mutluyum , faturam 30 lira civarı gelicek oda başımın gözümün sadakası olsun ..

avea gerçekten kötü ...

• Arkadaşlar konusu değildir belki biliyorum ama avis kodu kullanmayacak olan varsa verebilir mi ? Kendim taahhütlü pakette olduğum için geçemedim bu pakete.
  • acaba iphone 5 tariye ek 101 lira diyor 24 ay taahhütle ama orda tarife bedeli 85 gözküyor bu fiat üzerinden cihaz alınabilirmi
  • 13 yıllık turkcelliyim.Artık geçme zamanı geldi :)
  • 6 yıllık Turkcell'liyim.
    Bugün itibariyle geçmek için başvurumu yaptım.
    Umarım pişman olmam.
  • Bugun İSPARK hakkımı ilk defa kullandım İstanbul da yaşayanlar içinguzel bır kampanya umarım kkalıcı olarak devam eder.
     Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL...

• İspark ayda kaç saat bedava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Ayda 5 kez acık İSPARK larda 2 saat kapalı olanlarda 3 saat veriyor sonrası normal ucretten ekleniyor

• Turkcell ve Vodafone kullanarak son durak Aveaya geçtim. Yaklaşık 7 sene Turkcell, 3 sene Vodafone, son 1 yıl Avea kullanıyorum. Prime tarifesine dün geçtim.
    Çok tartışılan çekmiyor, internet yavaş vs. tamamen bulunduğunuz lokasyona bağlı.
    Köy yerinde, tarlada bahçede şehir merkezinde (Antalya) defalarca speedtest yaptım. (şirket hattın Turkcell, kıyaslama sonuçlarım şunlar.
    Kullanıcı yoğunluğuna bağlı olarak değişiyor ama Avea interet hızı olarak Turkcelle çok yakın bazı yerlerde üstün, Vodafone bana çile ediyordu, son sırada.
    Konuşma sırasında hat kesilmesinde ise Avea 1 numara, tünellerde veya ırak noktalarda Turkcell aktifken Aveada bağlantı olmuyor. Şehir merkezlerinde sorun yok.
    Ayrıca Aveanın taşıma yükü fazla değil, kalabalık insan selinin olduğu alanlarda internet veya görüşme sıkıntı olabiliyor.
    Antalya'da onlarca yerde internet hızı ölçümü yaptım ve Aveayı başarılı buldum. Hatta şu an interneti telefon üzerinden laptopa paylaştırdım, paylaşım bile turkcell vınımdan daha hızlı bağlanıyor.

• Bugün bi SMS geldi Avea'dan... Ekran görüntüsünü cepten atmayı beceremedim ama, taahhütsüz kullanıyormuşum... SOZ yazıp 5555'e mesaj gönderirsem ayda 6TL indirim yapacaklarmış... Nedir bu durum? Bayideki çocuk 12 ay bizimlesin abi demişti bana?!?

Faturasız woopstan geçtim...

[simage][/simage]

Edit: SS başarılı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy joyrider -- 28 Eylül 2014; 22:39:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün itibariyle geçişim oldu. Bilgilerde bir anormallik var mı ? Daha taahhütü vermedim eve gidince 3g iyi ise vermeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acnidre

Bugün bi SMS geldi Avea'dan... Ekran görüntüsünü cepten atmayı beceremedim ama, taahhütsüz kullanıyormuşum... SOZ yazıp 5555'e mesaj gönderirsem ayda 6TL indirim yapacaklarmış... Nedir bu durum? Bayideki çocuk 12 ay bizimlesin abi demişti bana?!?

Faturasız woopstan geçtim...

[simage][/simage]

Edit: SS başarılı ;)

Soz 5555 => Onay 5555 sırasıyla yapmanız gerek ama ben daha taahhüt vermedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürkanist34

Arkadaşlar Merhaba

Bende turkcell hat aldım ve geçiş işlemi için 90 gün yasal bekleme süresi varmış.benim 10 ekimde 90 günlük yasal süre doluyor.ama bu kampanyada 12 ekimde sona eriyor.sizce ne zaman başvuru yapmayalım ve bu geçiş işlemleri ne kadar sürüyor.

Geçiş değil başvuru tarihiniz önemli yani tarifeye geçişiniz onaylanır.

• kac gunde gecılıyor dun basvuru yaptım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.