Şimdi Ara

Avea ve TTNET markalarına veda vakti! 'Değerlendirme videosu' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az yatırım+En fazla kar = Türk Telekom
  • Şimdi bildiğim kadarıyla 50 gb kotalı internet alıyorsunuz 50 lira. Ayrıca bunun üstüne birde telefon parasını ekliyorlar 65 oluyor. Yav kardeşim istemiyorum telefon, zaten akk saçmalığı var. Birde üstüne telefonu ekliyorlar 65'e sanki bana süper internet veriyorlar.

Ayrıca işin gülünç tarafı, ben telefonsuz almak istiyorum deyince fiyatı yine 65 tl civarı çıkarmaları.
  • upload hızım 50-60kb/sn internet tahta telefon direklerinden geliyor. Var mı arttıran?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım birleşir ve yokolurlar

• "-" + "-" = yine "-"
  • akk'siz internet gelmeli artık yoksa abd deki gibi isyan çıkacak
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    akk'siz internet gelmeli artık yoksa abd deki gibi isyan çıkacak
  • akk'siz internet gelmeli artık yoksa abd deki gibi isyan çıkacak
  • Hız akşam olunca yerlerde sürünüyor. İlk önce buna çözüm bulsunlar başka beklentim yok.
  • Benim anlamadığım şu ki; hani bir firma belli özellikleri ile bazı kesimlerin takdirini toplar, başka bir hizmeti ile diğer bir grubun teveccühünü kazanır. Birileri de bütün hizmetlerini eleştirir ve firma der ki: Herkesi memnun edemeyiz. Bir bakıma hak verirsin. Teknolojiden anlasın anlamasın, büyük-küçük, kadın-erkek herkes bu Türk Telekom'dan yaka silkiyor. Bir an evvel aynı altyapı olmasına rağmen başka firmalara yöneliyor, bazen de Uydunet gibi, operatör modemleri gibi farklı alternatiflere kayıyor. Ama ne devlet, ne tüketici dayanışma toplulukları ne de firmanın kendisi bir çözüm için uğraşıyor. En basitinden bizim apartmanın kablo kutusunu dışarıya yapmışlar. Hem güvenlik, hem dış etkenlerden dolayı veri kaybı, kesinti vs. bir çok problem teşkil ediyor. Şimdi bunu içeriye alalım diyoruz. Apartmana bir ton masraf çıkarıyorlar ve sözleşmede kurum kendini bu maliyetlerden muaf tutmuş. Bir çıkar yolu yok. Herkes AKK, fiyatlar, hız, abonelik kapatma-açma gibi konulardan şikayetçi. Başka bir örnek; Daha önce Superonline Fiber kullanan bir arkadaş taşındığı yeni evde fiber altyapı olmadığından Superonline ADSL hizmeti almak istiyor. Ancak bir türlü aktivasyonu sağlanıp hizmet almaya başlayamıyor. 1 ay boyunca Superonline'ı arıyor onlar da altyapı TT ile alakalı biz de onlara bildiriyoruz, onların yapması gerekir gibisinden cevaplar veriyorlar. Sonuç; arkadaş iptal etmek istedi onu da beceremediler. 3-4 aydır böyle sürüncemede devam.

Uzun lafın kısası; herkesin bir çok başından geçen böyle olaylar, şikayetleri vardır. Ancak tekel olduğundan çekmeye mecburuz ve hakkımızı arayamıyoruz, nasıl arayacağımızı bilmiyoruz. Hiçbir desteğimiz yok. 3 Mbps devam, videoyu zor izledim.

• Logoları harika olmuş. Tam bunlara yakışır bir logo.

Türk Telekom, bir ileri iki geri...

• Logoları harika olmuş. Tam bunlara yakışır bir logo.

Türk Telekom, bir ileri iki geri...

• AVEA, TÜRK TELEKOM’LA NEDEN BİRLEŞTİ?

TELEKOMCULAR DERNEĞİ’NİN AÇIKLAMASI:

Birleşmenin Vergi açısından durumu;

BTK’nın 2010-2014 yıllarını kapsayan son 5 yıla bakıldığında Türk Telekom toplamda 12.1 milyar TL kar ederken, Avea’nın son 5 yıllık zararı 4 milyar 287 milyon TL’yi bulmuştu...

Bu dönemde Türk Telekom kârı üzerinden Kurumlar Vergisi beyan etti ve ödedi.

Bu dönemde Türk Telekom ve Avea tek şirket olsaydı (12,1-4,2) 7,9 milyar üzerinden Kurumlar Vergisi ödeyecekti… Bir başka ifadeyle, 4.2 milyara tekabül eden (4.2*%20) 840 milyon vergiyi ödemeyecekti…

Bu durumda, Türk Telekom önemli bir vergi avantajı elde ediyor. Hazine de önemli bir oranda vergi kaybına uğruyor…

Türk Telekom İsmi Üzerine;
    Biz Telekomcular Derneği Olarak “Türk Telekom’un özelleştirilmesi; Bir Talanın Hikayesi” başlıklı raporumuzda, Türk, Türkiye, Milli gibi isimlerin yalnızca Bakanlar Kurulu kararı ile verilebileceğine vurgu yaptıktan sonra bu konuda şöyle demiştik;

“Bugün Türk Telekomünikasyon AŞ’nin müşterilerinden önemli bir bölümü, Şirketin özelleştiğinden, bir bölümü de sermayesinin %55’inin yabancılara ait olduğundan haberdar değildir.

