Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet sitelerinden kampanya bilgilerini kaldırmışlar ama yine de bir bayiye sormakta fayda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

11 yillik avea kullanicisiyim halen sunu duymak garibime gidiyor( sehirde yasiyorsaniz avea kullanilir) avea cekmiyor diye bisey yok arkadasim oldugun noktada cekmiyor ise 10 adim yuru muhakkak cekicektir (sirketin sahibi gibi konustum ha )

Bende 6 yıllık Avea kullanıcısıyım 6 yıldır aynı evde oturuyorum 6 yıldır da Avea çekmiyo izmirin merkezi yerinde oturuyorum evde internete girmek ölüm

+1

Ucuz diye idare ettik hep, ama operator degistiricem bende.

Hocam bugün vodafone hat aldım boşuna aveayı taşımışım

Hayirlisi olsun dostum. :)

Numara tasima yapmadiniz o zaman yeni hat aldiysaniz, hangi tarifedesiniz, fiyat olarak?

Hocam mağazanın numaraları hoşuma gitmedi faturalı olarak internetten numara seçtim faturalı hat aldım 2gb internet 5000sms+500dk her yöne paket aşımsız 25 tl bunun algısı vergisi ile birlikte 31,5₺ ödücem aylık. Yeni hat fiyatı ise 34,5₺ 6 ay 25 ödemiş gibi olcam yani. Şuan Nazilliden izmire dönüyorum dağlık bi bölge edge çekiyo Avea olsaydık

internetten nasıl aldınız

• 69 TL olmus bizim tarife yuhhhh iyi yararlandik hosgeldiniz kampanyasi ile valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 11 ekimde avea bayisine girdim elinizdeki en iyi paket ne dedim bunu söylediler. Abi alacaksan hemen al yarın son alamazsın bir daha demişti. Bende sıfır hat açtırdım. Muhtemelen kalkmıştır tarife. internet ve konuşma kalitesinden memnunum bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

12ekim son yazıyordu. bugun gitsek gecebilir miyiz acaba ?

Müşteri hizmetlerini aradım ama kampanyanın bittiğini söylediler, bi avea bayisine uğramak lazım belki birşeyler ayarlayabilirler. Ben aksam uğramaya çalışıcam, uğrayıp sorabilen arkadas olursa bilgilendirsin lütfen.

• kampanya bitti arkadaşlar

• favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Bayinin beceriksizliği yüzünden kaçırdım bunu, twit mwit atsak uzatmazlar mı acep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

11 yillik avea kullanicisiyim halen sunu duymak garibime gidiyor( sehirde yasiyorsaniz avea kullanilir) avea cekmiyor diye bisey yok arkadasim oldugun noktada cekmiyor ise 10 adim yuru muhakkak cekicektir (sirketin sahibi gibi konustum ha )

Bende 6 yıllık Avea kullanıcısıyım 6 yıldır aynı evde oturuyorum 6 yıldır da Avea çekmiyo izmirin merkezi yerinde oturuyorum evde internete girmek ölüm

+1

Ucuz diye idare ettik hep, ama operator degistiricem bende.

Hocam bugün vodafone hat aldım boşuna aveayı taşımışım

Hayirlisi olsun dostum. :)

Numara tasima yapmadiniz o zaman yeni hat aldiysaniz, hangi tarifedesiniz, fiyat olarak?

