Şimdi Ara

Avea ülkenin belirli şehirlerinde servis dışı (19.11.2013) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erzurumda 15 dkka oldu geleli suan cekiyor 3g aktif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 saat Tüm Türkiye'de Avea Çöktü.

Nasıl bir saçmalıktırki böyle büyük bir Firma herkesin iletişimini kesebiliyor bu zamanda.

Hiç bir gazetede 1 tane yazı yok.

Ay sonu geldiğinde mağduriyetleri hiçe sayarak bir paraları tahsil etmeye çalışacaklar.

Başka firmalara kazık diyoruz ama resmen At ile Eşşek Misali bu olay.

Ne kadar para verirsin okadar konfor yaşarsın.
  • İstanbul Merter, bugün hiç şebeke gitmedi.Ancak Ümraniye'den kardeşim aradı kendisinin hattı kesikmiş.Ayrıca aranmada problemler devam etmekte.Aramada sorun yok
  • Yıllardır Avea'da değildim, öğrenciyiz avantajlı tarife diye geçtik çektiğimiz şu rezilliğe bak Tokatta hala yok şebeke, sms, sadece internet erişimi var
  • Avea'ya geçmemin arefesinde bunu yaptı.
    Birkaç ay daha turkcell'deyim.
    Ne yapıyorlar bakalım.
    Geçmiş olsun arkadaşlar.
  • http://downdetector.web.tr/durum/avea/harita

buradan takip edebilirsiniz.
  • Benim telefonda da şebeke yok uyarısı vardı , telefonu kapatıp sim kartını çıkardım , kısa bir süre bekleyip yeniden telefonu açtım , neyse şebeke yeniden geldi . Yer Antalya .
  • Kayseri de 30 dakika koptu. Wp HTC 8s im kitlendi. Tam 3g yi açıyordum. Neler çektim
  • Kayseri geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Yağmurda 2 gün senin vodafone kesildi o sebeple de turkcell e dön fan kardeş. 5 yada 6 sene evvel
    çamur atacak en ufak bir şeyde fanboy olmasak ya.

Edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcool -- 19 Kasım 2013; 13:47:19 >
  • Karamanda sıkını yok 3g de çalışıyor

• Kayseri güzel turkcell, avea, vodafone.turkcell herkesi aradım bir sıkıntı yok. Müşteri hizmetleri de kıvırıyor. Dedim bu ne? Numaramı taşıyorum çok önemli bir çağrı bekliyordum belki ulaşamadılar bana dedim. 500 sms kaptım özür babında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Yağmurda 2 gün senin vodafone kesildi o sebeple de turkcell e dön fan kardeş. 5 yada 6 sene evvel
    çamur atacak en ufak bir şeyde fanboy olmasak ya.

Edit: düzeltme

Yahu ne fanboyluğu işiniz gücünüz yaftalamak olmuş, Avea'yı bilmesek neyse. Sadece Vodafone değil, Turkcell'de kullanıyorum. Benim Vodafone yağmur, çamur kesilmedi, kesilirse onu da bırakırım babamın firması değil ya.
  • İstanbul Etiler hiç gitmedi problemsiz çalışmaya devam ediyor.
  • Turkcell'in bi sonraki reklamının teması belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliuygun -- 19 Kasım 2013; 13:54:17 >
  • Abiler ben istanbulun bir ucu buyukcekmece fatih universitesindeyim. Araliksiz internet aliyorum sanirim benim hat avea faturali turkcell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Siz bilmezsiniz 6 sene önce bir merkezini yağmurda su basmıştı vodafone un 2 gün kimse kimseye ulaşamamıştı.

• Aynen benimkide gitti o ara

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Siz bilmezsiniz 6 sene önce bir merkezini yağmurda su basmıştı vodafone un 2 gün kimse kimseye ulaşamamıştı.

Valla 2005'ten beri aynı Vodafone hattı kullanıyorum, 2 gün kesinti olsa değiştiririm hattı.
  • saat 12 gibi avea kullanan bir arkadaşımı aramaya çalışmıştım ancak ulaşamamıştım demek ki bu yüzdenmiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.