Şimdi Ara

Avea tüm kamu tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aveanın tüm kamu tarifesi standart personel tarifelerine göre nasıl? hangisi daha avantajlı araştıran oldu mu?

• bende araştırdım da bir şey bulamadım
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür
  • satcell nerdesin

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yazayım. Sağlık hattında grup içi görüşmeler ücretsiz ve sınırsız. Yani belli bir saatle sınırlandırılmış değil, tabii ki şimdilik. Milli Eğitim hatlarıda aynıydı ama son zamanlarda saat kısıtlaması getirildiği hakkında bu forumdada yazılar yazıldı, kesin sonucu bilmiyorum. Tüm Kamu da ise 600 ve 1000 dk gibi ücretsiz konuşma sınırları var. Sabit ücretleri ise Personel Hatlarına yapılan son zamla hemen hemen aynı oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege45

satcell nerdesin

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yazayım. Sağlık hattında grup içi görüşmeler ücretsiz ve sınırsız. Yani belli bir saatle sınırlandırılmış değil, tabii ki şimdilik. Milli Eğitim hatlarıda aynıydı ama son zamanlarda saat kısıtlaması getirildiği hakkında bu forumdada yazılar yazıldı, kesin sonucu bilmiyorum. Tüm Kamu da ise 600 ve 1000 dk gibi ücretsiz konuşma sınırları var. Sabit ücretleri ise Personel Hatlarına yapılan son zamla hemen hemen aynı oldu.

burdayım

• quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Orjinalden alıntı: ege45

satcell nerdesin

burdayım

Arkadaşların sorularını en doğru şekilde cevaplarsınız diye yazmıştım.
  • ya aslında ben ne sağlık ne de mili eğitim hattı abonesiyim.

enerji bakanlığı hattı var.öğretmen hattı vs. kamu tarifesinde olan hatlarla 600 ve 1000 dk. seçenekli olarak konuşabilecek miyim bu durumda.

bir de avea da faturalar oldukça kabardı.
    öiv falan çok fazla geliyor.

bu tarifeye geçince eksiler artılar nedir bilen biri yazarsa iyi olur.
  • Tüm Kamu ya geçerseniz bütün kamu hatları ile verilen süre kadar ücretsiz görüşebileceksiniz. Enerji Bakanlığı hattını bilmiyorum ama sağlık hattı gibiyse önceden sınırsız olan sadece kendi grubunuz Enerji Bakanlığı hattındakilerle görüşmelerinizde bu sınır içine alınmış olacak.

ÖİV % 25 dir. Çok gelmesi konuşmanız nedeniyledir. Biliyorsunuz konuşma tutarı yükseldikçe % 25 olarak hesaplanan tutarda otomatik olarak yükseliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 27 Nisan 2007; 14:47:09 >
  • ege45 çok teşekkür ederim.

şu an zaten 1000 dk. ile sınırlı. lakin görüştüğüm kişiler diğer kamu personeli olanlar. sağlık eğitim vs.( :) avea reklamı gibi oldu biraz)

eksileri yok mudur bunun dışında
    geçsek yarar sağlar mı?
    ne dersiniz arkadaşlar
  • Zaten 1000 dk ile sınırlıysa ve görüştüğünüz kişiler diğer kamu grupları ise TümKamu hattına geçmeniz sizin için çok mantıklı görünüyor. Geçseniz yararlı olacak diye düşünüyorum. Hatta 600 dk yeterli ise boşuna 3 YTL daha fazla sabit ücret ödemeyin. 600 dk 12 YTL, 1000 dk 15 YTL sabit ücretli. + %25 ÖİV yide unutmayın. Sizin şartlarınızda eksileri yok bence..
  • ege45 çok teşekkür ederim.Allah razı olsun

avea'nın websitesinden geçebiliyor muyu bu tarifeye?
  • Sizin için şöyle belirteyim hocam, personel tarifesinde bildiğim kadarı ile sadece grup içi konuşuluyor yani enerji bakanlığı hatları ile ücretsiz olur. Ayrıca grup dışında aradığınız diğer operatörler (turkcell ve vodafone) dk sı 400 bin mi ne.

