Şimdi Ara

Avea sms ayarları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
27.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana avea sms ayarlarını verebilecek biri var mı?

• Guncel!
  • sms için herhengi bir ayar yapmaya gerek yok ki.sms merkez numarasını mı istiyorsun.ben tam olarak anlayamadım ne istedigini acıkcası???
  • Sms merkez numarası istiyorum..
  • +905598008000
  • kimse veremez 2 sms karşılığı ayarları satan TÜRKİYE nin tek firması
    Servis ayarlarını alabilmek için GPRSWAP, DATAWAP, MOBILVIZYON, MMS, BASKONUS veya INTERNET yazarak 9999'a kısa mesaj ile gönderilmesi yeterlidir. Servisten alınan her ayar 2 SMS ile ücretlendirilir. Ayarlarınızı kaydederken kayıt esnasında pin kodu sorulması durumunda 500 ya da 5000 olarak PIN kodu girişinizi yapabilirsiniz.

Telefon ayarlarının cep telefonunuza SMS ile gönderilmesi için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etaphon -- 5 Şubat 2010; 23:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etaphon

kimse veremez 2 sms karşılığı ayarları satan TÜRKİYE nin tek firması
    Servis ayarlarını alabilmek için GPRSWAP, DATAWAP, MOBILVIZYON, MMS, BASKONUS veya INTERNET yazarak 9999'a kısa mesaj ile gönderilmesi yeterlidir. Servisten alınan her ayar 2 SMS ile ücretlendirilir. Ayarlarınızı kaydederken kayıt esnasında pin kodu sorulması durumunda 500 ya da 5000 olarak PIN kodu girişinizi yapabilirsiniz.

2007'nin konusu pis şekilde hortlamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: etaphon

kimse veremez 2 sms karşılığı ayarları satan TÜRKİYE nin tek firması

sms ayarı istemiş mesaj yollayamadıktan sonra bunları nasıl yollayacak ?
  • sergen_baba kullanıcısına yanıt
    Teşekürler
  • arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum bende i12 pro max telefon var karşı taraftan mesaj geliyor ancak ben gönderemiyorum her seferinde mesaj gönderilmedi uyarısı alıyorum denemediğim ayar kalmadı sizce ne olabilir teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.