Şimdi Ara

Avea ve TTNET markalarına veda vakti! 'Değerlendirme videosu' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKK yüzünden 6,5 gb lık oyunu 8 saatte indirdim alt yapıya başından adam gibi yatırım yapsalardı çok iyi olurdu. "avrupanın en iyisiyiz/iyilerindeniz" havaları ayrı bir kafa. tam da nisan ayında taahhüt bitiyor benim. o " kalkan şarteller" iyi bir sonuç vermezse çekecem fişlerini .

mobil internet konusuda çok iyi hamleler yapmaları lazım. özellikle artan hızla birlikte gereken kota da artacak ve fahiş fiyatlar ile karşılaşma durumu var.
    kullanıcı dostu tutum sergilerlerse herkes kazanır.

bir de öğrenciye özel tarife çıkartırlarsa tadından yenmez ha buradan yetkililere sesleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex59

AKN kotasının BTK ile alakası yok sadece bize öyle gösterilmeye çalışıyor. Kontrol devlette değil ttnette. Gta 5 ilk çıktığı zamanı hatırlayın, oyunu playstore dan alanlara akn uygulamamışlardı.

Akn devlet tarafından çıkarılsaydı ttnet istediği anda kafasına göre oyun için kota eklentisi yapamazdı. Akn sadece keseyi doldurup insanları soymak için ttnet kontrolünde olan bir düzmece.

Aynı hızda akn olan ve olmayan paketlerin fiyatlarını belirleyen, istediği aboneye akn uygulayıp istediğine akn uygulamayan ttnet'ken BTK burda ne rol oynuyor ne işe yarıyor.

Habere dönersek: Bir tabela indirip başka tabela takmanın kimseye faydası olmaz.

Sonuna kadar haklısın ama şunuda düşün sen diyorsunki almanya fransa abd gibi 1 gbit kotasız net olsun veya 100mbs kotasız olsun bunun için altyapı yok.şuan yine durumumuz iyi 1996 yılında yaygınlaşmaya başlayan internet için anca bu kadar oluyor örnek verdiğim ülkeler altyapı bakımından 20 yıl fark attılar zamanla olacaktır yatırım şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batw0

Türk milleti olarak neden birlik olamıyoruz? neden haksızlığa karşı sonuç gelene kadar ayakta kalamıyoruz? ve neden sadece forumlarda, sözlüklerde, bloglarda Haykırıyoruz bu dolandırıcılığı, haksızlığı..
    Avrupa ülkelerinde ve Amerikada insanlara öyle güzel muamele ediliyorki.. öyle güzel arıyorlar ki haklarını birlik olup. Ve öyle güzel alıyorlar ki HAKLARINI ben izlerken, okurken utanıyorum sıkılıyorum. Ülkeme canı gönülden bağlıyım ama o güzel ülkem ve bu ülkeyi yöneten insanlar Neden değer vermiyorlar ki bu insanlara.

''People should not be Afraid of Their Governments, GOVERNMENTS SHOULD BE AFRAID OF THEIR PEOPLE''

Çünkü ülkemizdeki insanlar akkyi bilmiyor yavaşladıgını bile fark etmiyor kotasız fiber diyip geçiyor sadece forumlara vs takılanlar anlıyor onlarında yarısı 18 yaş altı zaten ne bekliyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Sadece Erdi abi değil, birçok kişi röportajda AKK'yi upload hızlarını soruyor ve hiç birinde tatmin eden kesin bir cevap yok. Kazığın yağını da ayrı satacağız artık demek istiyorlarsa desinler de biz de ona göre karar verelim. Ne fiberi? İstanbul'un en kalabalık ilçesi Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da fiberin "F"'si yok. GTA V 65GB, Witcher 3 35GB, PS4 oyunları 50GB, XBoxONE oyunları 40-50GB yine. Kaliteli görüntü ve sese sahip bir film olmuş 40GB, 4K isterseniz 60GB. Ayda 70 lira verdiğin 35Mbps internetin kotası 100GB, zorunlu olarak ayda 20 lira civarı ödediğin telefon hattı ücretini de ekleyince 80 lira. Ne için? 2 film için. Fazlasını istersen 3Mbps ile babayı alıyorsun.

Yazıp yazıp siliyorum. 3Mbps download insanlık dışıdır, 100GB AKK dalga geçme anlamına gelecek kadar az artık, İnternet paketini telefon paketi ile mecbur almak zorundayız, ödediğimiz fatura kol gibi, 2Mbps upload verip bulut depolama demeleri... AKK'yi geçtiğiniz için hızınız 3Mbps'e düşürülmüştür yazısı ekranda çıktıktan sonra gözükmesinler ortalıkta. İsteğimiz belli.

