Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsunda merkez hatayda değil ama bakalım nasıl olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone kullanıyorum ayın 15'inde taahhüdüm doluyor..avea bayisi 4 ile 6 gün arasında geçiş oluyor dedi,kampanya ayın 12'sinde bitiyor yani ayın 12'sinde başvuru yaparım diyor zaten 4-6 gün geçiş olduğu için 15'sinden sonra geçmiş olursun dedi burdan çekincem ayın 15'inden evvel kampanyaya dahil etmeleri ve taahhüt'ü bozmaları, geçen arkadaşlar ortalama kaç günde geçiş mesajınız geldi?
  • 6gb data kullanma hakkımız mı var ilk ay

• Ne ilk ay ne son ay 6 gb hakkımız var sadece 4GB hakkımız var geri kalan 2 gb ise 4 x 500 mb olarak ve 500mb da 5 TL olarak ücretlendirileck arkadaşlar . 6 GB o yüzdn gözüküyor .
  • erenqwerty kullanıcısına yanıt
    45 TL yi nerede gördünüz ?
  • Numaramı taşıyacağım ancak bir kaç soru var aklımda yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...

Öncelikle ilk sayfada arkadaşların bahsettiği kredi kartından otomatik ödeme talimatı verme zorunluluğu nedir? Sözleşmede okumadım kaldı ki bunla ilgili bir bilgi de yok sitesinde...

Bir diğeri interneti paylaşmak... Nasıl oluyor? Örneğin avea jet mobil 6 gb kademeli data hattımla paylaşacağım diyelim. Nasıl olacak???
    Yani 4 GB'ı telefon ve 3G modemle ortak mı kullanmış olacağım. 3G modemin kendi 6 GB kotası ne olacak? Hangi kota öncelikli olacak vs...? Hiç bilgi yok bu konuda...

Bu paketi kullanan bir arkadaşımla iletişime geçmek isterim, müşteri hizmetlerine hiç güvenim yok.

• Blur kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle avea bize madik atacak gibi geliyor 37,5 çok uygun çünkü
  • taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Prime Mini Tarifesi için tarifenin aylık ücreti 37,5 TL olarak uygulanacaktır.

sitede bu yazıyor ama arıyorum adamın dediklerine göre artış olabilir diyor bana. taahhüt verme konusunda şüphelerim var. ileride gidip dünya para vermeyelim.
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen gün kardeşim, turkcell hazır kartını bu tarife için aveaya geçirdi, otomatik ödeme için herhangi bir kredi kartı istemediler bayide. Öyle bir zorunluluk yok.
    Prime Mini geçti hattı, hatta şuan telefonundan bana Wifi açtı internete ordan giriyorum

Fiyat konusunda
    Geçiş işlemlerini bayi müdürü ile yaptık, kendisine 12ay sonra fiyatın ne olacağını sordum. 12 ay sonra fiyatın artacağını fakat müşteri hizmetleri ile konuşulup bizede 45 TL olarak devam edeceğini ifade etti.

Wifi Test -
    Test Resmini ekledim - Test Yapılan Bölge : Güzelbahçe / İzmir
    http://www.speedtest.net/
     Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL...

Umarım bir takalaya getirmez bizi avea !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 6 Ekim 2014; 23:59:17 >

• 12 aylık değil mi taahhüt verince?

Bu arada hesap kesim tarihini ayın 10 u yapmışlar geçeli 5 gun oldu daha 2.5 gb internetim var.Bitirmelimiyim kalan 3 günde sonra 3 hafta internetsiz kalmayalım

• Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapan müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Faturalı hattan faturasız hatta geçiş, diğer operatörlere numara taşıma ve hat iptali yapılması durumunda çıkan son faturaya ise tarife aylık ücretinin tamamı yansıtılacaktır.

Böyle birşey diyor.7-8 gün kullanmış olacağım.Sanırım 10 lira gibi bir fatura gelecek

Datalar fatura kesim tarihinde tekrar 3000 30000 4gb olcak degilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

quote:

Orijinalden alıntı: bluedrk

Bu her yöne 3000 dakikaya 444'lü numaraların dahil olduğu şartlarda yazıyor fakat 0850 ile başlayan müşteri hizmetleri numaraları da dahil midir? Bilgisi olan paylaşırsa çok iyi olur.

