Şimdi Ara

Avea Prime Mini Tarifesi Bombası 37,5 TL... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
22
Favori
31.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guzelyali

quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

11 yillik avea kullanicisiyim halen sunu duymak garibime gidiyor( sehirde yasiyorsaniz avea kullanilir) avea cekmiyor diye bisey yok arkadasim oldugun noktada cekmiyor ise 10 adim yuru muhakkak cekicektir (sirketin sahibi gibi konustum ha )

Bende 6 yıllık Avea kullanıcısıyım 6 yıldır aynı evde oturuyorum 6 yıldır da Avea çekmiyo izmirin merkezi yerinde oturuyorum evde internete girmek ölüm

+1

Ucuz diye idare ettik hep, ama operator degistiricem bende.

Hocam bugün vodafone hat aldım boşuna aveayı taşımışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarife icin numara baktım yok saklıyorlarmı ne rezil numara kaynıyor sinirlendim cıktım. vodafonedan ozel nuamra alıp rede gecıcem snrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: minyonist

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Bugun sabah geçtik şehir merkezinde hız 10mbit iken evimizde ( köy gibi bir yer ama siteler falan var) internet ve sinyal gücü hiç çekmiyor. Aradım müh. yarın kontrol ediceklermiş sahayı eğer düzelmezse tekrar arayıp baz istasyonu dikmelerini isteyeceğim.

Not: EGM Kampanyası için referans araştırmaya başladım.

Oturduğumuz yerde 3g hiç yok 2.g çok zayıf aradım yatırımları varmış 2014 sonuna kadar maksimum . Beni oyalıyor olabilirler mi evde internet denen birşey yok

Valla ben böyle konularda çok uğraşırım hocam.Vodafone baz istasyonu tam karşımızda. Ki bulunduğumuz yer köy gibi olsada bilmem kaç kişilik siteler var.

• Yaklaşık 10 gün önce hattımı Turkcell'den Avea'nın bu paketine taşıdım.
    İlk izlenimlerim :

Evimin pencereye yakın olmayan yerlerinde maalesef çekmiyor. Evim Bayrampaşa'da.
    Aksaray-Havalimanı metrosunda ; Topkapı-Emniyet durakları arasında çekmiyor.

Onun haricinde şuanda bulunduğum yerlerde başka bir çekmeme sıkıntısı yaşamadım.
    3G sini Vefa tarafında 1 kere test ettim.
    Yaklaşık 9 MB bir hız gösterdi.
    Şuana kadar çektiği her yerde 3G kullanabildim.

Beklentilerimin oldukça üstünde şuanlık.
  • quote:

quote:

quote:

Bugun sabah geçtik şehir merkezinde hız 10mbit iken evimizde ( köy gibi bir yer ama siteler falan var) internet ve sinyal gücü hiç çekmiyor. Aradım müh. yarın kontrol ediceklermiş sahayı eğer düzelmezse tekrar arayıp baz istasyonu dikmelerini isteyeceğim.

Oturduğumuz yerde 3g hiç yok 2.g çok zayıf aradım yatırımları varmış 2014 sonuna kadar maksimum . Beni oyalıyor olabilirler mi evde internet denen birşey yok

Valla ben böyle konularda çok uğraşırım hocam.Vodafone baz istasyonu tam karşımızda. Ki bulunduğumuz yer köy gibi olsada bilmem kaç kişilik siteler var.

20000nüfuslu mahalle daha ne olsun . Her arayışımızda da yatırımımız var bekleyin diyorlar ya oyalıyorlarsa akşamları internet yok . Taahhütte vermedim iyi ki. Tekrar tekrar aramamın faydası olur mu sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thelord03

Geçmiş olsun ne diyelim :)

:) eklemeyi unutsunlar bari

• 15.25 liralık fatura kesilmiş 12 günde. Düşündüğümden az geldi.

• Arkadaşlar bu 3000 dakikanın içinde 444 ' lü numaralar ve 0850'li numaralar dahil değil mi ? Süprizle karşılaşmayalım :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

11 yillik avea kullanicisiyim halen sunu duymak garibime gidiyor( sehirde yasiyorsaniz avea kullanilir) avea cekmiyor diye bisey yok arkadasim oldugun noktada cekmiyor ise 10 adim yuru muhakkak cekicektir (sirketin sahibi gibi konustum ha )

Bende 6 yıllık Avea kullanıcısıyım 6 yıldır aynı evde oturuyorum 6 yıldır da Avea çekmiyo izmirin merkezi yerinde oturuyorum evde internete girmek ölüm

+1

Hayirlisi olsun dostum. :)

Numara tasima yapmadiniz o zaman yeni hat aldiysaniz, hangi tarifedesiniz, fiyat olarak?

• Ramazan Bayramı'nda mersin erdemlideydim bayram boyunca internet iptadi kaç defa aradım yoğunluktan böyleymiş eşimin turkcell hiç sıkıntı yaşamadan bayram boyunca kullandı yani ucuz etin tiriti olmuyor

• Arkadaşlar,

Şimdi konuyu olabildiğince okumaya çalıştım ama tam bilgi alabilmek adına tekrardan sormak istedim.

