Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online işlemlerden fatura görseline giriyorum fatura görseliniz yoktur diyor maile gönder diyorum maile birşey gelmiyor neden arkadaşlar ?
  • Perşembe günü Havataş kullanacağım. Kotasını doldurmamış arkadaşlar varsa 2 adet Havataş kod almak istiyorum
  • Baz istasyonu dikeceğiz dediler 2015 e girmeden bugün tekrar şikayet ettim. Şu anlık öyle bir planımız yok dediler kafam attı telefon çekmiyor 3g sıfır 2.5g 1çubuk internete giremiyorum.bugün iptal istiyorum dedim 8lira cezası varmış taahhütü bozmanın. Ay sonunda avea ya elveda . Aldıkları paranın hizmetini sağlamıyorlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki aylık faturam 45,25 ve 43,25 TL şeklinde... Taahhüt yaptırmadım... Bu ücretler normal mi?

Resim için Link:http://postimg.org/image/d7l5mq7sr/
     Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy joyrider -- 6 Aralık 2014; 21:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acnidre

İki aylık faturam 45,25 ve 43,25 TL şeklinde... Taahhüt yaptırmadım... Bu ücretler normal mi?

Resim için Link:http://postimg.org/image/d7l5mq7sr/

Paket dışında özel içerik veya interneti falan aşmadıysanız 1 2lira falan fazla gibi fatura da fazladan birşey var mı ayrıntıya girmeden baksanız
    .

• Internet bitti otomatik 500 mb tanimlandi 5 tl ye , walla nereye baksam boyle bir paket yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Internet bitti otomatik 500 mb tanimlandi 5 tl ye , walla nereye baksam boyle bir paket yok

İnternet bitince 500mb tanımlanır 4 defa maksimum 20tl e kadar 2gb. Paket iyi ama benim evde çekmiyor büyük ihtimalle başka operatörlerin tekliflerine bakacağım

• 2 kere 500 mb tanimlaniyor hocam sonra 256 kbps oluo hiz sinirsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

2 kere 500 mb tanimlaniyor hocam sonra 256 kbps oluo hiz sinirsiz

4 adet olduğuna dair bilgilendirme

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Her Yöne 3000 dk
    Her Yöne 3000 SMS
    4 GB İnternet

37,5 TL...

4 GB'a yakın internet, 500 küsur dakika ve 200 küsur SMS kullandığım için bu güzide tarife ile vedalaşıp EGM KAMU MEGA tarifesine referans ile geçtim...

Bulunduğum bölgede AVEA gayet iyi ve stabil... Nadiren çıktığım yolculuklarda da çok üzmedi beni... AVEA ile 1 yıl daha devam...!

EGM KAMU MEGA
    5400 dakika Grup İçi
    1000 dakika HY Dakika
    1000 adet HY SMS
    4 GB internet

29,47 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy joyrider -- 10 Şubat 2015; 13:23:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acnidre

quote:

Orijinalden alıntı: java

Her Yöne 3000 dk
    Her Yöne 3000 SMS
    4 GB İnternet

37,5 TL...

4 GB'a yakın internet, 500 küsur dakika ve 200 küsur SMS kullandığım için bu güzide tarife ile vedalaşıp EGM KAMU MEGA tarifesine referans ile geçtim...

Bulunduğum bölgede AVEA gayet iyi ve stabil... Nadiren çıktığım yolculuklarda da çok üzmedi beni... AVEA ile 1 yıl daha devam...!

EGM KAMU MEGA
    5400 dakika Grup İçi
    1000 dakika HY Dakika
    1000 adet HY SMS
    4 GB internet

29,47 TL

Hayırlı olsun dileyim kullanmıyorsanız fazla miktar ödemeye gerek yok . 4 aydan beri telsiz kullanım ücreti kesilmiyordu bu ay 1.5tl t.k.ü.kestiler sizde de bu durum var mıdır avea primeciler ?

• 4 adet havataş kodu alınıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

4 adet havataş kodu alınıktır.

Ben göndereyim kullanmıyorum ücret vs gerekmez işinize yarasın. Pm atarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: yufat

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

4 adet havataş kodu alınıktır.

Ben göndereyim kullanmıyorum ücret vs gerekmez işinize yarasın. Pm atarsınız

Tesekkur ederim. Yarin pm atayim.

• Hayrına Teknosa kodu verebilecek varsa sevinirim. 7580'e PRIME TEKNOSA yazıp gönderirseniz ücretsiz olarak kod telefonunuza gönderiliyor.
  • kimse kalmadı sanırım bu tarifede tamam ucuz ama internet çok kotulestı yaaa hala kullanan arkadaslar var mı nasıl sızlerde durum ?
  • Tarifeye devam , internet çeken yerde iyi şu an ki konumumda normal.

• Arkadaslar bu tarifedeydim . net cok az dk cok fazlaydı . dayanamadım yenı yıl 8gb tarıfısıne gectım ve ındırımım yuzde 25 ındırımım ordada devam edıo suan haberınız olsun yanı sızde gecıs yapabılırsınız . 4gb net yetmıodu yaw . sımdı bın dk sms ve 8gb net var 40 tl civarı
  • Yeni paketler eklenmiş mevcut pakettekı müsterılere güncelleme gelmıcekmış benim 4gb hala 4gb kalcak çok saçma

• hocam ındırmınız var ıse ultra 8gb a gecın musterı hızmetılerını arayın tahut verın ayrıca yuzde 25 ındırımım vardı ıdıyın 40 tl ye gelıo bole ben bole kullanıyorum yenı yıl 8 gb bın dk bın sms 8 gb net .
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.