Şimdi Ara

avea seç bağlan paketi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aveanın faturalı 500 dakika konuşma ve 1gb internet tarifesini kullanıyorum sms paketine hiç ihtiyacım olmamıştı bugüne dek fakat işim gereği sık sık sms kullanmaya da başladım ben de avea shop mağzasına gittim sms paketleri için durumu izah ettim bana ek olarak bi sms paketi olmadığını söylediler ve tarifeye ek olarak 50 sms 50 mb internet paketi satın alıp kullanabileceğimi söylediler tamam dedim bugun 50 mb kotam dolmak üzereyken avea dan internet kotamın dolduktan sonra ek ücrete tabi tutulacağımı açıklayan bir mesaj aldım öncesinde sadece kota aşımında internet hızım düşüyordu görevli bayan da bana aksini söyledi bu paketi ek olarak aldığımı ve fazladan 50 mb internetten de yararlanacağımı herhangi bi değişiklik olmayacağını söyledi ama aveadan böyle bir mesaj alınca aklım karıştı üstüne üstlük aylar öncesinden tahhüt altına girersem 35 liralık faturamın 25 liraya düşüleceği söylendi tahhüt altına girdik aylardır aynı ücretten faturalandırılıyorum ne yapmal ne etmeli bir de size danışayım dedim siz ne dersiniz ?

• Nasıl ek olarak bir mesaj paketi yokmuş...Seç mesajlaş paketini alabilirdin 10tl ye...Her yöne 5000sms...

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SECMesajlasPaketi

Avea online işlemlerden paketlerinizin durumuna balabilirsiniz...Seç bağlan iptal olmadıysa 50mb tan sonra ordan devam eder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavoodoo

aveanın faturalı 500 dakika konuşma ve 1gb internet tarifesini kullanıyorum sms paketine hiç ihtiyacım olmamıştı bugüne dek fakat işim gereği sık sık sms kullanmaya da başladım ben de avea shop mağzasına gittim sms paketleri için durumu izah ettim bana ek olarak bi sms paketi olmadığını söylediler ve tarifeye ek olarak 50 sms 50 mb internet paketi satın alıp kullanabileceğimi söylediler tamam dedim bugun 50 mb kotam dolmak üzereyken avea dan internet kotamın dolduktan sonra ek ücrete tabi tutulacağımı açıklayan bir mesaj aldım öncesinde sadece kota aşımında internet hızım düşüyordu görevli bayan da bana aksini söyledi bu paketi ek olarak aldığımı ve fazladan 50 mb internetten de yararlanacağımı herhangi bi değişiklik olmayacağını söyledi ama aveadan böyle bir mesaj alınca aklım karıştı üstüne üstlük aylar öncesinden tahhüt altına girersem 35 liralık faturamın 25 liraya düşüleceği söylendi tahhüt altına girdik aylardır aynı ücretten faturalandırılıyorum ne yapmal ne etmeli bir de size danışayım dedim siz ne dersiniz ?

1- 1 GB.'lık internet paketini iptal etmiş isen bu iptal, iptalden sonraki ilk fatura kesiminden sonra devreye girer.

2- 1 GB.'lık internet paketini iptal etmediysen önce Seç 50-50 Paketindeki interneti kullanırsın, sonra 1 GB.'lık sınırsız internet devreye girer, dolayısıyla internet için ek bir ücret ödemezsin.

3- 1 GB.'lık internet iptal edilip Seç 50-50 Paketi alındı ise, 50 Mb internet kullaımından sonra interneti ücretli olarak kullanırsın, bu da çok pahalıya gelir ve tavsiye edilmez.

4- 50 SMS sana yetiyorsa ( 1 GB AKK.'lı interneti iptal ettirmemek şartı ile ) 3 TL.'lik bu paketi kullanmaya devam etmen senin menfaatine, az geliyor ve ihtiyacını karşılamıyor ise IPTAL50 yazıp 5555'e ücretsiz SMS gönderip paketi iptal etmen gerekiyor....

5- 500 SMS sana yetiyorsa ( 1 GB AKK.'lı interneti iptal ettirmemek şartı ile ) 10 TL.'lik SEÇ 500-500 paketinı kullanabilirsin, 1 GB'a ek olarak 500 MB. + 500 SMS'in olmuş olur...
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC500500Paketi

6- 500 SMS yetmiyorsa SMS için Seç Mesajlaş Paketi alman lazım ( 10 TL. )
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SECMesajlasPaketi

• eski paketim 1gb sınırsız internet iptal edilmedi o paketin üstüne ek olarak alındı ama aveadan kota aşım ücreti ile ilgili bir mesaj alınca haliyle şüphelendim şimdi 50 mb kotam dolmuş bu durumda eski tarifeme otomatik geçiş yaparak 1 gb sınırsıza geçmiş oluyorum doğru anlamışmıyım yani sadece hızım düşecek eskiden olduğu gibi ek olarak fazladan 50 mb internet ve 50 sms kullanıcam 3 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavoodoo

eski paketim 1gb sınırsız internet iptal edilmedi o paketin üstüne ek olarak alındı ama aveadan kota aşım ücreti ile ilgili bir mesaj alınca haliyle şüphelendim şimdi 50 mb kotam dolmuş bu durumda eski tarifeme otomatik geçiş yaparak 1 gb sınırsıza geçmiş oluyorum doğru anlamışmıyım yani sadece hızım düşecek eskiden olduğu gibi ek olarak fazladan 50 mb internet ve 50 sms kullanıcam 3 tl ye

aynen öyle

online işlemler menüsünden de bakabilirsin
  • çok teşekkürler ilgi alaka için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.