Şimdi Ara

Avea ülkenin belirli şehirlerinde servis dışı (19.11.2013) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum biz kayseri de mağdur olduk. O dönem hatta donanım haber de baya mesajını falan yazmıştık. Hatta turkcell e laf çakan vodafone ı öven imzam vardı. Aveacıyım 2 senedir memnunum. 2002 den 2006 ya kadar turkcell de kaldım. Bilmiyorum bu soruna kadar hiç çekme sıkıntısı yaşamadım. 1 hafta istanbul da seminere gittim. Yolda olsun istanbul da olsun hiç mağdur olmadım. O 2 günlük süreçte vodafone de maddi olarak çok zarar ettim. Sipariş alamadım. Eğer Google da yada forum da ararsanız o donem çoğu kullanıcı neler çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Bahçelievler-Topkapı - okmeydanı
    Bugün hiç problem yaşamadım, ne aramada, ne aranmada, ne de internette

• bende diyorum neden kimse aranmıyor şebekeye bakmak hiç aklıma gelmemişti şu an düzeldi ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Istanbulda bir sel olayı olmuştu e-5 ikitelli civarında
    Vodafoneun merkezi de oralardaydı
    Hatta boğulup ölenler olmuştu
    Arkadaşın bahsettiği olay o herhalde.....

• Amaç ne çözemedim. Acil de işim vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

6 sene once demis o olay 2009 da oldu.

• Şaka gibi bir olay bizde ulaşamıyoz diye telaşlandık.
  • ya ne adamlarsınız var ya.

Sanki başka zaman çekiyordu da şimdi çekmiyor...
  • PTTcel akar
  • bugüne kadar avea ile ilk defa internette problem yasadim oda düzeldi. 30 liraya 2 GB kotali sinirsiz net + 500 dk heryone + 2000 SMS heryone + tarife içi sinirsiz. daha ne isterim 3g çekiyor ama şarj gitmesin diyede kapali zaten.

• Bende hiç gitmedi nedense . bahçelievlerdeyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

ya ne adamlarsınız var ya.

avea nin bu önyargıyı kırması çok zor ışte. Kafalarda hep avea çekmiyor olarak kaldı. Hiçbir yerde çekmese bu 14 milyon abone nasıl iletişim kuruyor acaba ?

• Geldi 20 dk once.Ben de aveaya sovuyordum ne cabuk net paketi bitti yalancilar diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Bilmiyorum biz kayseri de mağdur olduk. O dönem hatta donanım haber de baya mesajını falan yazmıştık. Hatta turkcell e laf çakan vodafone ı öven imzam vardı. Aveacıyım 2 senedir memnunum. 2002 den 2006 ya kadar turkcell de kaldım. Bilmiyorum bu soruna kadar hiç çekme sıkıntısı yaşamadım. 1 hafta istanbul da seminere gittim. Yolda olsun istanbul da olsun hiç mağdur olmadım. O 2 günlük süreçte vodafone de maddi olarak çok zarar ettim. Sipariş alamadım. Eğer Google da yada forum da ararsanız o donem çoğu kullanıcı neler çekti.

quote:

Belki de ben ciddi bir mağduriyet yaşamadım, o nedenle hatırlamıyorum ya da telefonla pek ilgilenmediğim zamanlardı emin olamadım şimdi. Bahsettiğiniz zamanlarda üniversitede öğrenciydim Erzurum'da, Erzurum'da bir sorun oldu olmadı mı bilemiyorum; fakat şu an olsa Vodafone'dan taşırım hattımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

ya ne adamlarsınız var ya.

avea nin bu önyargıyı kırması çok zor ışte. Kafalarda hep avea çekmiyor olarak kaldı. Hiçbir yerde çekmese bu 14 milyon abone nasıl iletişim kuruyor acaba ?

Avea kullanmasam bende ön yargılı insanın diyeceğim :)
  • Avea üsküdar çamlıca'da çekmiyordu vodafone'a geçtim kurtuldum. Avea ses kalitesinden de hiç memnun değildim, her konuşmada bir kalitesizlik vardı.
  • Cehalet bazlı önyargılardan çok çekiyor firmalar. Amd ısınıyor, Avea çekmiyor vs vs. Ben bir kere mağdur olsam kapsama konusunda hattımı taşırım. Allahtan mağdur olmadım. 500 sms i kaptık :)

• interior designer kullanıcısına yanıt
    14 milyon insan dumanla haberleşiyor zaten....
    Böyle genellemeler yapılması çok saçma

• quote:

avea kullanıcılarının %90'ı merkezi yerlerde yaşıyorlar. Mesela ailemin yaşadığı evde avea kesinlikle çekmiyor. Oysaki gayet kalabalık bir semtte Kocaelinde yaşıyorlar.

Yine genel toplamın %80-90 'ı sadece mesajlaşmak için tercih ediyorlar. Bkz. Liseliler.

Ve yine genel toplamın 60-70'i çektiği için değil ucuz olduğu için tercih ediyor. Bu kısmın %80'inin de 10-16 yaş arası çocuklar alıyor.

Geriye kalanlar ise yine cazip koşullardan cihaz kampanyalarından veya turkcellden ağzı yandığı için aveaya geçiyor.
  • quote:

quote:

avea kullanıcılarının %90'ı merkezi yerlerde yaşıyorlar. Mesela ailemin yaşadığı evde avea kesinlikle çekmiyor. Oysaki gayet kalabalık bir semtte Kocaelinde yaşıyorlar.

Yine genel toplamın %80-90 'ı sadece mesajlaşmak için tercih ediyorlar. Bkz. Liseliler.

Ve yine genel toplamın 60-70'i çektiği için değil ucuz olduğu için tercih ediyor. Bu kısmın %80'inin de 10-16 yaş arası çocuklar alıyor.

Geriye kalanlar ise yine cazip koşullardan cihaz kampanyalarından veya turkcellden ağzı yandığı için aveaya geçiyor.

kocaelide nasıl çekmiyor? umuttepede bile çekiyor. merkezde çekmemesine şaşırdım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.