Şimdi Ara

Avea ve TTNET markalarına veda vakti! 'Değerlendirme videosu' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom un az da olsa fiber döşeme nedeni sadece superonline gibi şirketlerdir.

Bundan yaklaşık 10 yıl kadar önce superonline atılım yaptı. O zaman fiber ne bilmezdik.
    Sonra o şirketi türkcell e satmak zorunda kaldılar. Türkcell i de zaten devlet yönetiyor.
    Uydunet desen zaten devletin.

Sonuç olarak bütün sektör şuan iktidara bağlı.
    Bir gelişme beklmeyin. Şuna her şeye zam var zaten.
  • AKK ile ilgili bir gelişme olmadığı sürece, önemsiz. Türk Telekom, isterse A&T yi satın alıp adını O2 yapsın, kıymeti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusoftech

Arkadaşlar İspanyada yaşayan arkadaşım 49 Euroya 1000 mbps download , 200 mbps upload hızı + 1000 dakika sabit telefon konuşması+ 1 gb telefon interneti kullanıyor :) Kanıt isteyenler ;https://www.adamo.es/en/

ya onu yapmıcaktın ya yemin ediyorum şuan gözümden yaş geldi

• 16mbit 266GB bu ay kullanımım. Ping değeri 200-500ms arası
    ödediğim 63 TL
    İsterse logo değiştirsinler nafile. Neyse hattı hack ediyorum. Bi ara 1TB a yaklaşmıştım ama olmadı.
    Nasıl yaptığımı soranlara cevabım 10 tane 4K 1 saatlik video izleyin bitiyor :D
  • Popçuya, topçuya çuval dolusu para verip uyduruk reklam yapacağınıza önce adam gibi hizmet verin. Ttnet'in umursamaz, vurdumduymaz zihniyetine tahammül edemediğim için Vodafone net'e geçtim. Fiber fiber diyorsunuz ama daha 3G'yi doğru düzgün veremiyorsunuz. Adana merkezde birçok yerde edge (2G) hızı var. Kalkmış bir de fiber, 4.5G diyorsunuz. Önce adam gibi 3G verin sonra 4G'ye geçin. Buçuğu da sizde kalsın.

• Air fiber kullanıyorum, akk belasından kurtuldum bir kaç ay önce bölgesel bir servis. Çevrenizde varsa Air fiber markası geçin düşünmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese fiber döşeyecekler ahahaa:D

• Aydemir Akbaş röportaj veriyor sandım:) Türk telekom logosu ucube olmuş. İllimünaticiler ayaklanır şimdi üçgen müçgen :)

• 11 milyon fiber haneymiş nerde bunlar bi de 4 le çarpıyor utanma 8 le çarp olsun bitsin işimiz tamam fiber döşeme işi bitti de. Ayıptır ya. Kırşehirin göbeğinde fiber yok niye ağzını geveleye geveleye konuşuyosun.

• Kaldırın akk yı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

11 milyon fiber haneymiş nerde bunlar bi de 4 le çarpıyor utanma 8 le çarp olsun bitsin işimiz tamam fiber döşeme işi bitti de. Ayıptır ya. Kırşehirin göbeğinde fiber yok niye ağzını geveleye geveleye konuşuyosun.

bu kadar yüzsüz bir firma dünyada yoktur.
    1 ay avea kullandım köylerde ilçelerde 3g yok.
    turktelekom il müdürlüğünün 350metre uzağındayım hipernet vermiyorlar.

11milyon haneye 16mbit bile veremiyorlardır şuan.
    fiber internet demek min 100mbit demek.
    verdikleri max hız 100mbit zaten.

9gag taki akk ile ilgilibir görsel vardı
    almanın teki bizdede akk var diyor.

200mbit hız 1tb akk den sonra 10mbite düşüyormuş :)
    vodafone kullanıyor sanırım

ülkemizde vodafone da evlere kadar fiber vermeye başladı.
    64mbit 240gb 80tl ye satıyor. ttnete göre uygun fiyat ama yetersiz bence

superonline da iyice bozmuş.ttnetten görüp 75gb akk li paketler satıyor.
    ülkemizde en uygun akksiz paketler superonline da ama.

