Şimdi Ara

AVEA ve IP4 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkdaşlar, Sınırsız kullandığım Avea hattını değiştirmek istemediğim için kontratsız ip4 alıp avea ile kullanmak istiyorum. Bu nedenle Avea hattı ile ip4 kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;

1. Mikrosim olayını nasıl hallettiniz? Avea bayileri sim kartı yenileyip mikro olarak verebiliyor mu? Ücreti nedir?
    2. Apps lerde sorun yaşıyor musunuz? Daha çok İBB trafik, wifi de iken Turkcell pusula ve vdf etrafımda ne var gibi uygulamalar ve mobil TV hizmetleri sorunsuz çalışıyor mu?

• micro sim kart bulunabiliyor.app lerde hiç sorun yok rahatça kullanabilirsin
  • ben makasla kesip biçtim öyle kullanıyorum hiç bir sorun yok düzgün kes yeter. Herhangi bir güncelleme sıkıntısı da yaşamadım.
  • Kesip kullanacağım tabi telefonu bulup alabilirsem
  • ben ıstanbul ve ankaradakı bayıleri telefonda aradım kımsede yok sadece tekırdagda buldum:)kadıkoy bayı 5 tl karsılıgında kesecegını soyledı dıgerlerınde yok ne yazıkkı ben 8tl verıp aldım bır sorun yok calısıyor
  • geçenlerde sorduğumda 10tl karşılığında microsim vereceklerdi ama şansımı deneyip kestim gayet güzel çalışıyor kesince.
  • dostum microsim le avea hattımı kullanıyorum yaklaşık 2-3 haftadır, hiçbir sorun yok.
    microsim almak isteyenler için ankara ve istanbulda özel adresler verebilirim.. özelden bana ulaşın
  • sevgılı mcangal
    pekı sıze bu mıkrosımkartla beraber 1 aylık bedava ınternet verdılermı ben aradım ama yenı numarada kart alanlar ıcın boyle bır kampanya var dedıler cok gıcık oldum avea ya ılk fırsatta degısıcem bu operatoru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.