Şirket, ismindeki “TÜRK” kelimesi nedeni ile hâlâ bir kamu şirketi gibi algılanmakta, kamuya duyulan güvenden yararlanmakta, kendini yenileyememesine, müşteri ilişkilerinde bir gelişme sağlayamamasına rağmen, bu durum, müşterilerince kamu şirketi olarak algılandığı için hoşgörü ile karşılanmaktadır.

Bazı Mülki Amirler bile Türk Telekomünikasyon AŞ’yi bir kamu şirketi gibi görmekte, yalnızca kamu kuruluşlarının katıldıkları İl Koordinasyon kurullarına Türk Telekom yetkililerini de davet etmektedirler. Bu hatalı algılama, sektörde tam rekabetin gerçekleşmesini engellemekte, yeni oyuncuların pazardan yeterli pay alamamalarına neden olmaktadır.

Türk Telekomünikasyon A.Ş, ticaret unvanını ve markasını değiştirmeyerek, “Türk’ün adını sömürmektedir.” Harriri’lerin %55 hissesine sahip olduğu, Paul Doany’nin Genel Müdür ve CEO olarak görev yaptığı Türk Telekomünikasyon AŞ’nin ticaret unvanında “Türk” kelimesinin yer alması, bize komik ötesi bir olay olarak gözüküyor.

Ayrıca, Osmanlı Meclisi Mebusanında konuşan Rum Mebus Boşo Efendinin, kendisinin Osmanlılıkla alakasının olmadığını vurgulamak için söylediği cümleyi hatırlatıyor: “Ben ancak Osmanlı Bankası kadar Osmanlıyım”

Kısacası; Türk Telekom da, ancak Harriri’ler kadar Türk’tür. Dolayısıyla hukuki olmayan, hukuki olsa bile etik olmayan, yanlışlığı tartışmasız olan bu komediye bir son verilerek, şirketin ticaret unvanındaki ve markasındaki “Türk” kelimesi kaldırılmalıdır.”

Kaynak: Türk Telekomcular Derneği

• 75 gb akk li 16 mbs kadar adsl kullanıyorum ama 8 mbps kadar veriyor kalitesizlikten dolayı 12 ay sözleşmeli artı konuştukça öde telefon dahil 59.90 tl iki de birde mesaj atıyorlar 100 gb akk 64.90 diye bu akk denilen olay sırf daha fazla para kazanılmak için çıkarılmış tır.

• Avea ismi değişmekten şamar oğlanına döndü aycell.arya.avea .türktelekom.bunun sonu nereye gider meçul

• Bu marka birlesmesinin vergi yonunden turk telekoma oldukca faydasi olacak gibi peki biz kullanicalara ne gibi yarari olacak dowloand mi artacak akk mi artacak? Beklentim 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.sonus

quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Sahip oldukları tekelci, dayatmacı, vurdumduymaz zihniyeti değiştirmedikleri sürece isterse her sene logo değiştirip şov yapsınlar nafile. Sırf bu zihniyete artık tahammül edemediğim için bitmesine 8 ay kalan taahhüdü bozup Vodafone net'e geçtim. Bu kafayı değiştirmezlerse daha çok logo değiştirirler.

Kardeşim benim de taahhütüm 5 gün sonra bitiyor ve ben de vodafone a geçmeyi düşünüyüorum. 30 megabit ve 75 gb akk li paket 59 lira 6 lira da modem var 65 lira. Siz memnun musunuz? Dedikleri hızı veriyorlar mı veya başka bir sorunu var mı?

Edit: Bu arada desteklenen max hız 74 megabit miş. Umarım geçersem pişman olmam

60mb olandan alın bence 150gb kota var ben memnunum şuan 1 haftada kurdular her gün aradım :) hız vs. İyiydi kotayı aştım ama yinede film filan izliyordum sorunsuz. Ttnetten çok daha iyi bence ama süperonline fiber varsa ona geç derim.

• Su 12. Ayda sozlesme bitsin direk iptal ettiricem ttneti. O degil baska da altyapi yok yerde. Tek ttnet var.
  • Ciddi ciddi ayaklanma gerekli. Boz ses cikarmadikca onlar emmeye devam ediyor.
  • Şu ceo'yu görünce aklıma jet fadıl geliyor.Shiftdelete'ye de benzer röportaj verdi birde konuşmayı seviyorum demiş.11milyon haneye götürmüş fiber internet hepsinide ortalama 4 kişi alıyor:D AKK konusunada yok kota artıcakmış eyvallah kota artıcak peki fiyatlar?Arap Telekom bize yağından vermez kendisine sürer anca.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.