Hocam mağazanın numaraları hoşuma gitmedi faturalı olarak internetten numara seçtim faturalı hat aldım 2gb internet 5000sms+500dk her yöne paket aşımsız 25 tl bunun algısı vergisi ile birlikte 31,5₺ ödücem aylık. Yeni hat fiyatı ise 34,5₺ 6 ay 25 ödemiş gibi olcam yani. Şuan Nazilliden izmire dönüyorum dağlık bi bölge edge çekiyo Avea olsaydık

internetten nasıl aldınız

Ordaki görevli istediğin numara var mı dedi yok dedim baktık sistemden alınmamış numaralara seçtim birini bir kere okudum numarayı ezberledim

• Mevcut faturalı abonelere o fiyattan vermediler ya alacakları olsun
  • Vodafonedan geçiş yaptım 5 günde tamamlandı geçiş tahadütde verdim.Vodafoneda kamu midiye 1000 dk 250 sms 36 tl veriyordum, vodafone kampanyaları kafamı sarmadı. 39 tl ye ilaç gibi geldi. Şimdi iyiki geçmişim diyorum. Ses kalitesi ve çekimde sorun yaşamadım. Net evimde vodafone 7,5 mb hızını görüyordum aveada 5 mb görüyorum. Youtubedan donmadan video izlediğim sürece net hızı benim için yeterli
    Faturaya gelince 51.57 tl görünüyor hiç avea kullanmadım indirimler eklenince normal faturanın çıkacağını dedi müşteri hizmetleri.
  • dün gittim geçiş için malesef 12.10.14 de bitmiş kapmanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

quote:

Müşteri hizmetlerini aradım ama kampanyanın bittiğini söylediler, bi avea bayisine uğramak lazım belki birşeyler ayarlayabilirler. Ben aksam uğramaya çalışıcam, uğrayıp sorabilen arkadas olursa bilgilendirsin lütfen.

ben dün uğradım ama yapabilecek bişi yok dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

quote:

ben dün uğradım ama yapabilecek bişi yok dediler

Bilgi icin teşekkürler.

• iyi kampanya kötü tanıtım. uzatın dedik uzatmadılar. kendileri bilir. vodafone ve turkcell den 3 kişi geçecektik. bayram dönemi kampanya yapmak tam avealık bi hareket
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

iyi kampanya kötü tanıtım. uzatın dedik uzatmadılar. kendileri bilir. vodafone ve turkcell den 3 kişi geçecektik. bayram dönemi kampanya yapmak tam avealık bi hareket

@aveadestek hesabına uzatılması yönünde twit atalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazım çift hatlı. Avea metroda çekmiyor.
  • Arkadaşlar Merhaba

Ben kampayaya ayın 11 inde başvurdum.Dün akşam numarımı taşımışlar.Kampanya bugün aktive oldu.Turkcelden geçtim.An itibari ile turkcelden bi farkını görmedim.İnternetide konuşmasıda gayet uygun.Teredütsüz avea ya geçiş yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: thelord03

2 yıldır aveadayım ve Turkcell'den geçtim ne hikmettir ki Turkcell oturduğum evden 2-3 diş arası çekiyor şimdi ben aveaya geçerken hiç ama hiç çekmiyordu . İstanbulda şehir göbeğinde olduğum halde.. Avea sanırım yakınlarda bir yere baz istasyonu dikmiş full çekiyor internet evimdeki wifi'den bile hızlı maşallah :))

Velhasıl bugün bu pakete geçtim bende Kontörlü hattan faturalıya geçtim, şimdi bende ilk ay 30 lira fazladan mı vereceğim ?? ( Avea Bayideki kişiler bunu hiç söylemedi sağolsun.. İnternet paketi kalan sorgulayınca 6 gb gözüküyordu sağolun burdan öğrenmiş oldum )

internet nasıl 6gb oldu?

Internet 4gb . Diğer 2gb ücretli paketin bitince ücretli pakete geçecek.

• videplus dolandırıcılığına dikkat edin. benim faturama yansıtmıslar. gerekli şikayette bulundum sonuca göre hattımı taşıyacagım ya da kalacagım. avea 11 yıllık müşterisini kaybedecek mi, kaybetmeyecek mi bekleyip göreceğiz.

videoplus avea yazarsanız google da hemen çıkıyor zaten.
  • Mobilödemeyi kapatın.
    MOBİLODEME İPTAL -->5555
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.