Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galata80

taahhüt vermeğince ücret ne oluyor arkadaşım?

arada 6tl oynuyormuş hocam. 37.5 + Telsiz kullanım ücreti 39.x'e geliyor taahhütlü. Eğer taahhüt vermezsen 45,x'e geliyor hocam.

@trailblazer

4 kez 500mb verdikten sonra hız 250kbps'e düşüyor hocam. yani 4gb bitince 20tl giriyor toplamda. Ama dersendeki 4.5gb bana yeter ekstra 5tl giriyor faturaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 9 Ekim 2014; 13:19:36 >
  • ANLADIM
    soz------------5555
    onay----------5555
    yapmayınca taahhüde girilmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

ANLADIM
    soz------------5555
    onay----------5555
    yapmayınca taahhüde girilmiyor mu?

yok hocam. Avea size 2 ay süre veriyor. 2 ay boyunca bunları yollamadığınız sürece taahhütsüzsünüz. 2 ay bitiminde hala taahhüt vermediysenize öyle devam ediyor.

Aslında 6tl için aveada bağlı kalmaya gerek yok. Taahhüt vermeyi düşünmüyorum. Ne olur ne olmaz avea bu. Bir şeyler bulup çıkartırsa patlamayalım.
  • bence de en iyisi o şekilde yapmak teşekkür ederim..yardımlarınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

Orijinalden alıntı: fenerdinc

Vodafondan numara taşıyarak geçmeyi düşünüyorum. Bugün başvursam kamp. bitimi 12 ekime yetişir mi? Bayi 4 5 gün sürer dedi geçiş için.

kampanya bitimine kadar geçiş işlemi başlatılırsa sorun olmaz, yani siz 12 sine kadar yaptırın, kaç gün sürerse sürsün geçiş işlemi, sorun olmaz.

Teşekkürler. Az önce bayiye gidip başvuru yaptım. Hat babamın üzerine, kimlik fotokopisiyle başvuruyu aldı. İlk kez numara taşıdığım için bilmiyorum, imzaladığım form bireysel abonelik başvuru formu. Tarife ismi, mevcut no ve irtibat no dışında bir yer doldurulmadı, bir de sim kart üzerindeki barkodu yapıştırdı bayi görevlisi. Daha komplike bir işlem bekliyordum, eksik bir şey yok değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gun once hattim acildi bu paket 4 gb olmasi gerekmiyormu paketden kalani sorguladigimda su msj geldi hic birsey anlamadim: 09.10.2014e kadar gecerli 5951MB yurtici Internet kullanim hakkiniz kalmistir.Son 12 saat harictir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

Vodafondan numara taşıyarak geçmeyi düşünüyorum. Bugün başvursam kamp. bitimi 12 ekime yetişir mi? Bayi 4 5 gün sürer dedi geçiş için.

kampanya bitimine kadar geçiş işlemi başlatılırsa sorun olmaz, yani siz 12 sine kadar yaptırın, kaç gün sürerse sürsün geçiş işlemi, sorun olmaz.

Teşekkürler. Az önce bayiye gidip başvuru yaptım. Hat babamın üzerine, kimlik fotokopisiyle başvuruyu aldı. İlk kez numara taşıdığım için bilmiyorum, imzaladığım form bireysel abonelik başvuru formu. Tarife ismi, mevcut no ve irtibat no dışında bir yer doldurulmadı, bir de sim kart üzerindeki barkodu yapıştırdı bayi görevlisi. Daha komplike bir işlem bekliyordum, eksik bir şey yok değil mi?

Kalan kısımları kendileri dolduruyorlar merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

2 gun once hattim acildi bu paket 4 gb olmasi gerekmiyormu paketden kalani sorguladigimda su msj geldi hic birsey anlamadim: 09.10.2014e kadar gecerli 5951MB yurtici Internet kullanim hakkiniz kalmistir.Son 12 saat harictir.

Sizin kullanımınız 4gb diğer 2 gb ı her 500mb 5er lira dan toplam 20tl e avea paket bitiminde devreye sokuyor.

• Güncel fatura 51.57 tl hayırlı olsun taahhüt yok 45 olması gereken neden 51 acaba paket aşımı yok. birde hattım 29unda açıldı 12 gün için 50 tl ne alaka . 12 gün de kaç lira gelmesi gerekti arkadaşlar sizce ?

• Banada 2 aydır 6gb internet veriyor..
    Ben aradım müşteri temsilcisi sıkıntı yok eahat ol kardeşim dedi :)
    29'u ve 09 arasında 15 günden az bir süre olduğu için kullandığın kadar ödüyorsun yaklaşık 20 lira aldı benden.. 30 lira da abonelik ücreti aldı.. Ben bunu prime tarifesibi okurken görmüştüm.
    Yani kazıklandım diye düşünmeyin..

• Güncel fatura tutarı 51tl yazıyor neden olduğunu başına gelen var mı acaba böyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Güncel fatura tutarı 51tl yazıyor neden olduğunu başına gelen var mı acaba böyle birşey

benim kullandığım paket başka ama benzer şekilde oluyor. sıkıntı yok. fatura normal geliyor.
  • lanet avea çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

2 gun once hattim acildi bu paket 4 gb olmasi gerekmiyormu paketden kalani sorguladigimda su msj geldi hic birsey anlamadim: 09.10.2014e kadar gecerli 5951MB yurtici Internet kullanim hakkiniz kalmistir.Son 12 saat harictir.

Sizin kullanımınız 4gb diğer 2 gb ı her 500mb 5er lira dan toplam 20tl e avea paket bitiminde devreye sokuyor.

Tesekkurler.

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

Rica ederim

• quote:

Güncel fatura tutarı 51tl yazıyor neden olduğunu başına gelen var mı acaba böyle birşey

51.57 tl bana geldi hemen aveayı arıyorum.

• Aynen bendede 51,75 TL yazıyor fatura kesilmiş .

Hocam aradınız mı neden olduğunu söylediler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

11 yillik avea kullanicisiyim halen sunu duymak garibime gidiyor( sehirde yasiyorsaniz avea kullanilir) avea cekmiyor diye bisey yok arkadasim oldugun noktada cekmiyor ise 10 adim yuru muhakkak cekicektir (sirketin sahibi gibi konustum ha )

Bende 6 yıllık Avea kullanıcısıyım 6 yıldır aynı evde oturuyorum 6 yıldır da Avea çekmiyo izmirin merkezi yerinde oturuyorum evde internete girmek ölüm

• quote:

quote:

51.57 tl bana geldi hemen aveayı arıyorum.

Tam olarak bana da o kadar geldi hocam sonucunu paylaşırsanız sevinirim

• daha fatura kesilmemiş ama arkadaşlar bence sadece ügncel gözükoyr fatura kesildiği zaman tarifemizdeki fatura tutarı oluck gibime geliyor .
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.