0850-0800'lü hatlar ücretsiz danışma servisidir zaten.

0850 hatlar ücretsiz değildir .

• quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

quote:

Bu her yöne 3000 dakikaya 444'lü numaraların dahil olduğu şartlarda yazıyor fakat 0850 ile başlayan müşteri hizmetleri numaraları da dahil midir? Bilgisi olan paylaşırsa çok iyi olur.

Vodafone de 0850 hb com u ariyinca dakikalarimdan gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

quote:

Vodafone de 0850 hb com u ariyinca dakikalarimdan gidiyor

Normal hattaki dakikalardan düşüyor dediğiniz gibi. Arkadaş ücretsiz demiş . Ücretsiz olan 0800 lü hatlar onlarda cepten erişilmiyor diye biliyorum.

• Az önce detaylı bilgi aldım, belki soran arkadaşlara bir yardımım dokunur.

Benim de iki yıldır kullandığım Vodafone Red + Note II telefon kampanyam bitiyor 7 Kasım'da. 23 Kasım'da aldım fakat, 7 Kasım'a kadar kullanacağım, günlerimi yiyorlar sanki buradan. Neyse gelelim Avea kampanyasına.

Diğer hattımın kampanyası biteceği için ve en uygun bu kampanyayı gördüğüm için, kampanya bitmeden arayıp geçeyim dedim. Aklımda iki seçenek vardı. Ya hattımı taşıyacak ya da yeni bir hat alacaktım. Doğal olarak numaram değişmesin diye önce hattımı taşımayı sordum ki var olan Vodafone paketim çöpe gitse de sıkıntı değildi fakat olmadı. "Altı gün içinde geçilir, araya haftasonu gireceğinden hafta başına kalır ki o da 13 Ekim'de olur en erken." denildi ve ben de ikinci seçeneğe yöneldim.

Yeni hat alımında, yeni numara alınacak. Ek ücret olarak 40 TL hat, 15 TL vergi vb. ıvır zıvır toplam 55 TL ister peşin, isterseniz de herhangi bir faturalı (bu kampanya gibi...) tarifeye en az bir yıllık taahhüt vererek on iki aya bölünebilir. Bu da 5 TL gibi bir fiyata denk geliyor ve bu da bir gün sürüyor.

Aylık olarak; 5 TL + 37,5 TL + 1,30 TL (vergi) yani 45 lira gibi bir fiyata denk geliyor.

Bunun dışında taahhüt bitiminde de direkt olarak 45 TL fiyatlandırma olacakmış. Yeni hat alacakların (bu saatten sonra tek yol bu görünüyor.) ödeyeceği ücret sadece bir yıllık. Yani bir sonraki yılda da taahhüt verilirse eğer, 45 TL + vergi olacakmış. Fakat, bu fiyat artar çünkü daha bir yıl var.

• Bugun nişanlımla beraber tarifeye geçtik. İnşallah bir sorun çıkmaz. İlk ay taahhüt vermeyi düşünmüyoruz ne olur ne olmaz belki beğenmeyiz belki ekstra ücret gelir falan. İnşallah interneti hızlıdır.
  • taahhüt vermeğince ücret ne oluyor arkadaşım?
  • Vodafondan numara taşıyarak geçmeyi düşünüyorum. Bugün başvursam kamp. bitimi 12 ekime yetişir mi? Bayi 4 5 gün sürer dedi geçiş için.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerdinc

Vodafondan numara taşıyarak geçmeyi düşünüyorum. Bugün başvursam kamp. bitimi 12 ekime yetişir mi? Bayi 4 5 gün sürer dedi geçiş için.

kampanya bitimine kadar geçiş işlemi başlatılırsa sorun olmaz, yani siz 12 sine kadar yaptırın, kaç gün sürerse sürsün geçiş işlemi, sorun olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb sonrası limitsiz internet var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.