Tüm kamu plus tarifesine geçerseniz 1000 dk tüm personel hatları ile ücretsiz konuşur, üstüne de kalan her yeri 25 kuruş/dk ile türkiyedeki en ucuz fiyattan ararsınız. Daha avantajlısı yok.

Özel iletişim vergisi ise devletin yaptığınız görüşmeden aldığı %25 oranında vergidir. Yani 50 YTL lik görüşmeye 12.5 YTL, 100 YTL lik görüşmeye 25 ytl de vergi eklenir. Dolayısı ile tümkamu+ tarifesinde fatura tutarınız düşeceği için vereceğiniz vergi de düşecektir. Örneğin 25 YTL lik görüşmeye 8.25 YTL vergi ödeyeceksiniz.

Cep telefonunuzdan Avea Merkez 500'ü bir sms bedeli ile arayarak sınırsız olarak sorularınız sorabilir, tarifenizi nasıl değiştirebileceğiniz hakkında bilgi alabilir(oluyorsa tarifenizi değiştirebilir) ve sorularınızı sorarak daha net karşılaştırma yapabilirsiniz.

Sizin için daha avantajlı olacağından şüphem yok. Saygılar Hocam.

• quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Sizin için şöyle belirteyim hocam, personel tarifesinde bildiğim kadarı ile sadece grup içi konuşuluyor yani enerji bakanlığı hatları ile ücretsiz olur. Ayrıca grup dışında aradığınız diğer operatörler (turkcell ve vodafone) dk sı 400 bin mi ne.

Tüm kamu plus tarifesine geçerseniz 1000 dk tüm personel hatları ile ücretsiz konuşur, üstüne de kalan her yeri 25 kuruş/dk ile türkiyedeki en ucuz fiyattan ararsınız. Daha avantajlısı yok.

Özel iletişim vergisi ise devletin yaptığınız görüşmeden aldığı %25 oranında vergidir. Yani 50 YTL lik görüşmeye 12.5 YTL, 100 YTL lik görüşmeye 25 ytl de vergi eklenir. Dolayısı ile tümkamu+ tarifesinde fatura tutarınız düşeceği için vereceğiniz vergi de düşecektir. Örneğin 25 YTL lik görüşmeye 8.25 YTL vergi ödeyeceksiniz.

Cep telefonunuzdan Avea Merkez 500'ü bir sms bedeli ile arayarak sınırsız olarak sorularınız sorabilir, tarifenizi nasıl değiştirebileceğiniz hakkında bilgi alabilir(oluyorsa tarifenizi değiştirebilir) ve sorularınızı sorarak daha net karşılaştırma yapabilirsiniz.

Sizin için daha avantajlı olacağından şüphem yok. Saygılar Hocam.

çok teşekkür ederim dostum
    sağolun ilginize ve bilginize ...

• Ogretmen hatti kullaniyorum ilk aldigimda ucretsizdi.Daha sonra avea dan konusmalariniz boyle surerse iptal edilcektir mesaji geldi.Avea merkezi aradim bir cok sefer bana hic bir aciklama yapamadilar.Verdikleri cevap bakanligin aldigi bir karar bizimle ilgili ddegil gibi gecistirme sozleri oldu.Avea' da baska bir birimin muduruyle gorustum.Oyle bir sey olmayacagini amacin sadece blof oldugunu soyledi.Cunku bazi kisiler babyfon seklinde 24 saat acik tutuyorlarmis.Sonucta sinirsizsa sinirsizdir.Konuyla cok ilgili olmasa da bilgilerinize sunmak istedim.Saygilar.

