Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Ama faturasız hatlar geçebilir denilmiş.

avea olduğunuz için geçemiyorsunuz diye biliyorum.. müşteri hizmetlerini arayıp sağlıklı bilgiyi alın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

Orijinalden alıntı: acnidre

quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

Orijinalden alıntı: acnidre

Bugün bi SMS geldi Avea'dan... Ekran görüntüsünü cepten atmayı beceremedim ama, taahhütsüz kullanıyormuşum... SOZ yazıp 5555'e mesaj gönderirsem ayda 6TL indirim yapacaklarmış... Nedir bu durum? Bayideki çocuk 12 ay bizimlesin abi demişti bana?!?

Faturasız woopstan geçtim...

[simage][/simage]

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL...

Edit: SS başarılı ;)

Soz 5555 => Onay 5555 sırasıyla yapmanız gerek ama ben daha taahhüt vermedim.

Taahhüt için son gün ne acaba?

12 ekim midir?

Hattın açıldıktan 60 gün içinde diye biliyorum.

Teşekkür ederim.

Not: Mobilden artı veremedim mesajınıza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturasizlar gecebilir diyor. Avea faturalilar gecemiyor.

• ben avea hattı kullanıyordum faturalı. prime a geçiş yaptım 12 ay taahhütlü. şimdi bana 80 tl mi kitleyecekler? müşteri hizmetlerini arayıp görüşmem gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Avea faturalıdayım avea faturasıza geçirsem hattımı daha sonra prime'a geçsem yararlanabilirmiyim?

Avea'dan direk geçiş olmuyor. farklı bi operatöre geçip tekrar gelmeniz gerekiyor. cezası var sanırım. ama tek çözüm böyle..

Ben aveadan vodafona sonra tekrar aveya ya geçtim . Herhangi bir ceza bildirimi gelmedi. Geçiş işlemlerin toplamda 9 gün sürdü. 2 gündür avea primeliyim . Bu arada 4 günlük vodafone da kaldığım sürede internetinin aveadan farksız olduğunu gördüm . Hatta vodafonda internet kesilmelri daha çok ve uzun sürüyor. Bilgilerinize.

• Arkadaşlar 2 yildir vodafone red tarifesini kullaniyorum evden içeri girdigimde h+ şebekesini yakalamak artik mucize oluyordu ben interneti istedigim yerde kullanamiyorsam neden dunya kadar para odeyim yüz kez vodafone musteri hizmetlerini aradim her seferinde kaydinizi oluşturduk en kisa zaman da bulunduğunuz konumda sebeke güncellenmesi yapılacaktır deniliyor iki yıldır ne bir duzelme gordum nede bir degisiklik.. Pazartesi günü avea prime mini tarifesine gectim az önce mesaj geldi yarin saat 08.06 da geçiş islemi tamamlanacak deniliyor. Asagida bir resim ekliyorum evimin icindeki vodafone internet hizidir yarin aveaya gectigimde ayni yerden bide onun hizini olcup resmini eklerim..

• kanpanya biitimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu her yöne 3000 dakikaya 444'lü numaraların dahil olduğu şartlarda yazıyor fakat 0850 ile başlayan müşteri hizmetleri numaraları da dahil midir? Bilgisi olan paylaşırsa çok iyi olur.
  • benım hat acıldı

onlıne ıslemlerden batıgımda 3bın dakıka ve sms ile 6 gb ınternet gozukuyor bırde borc 14 Tl gozukuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

quote:

Avea faturalıdayım avea faturasıza geçirsem hattımı daha sonra prime'a geçsem yararlanabilirmiyim?

Avea'dan direk geçiş olmuyor. farklı bi operatöre geçip tekrar gelmeniz gerekiyor. cezası var sanırım. ama tek çözüm böyle..

Ben aveadan vodafona sonra tekrar aveya ya geçtim . Herhangi bir ceza bildirimi gelmedi. Geçiş işlemlerin toplamda 9 gün sürdü. 2 gündür avea primeliyim . Bu arada 4 günlük vodafone da kaldığım sürede internetinin aveadan farksız olduğunu gördüm . Hatta vodafonda internet kesilmelri daha çok ve uzun sürüyor. Bilgilerinize.

ben de tamamen sizin gibi geçiş yapmıştım. geçmiş sayfalarda anlatmıştım. birçok arkadaş da aynı aynı şekilde geldi. prime iyi oldu her yönüyle

• 12.09.2014 tarihi ve sonrası Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

• Yani avea faturalidan faturasiz avealiya gecip sonra prime gecsek 30 tl ye olacak yanlis anlsmadiysam.

• aveanın bunun gibi bomba tarifeleri var. bende dayanamayıp hattımı taşımıştım.
    aveada 3g full çekmesine rağmen konuşma esnasında çok sık hat kesilmesi yaşıyordum. garip operatör :) ayrıca faturadan itelemek gibi huyları var (sms göndererek 100mms paketi almışsınız gibi saçmalayabiliyor).
    türkcell'e döndüm, alışmışım iyi geçiriyorlar..

• Arkadaslar bu sabah itibri ile vodafone dan avea ya geçiş tamamlandı. Ve hemen vodafone ile ayni yerde ayni noktada hiz testi yapmıştım simdi avea yı da test ettim resileri ekledim..

Vodafone hiz testi

Avea hiz testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus1 -- 3 Ekim 2014; 9:20:08 >

• Yeni bir hat almak istiyordum, Avea'dan bir hat alsam 37,5 tl mi? olacak faturası bilgisi olan?
  • 1000 dk 1000 sms 1gb =19 tl vodafoneden bu tarfiye geçmeyi düşünüyorum çok tereddüttteyim.Avea dan memnun kalmasam aynı vodafone tarifesine geçmem imkansız.Ama avea prime tarifenin yanında ekstralarınında olması çok iyi.
    Bilemedim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

benım hat acıldı

onlıne ıslemlerden batıgımda 3bın dakıka ve sms ile 6 gb ınternet gozukuyor bırde borc 14 Tl gozukuyor

4gb degil mi?

Sizin 6 niye?

Vergiler dahil mi?

Nihaî fatura 37.5 mu olacak yoksa daha fazla mi?

• bu tarife taahhütsüz ne kadar acaba?
  • geçtim beklemedeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: tunahan2

benım hat acıldı

4gb degil mi?

Sizin 6 niye?

Vergiler dahil mi?

Nihaî fatura 37.5 mu olacak yoksa daha fazla mi?

bır sorgular mısınız sızın kac gb
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.