Bize ucuza, uygun fiyata yüksek hızlı interneti AKK gibi saçmalıklarla kısıtlamadan, insan gibi kullanılacak şekilde versinler. 30 günün 30'unda da download yapılmasını, altyapının mantıksız şekilde sömürülmesine karşıyım ve bunun için çok yüksek kullanımı olanlara yaptırımlar olabilir ama AKK'nin bu hali insanlık dışı artık. 100GB kotayı 120GB yapacaklarsa bir daha söverim. Aylık 1TB üzeri kullanım yapanları 1Mbps'e düşürsünler ama aylık 200GB kullananı 3Mbps'e düşürmek olmaz. Kimse saçmalamasın, forumda aylardır tartışıyoruz, normal bir aile veya bir öğrenci evinde ayda 1TB kullanılması mümkün değil bu hızlarla, bu oyunlar, filmler, diziler müzikler, programlarla... 300-500GB normaldir, fazlası yüksek kullanımdır, ona kısıtlama uygulayacaksan uygularsın ama o hızla 24 saat kullanmadan dolmamalı bu kota.

Hocam s.gazi de bir milyondan fazla nufus vardir diye tahmin edyorum. Dogrumudur sizce ?

• Hic begenmedim. Avea farkli olmaliydi. Logo da ayrica berbat.

Not: Avea kullanicisi.

• Resmen strateji hatası. Böyle büyük bir hataya nasıl imza attılar anlamıyorum.

• Hizi artirtmis neyi arttırdı lan masal anlatıp durmayin artık önceden 8 GB bizim vardı 16 ya yukseltelim dediler şimdi 5 mbit anca alıyorum aradigimda ise hızınız normal hattiniz bu kadar destekliyor diyor . Papağan gibi hikâye anlatıyorlar kaçamak cevaplar vs AKK ile hiçbirşey söylemedi zaten cocukmu kandiriyorlar biz para veriyoruz paraa belese net veriyormus gibi tiriplere girmesinler

Ama RTE Bunları ve BTK nin kulağını çekmesi lazım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MaxPAYNE

Hizi artirtmis neyi arttırdı lan masal anlatıp durmayin artık önceden 8 GB bizim vardı 16 ya yukseltelim dediler şimdi 5 mbit anca alıyorum aradigimda ise hızınız normal hattiniz bu kadar destekliyor diyor . Papağan gibi hikâye anlatıyorlar kaçamak cevaplar vs AKK ile hiçbirşey söylemedi zaten cocukmu kandiriyorlar biz para veriyoruz paraa belese net veriyormus gibi tiriplere girmesinler

Kesin yapar paşam, acı biberde sürer dudaklarına sen nasıl benim halkıma böyle böyle yaparsın diye.
  • fiber internet ciddi altyapı desteği isteyen bir hizmet. 20 mb kadar 50 mb kadar vs yani o hizmeti tam veremeyiz demektir. akk ise başbelası bir uygulama. alt yapı kaldırsa zaten akk diye birşey olmayacaktır. türk telekom yatırım konusunda bas istasyonu kalitesini arttırırsa daha kaliteli hizmet verilebilir. ama evde telefon ve adsl veya fiber için biraz erken. akk 100 gb olmalı şuan minimum. 50 gb çerez gibi