Sanirim tumkamunun ogretmenler icin hicbir dezavantaji yok gibi.Ama ben artik avea ya guvenmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: igav

Ogretmen hatti kullaniyorum ilk aldigimda ucretsizdi.Daha sonra avea dan konusmalariniz boyle surerse iptal edilcektir mesaji geldi.Avea merkezi aradim bir cok sefer bana hic bir aciklama yapamadilar.Verdikleri cevap bakanligin aldigi bir karar bizimle ilgili ddegil gibi gecistirme sozleri oldu.Avea' da baska bir birimin muduruyle gorustum.Oyle bir sey olmayacagini amacin sadece blof oldugunu soyledi.Cunku bazi kisiler babyfon seklinde 24 saat acik tutuyorlarmis.Sonucta sinirsizsa sinirsizdir.Konuyla cok ilgili olmasa da bilgilerinize sunmak istedim.Saygilar.

Sanirim tumkamunun ogretmenler icin hicbir dezavantaji yok gibi.Ama ben artik avea ya guvenmiyorum.

EVET AYnen katılıyorum dediklerine.
    amaç zaten öğretmenlerin ve emniyetin sınırsız tarifesine son vermek.
    bunun içinde tüm kamuya geçirmeye çalışıyor.
    sınırlı (1000 dk. ve ya 600 dk.) öğretmenlerin değil ama zaten sınırlı görüşen diğer kamunun işine gelecektir.

• "Avea abonesi olan kamu çalışanları tarafından kendi tarifelerinin grup içi fiyatından aranma fırsatı."

Yukarıdaki cümle avea web sitesinden alınmıştır... Benim bu cümleden anladığım grup içi ücretsiz konuşan kamu abonelerinin tüm kamu tarifesini de ücretsiz ve sınırsız olarak arayabilecekleridir...

""TüMKAMU ve TüMKAMU+ Tarifeleri için abone başına hat sayısı limiti 4'tür. Halen Kamu hattı olan abonelerın mevcut hatları bu limite dahildir. "

Yukarıdaki cümle avea web sitesinden alınmıştır... Daha önce 3 adet ile sınırlı personel hattına sahip aboneler +1 tane daha Tüm Kamu hattını alma hakkına sahiptirler anlamını çıkartıyorum...

Bu tarife hakkında en çok merak ettiğim iki soru bunlar... Cevap veren olursa sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seroz21

"Avea abonesi olan kamu çalışanları tarafından kendi tarifelerinin grup içi fiyatından aranma fırsatı."

Yukarıdaki cümle avea web sitesinden alınmıştır... Benim bu cümleden anladığım grup içi ücretsiz konuşan kamu abonelerinin tüm kamu tarifesini de ücretsiz ve sınırsız olarak arayabilecekleridir...

""TüMKAMU ve TüMKAMU+ Tarifeleri için abone başına hat sayısı limiti 4'tür. Halen Kamu hattı olan abonelerın mevcut hatları bu limite dahildir. "

Yukarıdaki cümle avea web sitesinden alınmıştır... Daha önce 3 adet ile sınırlı personel hattına sahip aboneler +1 tane daha Tüm Kamu hattını alma hakkına sahiptirler anlamını çıkartıyorum...

Bu tarife hakkında en çok merak ettiğim iki soru bunlar... Cevap veren olursa sevinirim...

dün Avea Müşteri Hizmetlerini aradım arkadaşlar.
    Milli Eğitim Bakanlığı hattımın olmadığını ancak Tüm Kamu tarifesine geçtiğimi söyledim.
    Milli Eğitim Bakanlığı hattı olanların beni hangi fiyattan arayacaklar diye sordum. Dikkat Edin Cevaba : "ÜCRETSİZ" dedi yetkili.Tüm Kamu tarifesine geçerek onlarında bünyesindeymişim gibi görünecekmişim.
    Ancak Milli Eğitim Bakanlığı hattı ancak 3 adet alınıyormuş.Eğer Tüm Kamuya geçerse bu öğretmen hatlar ancak o zaman 5adet alınabiliniyormuş.

İsterseniz sizde bir sorun.Kaçırdığım "**" olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.