Şimdi Ara

(AVEA) Takımınızdan kontör kazanmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea'da Fenerbahçeye üye oldum bugünkü derbi için 12 kontöre.Fenerbahçenin her atıcağı gol 15 kontör edicekti 3 gol attılar 45 kontor kazandım

Buarada mutluyum galatasaray adınada üzüldüm.

Bilmeyenleriniz var sanırım acıklıyayım.
    Arkadaslar Fb yada Gs yazıyorsunuz (Bjk için varmi bilmiyorum) 9494 e gönderiyorsunuz 12 kontöre haftalık bazen daha uzun sürüyor üyeliğiniz oluyor tek rahatsız edici yani sürekli takımınızla ilgili haberler geliyor o kadar.

Lig maçlarına - 4 kontör
    Derbi ve avrupa maçlarına - 15 kontör veriyorlar.

Yani dün Gs ye 12kontör verseydiniz 1 gol = 15 kontör alıcaktınız.

Arkadaslar her hafta almıyor 1 hafta üyelik bittimi bitiyor anladınmız?Tek kötü yanı sürekli haber geliyor o kadar.12kontör alıyor 1 hafta bazen daha uzun süre sürüyor sonra otomatik olarak almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JemhoLie* -- 26 Ekim 2009; 14:30:46 >

• iyimiş
  • forumda skoru bilene 50 kontör diye bi konu vardı nerde o
  • Peki bunu detayı ne?

O 12 Kontörü Aylıkmı alıyor?
  • Ekledim bilmeyenlere
  • Fener veya üye olunan herhangi bir takım yenilirse kontür kaybetme varmı? Ayrıca her hafta 12 kontür çekecekse zararlı çıkarız.Riskli iş.
  • galatasaraya oynayımda bütün kontörlerim gitsin demi avea ajanı seni

• Türkiye kupası geçerli mi ?
  • her yöne 12 normal kontörünüzü alıyor , hediye kontör olarak geri veriyor , karı avea sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

forumda skoru bilene 50 kontör diye bi konu vardı nerde o

Fener 3-1 alır demiştim o konuda ama konu kaldırılmış.
  • Sadece 45 kontür mü kazandın ben 135 kontör kazandım geçen hafta trabzon 4 gol hafta içi awrupa maçı 4 gol daha dünde fener maçı 1 gol toplam 9 gol yani 135 kontör her zamna en karlı takım Gs dır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

Sadece 45 kontür mü kazandın ben 135 kontör kazandım geçen hafta trabzon 4 gol hafta içi awrupa maçı 4 gol daha dünde fener maçı 1 gol toplam 9 gol yani 135 kontör her zamna en karlı takım Gs dır

Valla benim kuzenim gs ve fb ye birden üye oluyor 24 kontöre hiç kontörsüz kalmıyorum diyo

• ama derbi maçları sadece 15 kontör veriyor
    diğer maçlar bu kadar kontör vermiyor dikkat edin buna
  • iyimiş leyn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.