• Bir adet ps4 dijital oyunu 50Gb fiyatı 30 tl ile 50 tl olsun ortalama AKK 75Gb diyorsun eğer ps4 dijital oyuna para verebiliyorsan AKK olmayan limitsiz internet 100 tl 'lerden başlıyor bunu alıp kullanırsanız derdiniz kalmaz diye düşünüyorum ps4 dijital oyunlara para verebilen insan 70-80 tl AKK 'li internet yerine 100 - 120 tl ödeyebilir o yüzden niye bu kadar bu AKK 'ye takılıyorsunuz anlamıyorum.. Tamam AKK periyodik zamanlar içerisinde kalkmalı altyapı yatırımları yapılmalı ve yapıldıktan sonra da AKK kalkması için ihtimal kalmaz ama sen 10 birimlik alt yapı yap sonra 10 insana 10 birimi ver sonra bu insan da 15 birim kullanmaya kalksın sonra internette eskiden ilk adsl zamanlarında yaşadığımız gibi internet kopuyor internet gece çok yavaşlıyor çünkü gece millet paso asılıyor internette vidyo izleme telaşında oluyor o yüzden sonra AKK geliyor bizim insanımız internet görmemiş gibi aç gibi internet istiyoruz ama demiyoruz alt yapı sağlam mı gir baba gir Cem Yılmaz 'ın filmi çıkmış gir adam AKK mi düşünür ehh düşünmezsek haksızların yaptıklarını haklıllar da maalesef çeker ha adamlar bunun içinde çözüm bulmuş diyor ki AKK 'siz isitiyorsan standart 59-68 tl AKK 'siz 99-120 - 300 tl diye sıralamış bir zahmet paraya kıyalım çünkü madem internet başında geçiren bir kullanıcı isek 20-30-40 tl fazla vermek koymaması lazım o zaman dimi?? Sabırlı olalım biraz ilk etapta AKK 'nin 50 gb olanların 100 gb 'a 75 gb olanların 150 gb 'a çıkacağını düşünüyorum zaten 200 - 300 gb 'lara çıkması halinde hepimize yetmeye başlayacaktır internet artık diye düşünüyorum.. Ve bu konu da Amerika 'nın interneti ile Türkiye 'nin internetini karşılaştırıp artı Amerika 'da ki gibi internet istiyoruz denmiyor mu gülesim geliyor Amerika ile Türkiye bir mi ki internet bir olsun diye istemeye hakkımız var..

• quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Orijinalden alıntı: -MaxPAYNE

Hizi artirtmis neyi arttırdı lan masal anlatıp durmayin artık önceden 8 GB bizim vardı 16 ya yukseltelim dediler şimdi 5 mbit anca alıyorum aradigimda ise hızınız normal hattiniz bu kadar destekliyor diyor . Papağan gibi hikâye anlatıyorlar kaçamak cevaplar vs AKK ile hiçbirşey söylemedi zaten cocukmu kandiriyorlar biz para veriyoruz paraa belese net veriyormus gibi tiriplere girmesinler

Kesin yapar paşam, acı biberde sürer dudaklarına sen nasıl benim halkıma böyle böyle yaparsın diye.

Sağlık sektörüne zamanında tokati vurmuştu herşey çok güzel oldu yıllarca şimdi civimaya başladılar gene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mobilde 10 gb kullanıyorum bunu 30-40 yapsın benim için yeterli. Film müzik indirmeyen normal internet kullanıcıları için biraz mobilde kota artsa çok iyi olacak.
  • Vodafone altyapıyı yavaş yavaş kurmaya başladı, superonline çok yavaşta olsa altyapıya devam ediyor. Devletin akk konusunda bir şey yaptığı yok ve görünen o ki yapmaya zaten niyeti de yok. En azından şirketler birbirleriyle rekabete girerde belki bize bu rekabetin bi yararı dokunur. (Biran düşündüm de galiba cidden 3. dünya ülkesindeyiz) :(

• AKK den dolayı reklamları bile donuyo neyin kafasında bunlar ?
  • nice viral

• Fiber diyor hala AKK uyguluyor.

• bizim paramızla açılan telekom, yabancılara iki yıllık faizi kadar bir paraya satıldı, şimdide aycell vs birleşiyor, yarın oda satılır, bunlar milli kurumları neden babasının malı gibi satıyor anlamış değilim,

AKK her yerde var, turkcell , vodafone vs. herkes kendine göre kota koyuyor kimseden de ses çıkmıyor (yönetici ve sivil toplum örgütleri)

yalnız vodafone türkiyedeki fiber hatları uzun bir süreliğine kiraladı teiaş'tan sanırım vodafone daha iyi internet hizmeti verecektir.

• bu işleri stk ların üstlenmesi ve organize etmesi lazım. 100 bin kişinin aynı anda dilekçe verip akk sebebiyle aboneliğimizi kapatıyoruz dediğini ve bunun tv lerde haber bültenine çıktığını düşünün. en fazla bir ayda akk diye bişey kalmaz.

• arkadaslar lutfen ama ya devletimiz sayesinde akk yi 1mbps ten 3 mbps cikardik. Ne guzel bizi dusunuyor dimi? Hem sunuda mutluluktan soylemek istiyorum, elektrik 60 gelirken 100 geliyor, dogalgaz 150 gelirken 200 geliyor ama 115 lira zam verdiler cok sukur, zarar ediyoruz ama devlet buyuklerimizin paraya daha cok ihtiyaci var...

• Türk Telekom'dan büyük hizmet! 3 farklı kuruma küfür etmek yerine artık bir kerede hepsine birden küfür edebileceksiniz!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.