Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

daha fatura kesilmemiş ama arkadaşlar bence sadece ügncel gözükoyr fatura kesildiği zaman tarifemizdeki fatura tutarı oluck gibime geliyor .

nasıl yani.

Edit: 12.09.2014 tarihi ve sonrası Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

benim için geçerli değilmiş. ohh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 10 Ekim 2014; 10:49:55 >

• 6 yıldır yada 10 yıldır avea kullanıp çekmediğini söyleyen burada yorumlayan arkadaşlar acaba neden 6 yıl yada 10 yıl avea dan başka bir operatöre geçmeyi düşünmediniz... bende vodafondan avea ya geçmeyi düşünüyorum ama bu çekim olayı benimde kafamı karıştırıyor..
  • Bende de 51 gibi gözüküyor ve aradığımda 15 liralık (yarım ay dönemlik) fatura az geldi de mi 37.5 ile birleştirdiğiniz için görünüyor diye sorduğumda bugün kesilen faturanın 3 gün içerisinde size sanal ortamlarda iletileceğini gözüken 51 liralık durumun güncel ve gerçeği %100 yansıtamayan fatura olduğunu faturanızın bir ay sonra kesildiğinde kotaları aşmadığınız takdirde verdiğini taahütteki gibi 37.5 lira ödeyeceğimi söylediler. bilesiniz... ama fatura 15 liranın altında olsaydı ki değildi bir sonraki fatura ile birleştiriyorlarmış haberiniz olsun
  • Bu pakete 4gb internet icin gecilmez degil mi? 23 liraya 500dk 5bin sms 2gb internet. Bir ay icinde 2 defa aliniyor paketim. Yani 1000dk 10bin sms 4gb 46 lira. En iyisi fanteziye girmeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim burada Vodafone bile zayıf çekiyor (mevcut hattım), vodafone'lu ile konuşurken kesilmeler standart. Avea hem çekmiyor, hem interneti berbat. O yüzden 10 TL'ye verseler bile geçmem. Ama çekiyor diyenler ve genç tarifeden yararlanılan ergenlik yaşlarını çoktan geçenler için iyi fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayabrt

6 yıldır yada 10 yıldır avea kullanıp çekmediğini söyleyen burada yorumlayan arkadaşlar acaba neden 6 yıl yada 10 yıl avea dan başka bir operatöre geçmeyi düşünmediniz... bende vodafondan avea ya geçmeyi düşünüyorum ama bu çekim olayı benimde kafamı karıştırıyor..

Cunku ucuz

500 dk 5000 ms 2gb interneti 20.5 tlye veren baska bi operator bulsam hemen gecicem

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

6 yıldır yada 10 yıldır avea kullanıp çekmediğini söyleyen burada yorumlayan arkadaşlar acaba neden 6 yıl yada 10 yıl avea dan başka bir operatöre geçmeyi düşünmediniz... bende vodafondan avea ya geçmeyi düşünüyorum ama bu çekim olayı benimde kafamı karıştırıyor..

Cunku ucuz

500 dk 5000 ms 2gb interneti 20.5 tlye veren baska bi operator bulsam hemen gecicem

+1

Ya da 1000 dk + 1000 sms + 4 gb interneti 27 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Cunku ucuz

+1

Ya da 1000 dk + 1000 sms + 4 gb interneti 27 tl ye

Bu 27 lik tarifeye geçiliyorsa ben hemen geçerim var mi bu kampanya devam ediyormu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarife egm(emniyet) ve içişleri bakanlığına bağlı personel için geçerli ancak bu tarifedekilerden referans yoluyla siz de kullanabiliyorsunuz.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/EGMCalisanlarinaOzelKamuMegaTarifesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 10 Ekim 2014; 20:47:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Tarife egm(emniyet) ve içişleri bakanlığına bağlı personel için geçerli ancak bu tarifedekilerden referans yoluyla siz de kullanabiliyorsunuz.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/EGMCalisanlarinaOzelKamuMegaTarifesi

Eyvallah hocam Teşekkürler, bu arada kamuda bu ne ayrımı anlamadim ben milli eğitim bünyesindeyim bize de ayrı tarife mi var şimdi neyse dediğiniz gibi yaparim artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01halil kullanıcısına yanıt
    var hocam ama en iyisi yukarıdaki

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/MilliEgitimBakanligiPaketleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

Güncel fatura tutarı 51tl yazıyor neden olduğunu başına gelen var mı acaba böyle birşey

51.57 tl bana geldi hemen aveayı arıyorum.