Şimdi avea nın faturasız hat müştersiyim, Woops üyeliğim var. Öncelikle faturasızdan faturalıya geçmek için herhangi bir ücret ödüyor muyum ? Faturaya bir şey eklenecek mi yani 30 tl gibi bir ücret durumları varmış. 2. olarak, ben geçersem eğer 12 sinde başvurmuş olacağım ve yaklaşık 3-4 günlük bir geçiş süreci olacağı için 15-16 sı gibi avea prime mini ye geçiş tamamlanmış olacak. Ben tam aylık ücret mi ödemiş olacağım yoksa günlük bazda mı hesaplanacak ? Yani fatura kesim tarihi yada paket yenileme tarihi ne zaman oluyor ? Son olarak da 1 sene tahattün sonunda bu paketten ayrılabiliyoruz değil mi, tekrardan faturasıza geçebilirim yani herhangi bir ücret ödemeden ?

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler,
    Herkese iyi pazarlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

20000nüfuslu mahalle daha ne olsun . Her arayışımızda da yatırımımız var bekleyin diyorlar ya oyalıyorlarsa akşamları internet yok . Taahhütte vermedim iyi ki. Tekrar tekrar aramamın faydası olur mu sizce ?

Fazlasıyla olur hocam rahatsız ediceksin ki rahat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

Arkadaşlar,

Şimdi konuyu olabildiğince okumaya çalıştım ama tam bilgi alabilmek adına tekrardan sormak istedim.

Şimdi avea nın faturasız hat müştersiyim, Woops üyeliğim var. Öncelikle faturasızdan faturalıya geçmek için herhangi bir ücret ödüyor muyum ? Faturaya bir şey eklenecek mi yani 30 tl gibi bir ücret durumları varmış. 2. olarak, ben geçersem eğer 12 sinde başvurmuş olacağım ve yaklaşık 3-4 günlük bir geçiş süreci olacağı için 15-16 sı gibi avea prime mini ye geçiş tamamlanmış olacak. Ben tam aylık ücret mi ödemiş olacağım yoksa günlük bazda mı hesaplanacak ? Yani fatura kesim tarihi yada paket yenileme tarihi ne zaman oluyor ? Son olarak da 1 sene tahattün sonunda bu paketten ayrılabiliyoruz değil mi, tekrardan faturasıza geçebilirim yani herhangi bir ücret ödemeden ?

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler,
    Herkese iyi pazarlar.

3-4 güne beklemeye gerek yok başvurunu yap gün içinde faturalıya geçmiş oluyorsun :)

30 Lirayı sanırım ödeyeceksin..

Zaten 10'undan 10 una paket yenilendiği için fatura ücreti tam ödeyeceksiniz.

• Avea da faturasiz woops tarifesindeyken bu tarifeye gecince aylik ucret ne kadar?
    37.5 lira sanirim numara tasima yapanlar icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Hayirlisi olsun dostum. :)

Numara tasima yapmadiniz o zaman yeni hat aldiysaniz, hangi tarifedesiniz, fiyat olarak?

Hocam mağazanın numaraları hoşuma gitmedi faturalı olarak internetten numara seçtim faturalı hat aldım 2gb internet 5000sms+500dk her yöne paket aşımsız 25 tl bunun algısı vergisi ile birlikte 31,5₺ ödücem aylık. Yeni hat fiyatı ise 34,5₺ 6 ay 25 ödemiş gibi olcam yani. Şuan Nazilliden izmire dönüyorum dağlık bi bölge edge çekiyo Avea olsaydık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fazlasıyla olur hocam rahatsız ediceksin ki rahat et.

Eyvallah rahatsız edeceğim olmuyor böyle.

• quote:

Arkadaşlar bu 3000 dakikanın içinde 444 ' lü numaralar ve 0850'li numaralar dahil değil mi ? Süprizle karşılaşmayalım :)

Kapsıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• Bu faturaya 30 TL eklenme olayi Avea'dan cikip 3 ay icinde geri donenlere de uygulaniyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 yıldır aveadayım ve Turkcell'den geçtim ne hikmettir ki Turkcell oturduğum evden 2-3 diş arası çekiyor şimdi ben aveaya geçerken hiç ama hiç çekmiyordu . İstanbulda şehir göbeğinde olduğum halde.. Avea sanırım yakınlarda bir yere baz istasyonu dikmiş full çekiyor internet evimdeki wifi'den bile hızlı maşallah :))

Velhasıl bugün bu pakete geçtim bende Kontörlü hattan faturalıya geçtim, şimdi bende ilk ay 30 lira fazladan mı vereceğim ?? ( Avea Bayideki kişiler bunu hiç söylemedi sağolsun.. İnternet paketi kalan sorgulayınca 6 gb gözüküyordu sağolun burdan öğrenmiş oldum )

internet nasıl 6gb oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12ekim son yazıyordu. bugun gitsek gecebilir miyiz acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.