Şimdi Ara

Avea ve TTNET markalarına veda vakti! 'Değerlendirme videosu' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın Tipi tip değil Siz geçmişsiniz Fiber internet AKK upload dan bahsediyorsunuz. Değişime girdilerse önce bu adamı değiştirsinler :) ADam şunu diyemiyor Adil kullanım kotosı kalkacak Upload hızları artacak ve internet fiyatları düşürülecek düşürülmeyecek diyemiyor ya nasıl bir insandır bunlar anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

akk kalkmadıkça gerisi önemli değil.

Avrupa ve ABD'de akk var mı?

"akk" ne yaa ?

@Mr. Jingles

he tamam, buldum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 28 Ocak 2016; 11:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Baktılar Türk Telekom markası son tüketici gözünde kayboluyor, daha çok kullanılan servisleri Türk Telekom markasıyla birleştirip, markanın değerini arttırmak istediler.

TTN daraldikca drahomasi icin AVEA 'yi absorbe eder, hizmet sekilleri benzer ulkelerde ornekleri var.
  • Elin memleketinde rekabet ortamını bozmasın diye şirketleri Parçaladılar bizde ise zaten tekel olan şirket daha da büyük geniş operasyonlar yapar.

Mobil operatör piyasasını da batırın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş herkez AKK icin türk telekoma sallamış durmuş. Peki superonline, dsmart internet, uydunet vb firmalarda AKK yokmu? Ben dsmart internet kullaniyorum 50 gb akk'li.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theyapici kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdan bende muzdaribim, köy muamelesi yapıyorlar. Reklama gelince, "Tüm Türkiye'yi fiber sardı." demesini iyi biliyorlar. Bunlar adam olmaz.
  • Logo değil zihniyetin değişmesi gerek

• Bermuda şeytan üçgeni birleşmiş. Hepimize geçmiş olsun, daha iyi sömürülmek dileğiyle.

• 3 tane aynı renkli üçgenler akk hızı olan 3 mbps'yi temsil ediyor. Geriye dönük üçgenler ise hızın hala 5 sene öncesini temsil ettiğini gösteriyor.
  • AKK olduktan sonra kaç tane markayla birleştiği kimin umrunda ki. 50 Gb nedir yahu. Twitchden yayın izlenmiyor doldurduktan sonra.
  • Kucuk enişte(Başbakan) az baski yapsak gencler seninle ayagina bu isin pesine duser diye dusunuyorum
  • Yakında Avea'ya da akk getirir bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Ya arkadaş herkez AKK icin türk telekoma sallamış durmuş. Peki superonline, dsmart internet, uydunet vb firmalarda AKK yokmu? Ben dsmart internet kullaniyorum 50 gb akk'li.

TT dayatirsa mecbur digerleride buna uyacak.

Btk telekomun avucunda, istedigi kararı cikartir.

Bu arada akk saolsun sd yayini donarak izliyordum, ondan indiriyorum :(
    Avea ve TTNET markalarına veda vakti! 'Değerlendirme videosu'

• Her tarafi fiberlemisler.. Ben parasiyla bursada internet baglatamiyorum. Neymis kutusu yokmus koysunlar diye defalarca basvurdum koymadilar. Sallayip durun...

• Videonun 16:16 uzunlukta olmasinda illuminate parmağı var mı

• Türk telekom öncelikle internet fiyatlarına bir el atsın. İnternet mi bağlatıyoruz cüzdana hortum mu belli değil. 8 mbps'ye kadar hız için (o da koşullara göre değişken. 3 mbps geldi desen sizin hatlardan o lafları) 50 TL ücret yanında Yalın internet ücreti 18 TL, bağlantı ücreti 4 TL bunlar her ay ödenecek. Allah rızası için 50 GB adil kullanım kotası verecek sonrasında düşecek hız da saklı Allah bilir nereye düşecek. Eee ölelim biz.

• Bir Gta 5'de bile kotadan daha fazla GB var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikista

Türk Telekom'dan büyük hizmet! 3 farklı kuruma küfür etmek yerine artık bir kerede hepsine birden küfür edebileceksiniz!

• Ben yeni eve geçtim,3 aydır sokaktan eve mesafe 7m olduğu halde gelip kutu koymadılar,bunlar tekel oldukça fiber felan hikaye
  • En az yatırım+En fazla kar = Türk Telekom
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.