• Avea, TTnet, Türk Telekom adı ne olursa olsun Allah hepsinin belasını versin. Rezil rüsva internet sunuyorlar yok fiber döşedik herkese döşüyoruz diye reklam yapıyorlar. Gerçi döşeme konusunda haksız da değiller..

• anasayfa haberlerine bakıyorum

samsung 144Hz yenileme hızına sahip 2K monitör üzerinde çalışıyor
    Samsung, geçen yıl yarı iletkenlere 30 milyar dolar harcadı
    Cep telefonlarına 2 Terabyte depolama kapasitesi
    iPhone 7 Plus çift kamera teknolojisiyle gelebilir
    Tesla, iki yeni "uygun fiyatlı" elektrikli otomobil geliştiriyor
    Mitsubishi deniz suyundan yapılmış alternatif bir anten geliştirdi
    Uzayda ilk çiçek yetiştirildi
    Kablosuz Şarj Teknolojisi nedir? Nasıl çalışır? inceleme videosu

Türkiye ile ilgili teknoloji haberlerine bakıyorsun yok

bu insanlar bir şeyler geliştirirken bizim teknoloji gündemimiz Turk Telekom un tek marka olması

elin tayvanı toplamda iki üç ülkenin ülke olarak tanıdığı tayvan 30 milyon nüfuslu tayvan
    dünyanın bilgisayar parçasını üretiyor. Asus tur Htc dir zyxel dir acer dır bilmemnedir
    adamların 50 tane global markası var

biz ise acaba Turk Telekom akk yi kaldırır mı diye konuşuyoruz

sen Türk Telekom'un başındaki adam Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını nasıl söğüşleyim diye uğraşırsan

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı da Türk Telekom bizi söğüşlüyorsa biz de buna nasıl çözüm üretirize uğraşır

sonra adamlar teknoloji üretir biz de ahh deriz Türk Telekom birleşmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

11 milyon fiber haneymiş nerde bunlar bi de 4 le çarpıyor utanma 8 le çarp olsun bitsin işimiz tamam fiber döşeme işi bitti de. Ayıptır ya. Kırşehirin göbeğinde fiber yok niye ağzını geveleye geveleye konuşuyosun.

Kırşehir in fiber parasını bu birleşme reklamında oynattığı hadise, Rıdvan, sineyder ve diğerlerine vermişler.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi duygularıma tercüman oldunuz.
  • bu akk kakmaz
  • AKK 'nin kalkacağı yoktu bu CEO ile hiç ümidim kalmadı
  • Ayrı ayrı yerden müşteriyi kazıkladılar,kandırdılar baktılar ki daha fazla kandıramayacaklar o zaman ne yapalım; 3 ayrı kurumu tek çatı altında birleştirelim, birleşme ayağına bir reklam çekeriz,fiber lafını ekleriz böylece değişim adı altında milleti tavuk gibi yolma,kazıklama,kandırma planı devreye girmiş olur,diye düşündüler herhalde.

Millet de yeni bir şey var sanıp hemen turk telekoma akın etmeye başlar. Gelsin müşteriler,paralar. Bu kandırma, planı bayağı bir götürür, yakında 4.5 G de çıkacak yeni reklamlarla süsleyip süsleyip milleti kandırmaya devam edecekler.

Kazıklanma,yolunma ve kandırılmanın yeni adı Tek çatı altında birleşme, vatana millete hayırlı olsun özellikle de internetle yeni tanışanlara.

• 10-12 yıl önce aria ve aycell birleşti ancak bu kadar götürdüler işi. Bir 10-15 yıl sonra bakalım hangi enayiyi bulacak birleşmeye

• Millet burda şurda fiber yok burda fiber yok demiş. Şaka gibi ama bilmeyeniniz yoktur herhalde istanbulda bostancı köprüsü civarında bile fiber yok!!! O kadar geniş ağı var düşünün.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.