Tam olarak bana da o kadar geldi hocam sonucunu paylaşırsanız sevinirim

M.h daha faturanız kesilmedi diyor 2 3 gün içinde faturanız kesilir dedi o fiyat güncellenir diyor. Güncellenmezse arayın düzeltelim dedi. 12 güne aşağı yukarı 17 18 lira geliyor. 15günü geçseydi tam fatura kilitleyeceklerdi.

• aynı şeyi bana da söylediler bakalım kontrol ediyorum gün aşırı ne olacak
  • Bugun sabah geçtik şehir merkezinde hız 10mbit iken evimizde ( köy gibi bir yer ama siteler falan var) internet ve sinyal gücü hiç çekmiyor. Aradım müh. yarın kontrol ediceklermiş sahayı eğer düzelmezse tekrar arayıp baz istasyonu dikmelerini isteyeceğim.

Not: EGM Kampanyası için referans araştırmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

11 yillik avea kullanicisiyim halen sunu duymak garibime gidiyor( sehirde yasiyorsaniz avea kullanilir) avea cekmiyor diye bisey yok arkadasim oldugun noktada cekmiyor ise 10 adim yuru muhakkak cekicektir (sirketin sahibi gibi konustum ha )

Bende 6 yıllık Avea kullanıcısıyım 6 yıldır aynı evde oturuyorum 6 yıldır da Avea çekmiyo izmirin merkezi yerinde oturuyorum evde internete girmek ölüm

+1

Ucuz diye idare ettik hep, ama operator degistiricem bende.

• quote:

aynı şeyi bana da söylediler bakalım kontrol ediyorum gün aşırı ne olacak

Ben de takipteyim . Sonuçları paylaşırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Bugun sabah geçtik şehir merkezinde hız 10mbit iken evimizde ( köy gibi bir yer ama siteler falan var) internet ve sinyal gücü hiç çekmiyor. Aradım müh. yarın kontrol ediceklermiş sahayı eğer düzelmezse tekrar arayıp baz istasyonu dikmelerini isteyeceğim.

Not: EGM Kampanyası için referans araştırmaya başladım.

Oturduğumuz yerde 3g hiç yok 2.g çok zayıf aradım yatırımları varmış 2014 sonuna kadar maksimum . Beni oyalıyor olabilirler mi evde internet denen birşey yok

• 2 yıldır aveadayım ve Turkcell'den geçtim ne hikmettir ki Turkcell oturduğum evden 2-3 diş arası çekiyor şimdi ben aveaya geçerken hiç ama hiç çekmiyordu . İstanbulda şehir göbeğinde olduğum halde.. Avea sanırım yakınlarda bir yere baz istasyonu dikmiş full çekiyor internet evimdeki wifi'den bile hızlı maşallah :))

Velhasıl bugün bu pakete geçtim bende Kontörlü hattan faturalıya geçtim, şimdi bende ilk ay 30 lira fazladan mı vereceğim ?? ( Avea Bayideki kişiler bunu hiç söylemedi sağolsun.. İnternet paketi kalan sorgulayınca 6 gb gözüküyordu sağolun burdan öğrenmiş oldum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelord03

2 yıldır aveadayım ve Turkcell'den geçtim ne hikmettir ki Turkcell oturduğum evden 2-3 diş arası çekiyor şimdi ben aveaya geçerken hiç ama hiç çekmiyordu . İstanbulda şehir göbeğinde olduğum halde.. Avea sanırım yakınlarda bir yere baz istasyonu dikmiş full çekiyor internet evimdeki wifi'den bile hızlı maşallah :))

Velhasıl bugün bu pakete geçtim bende Kontörlü hattan faturalıya geçtim, şimdi bende ilk ay 30 lira fazladan mı vereceğim ?? ( Avea Bayideki kişiler bunu hiç söylemedi sağolsun.. İnternet paketi kalan sorgulayınca 6 gb gözüküyordu sağolun burdan öğrenmiş oldum )

Sanırım evet ilk faturaya ekstra 30tl eklenecek.

• Geçmiş olsun ne diyelim :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.