Şimdi Ara

Avea ve Vodafone yetkili bayisiyim soruları alayım . (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Normalde 10 dakika içinde aktif olması gerekir. Başka bir cihazda da deneyin, yine şebeke gelmezse sim kartı aldığınız bayi ile görüşün. Sim kartı tanımlarken kartın iccid numarasını sisteme yanlış girmiş olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

Normalde 10 dakika içinde aktif olması gerekir. Başka bir cihazda da deneyin, yine şebeke gelmezse sim kartı aldığınız bayi ile görüşün. Sim kartı tanımlarken kartın iccid numarasını sisteme yanlış girmiş olabilir.

Başka cihazlarda da denedim maalesef görmedi.En iyisi yarın bayii e gitmek.Tesekkur ederim cevabınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır aynı hattı kullanıyorum. ama hat benim adıma değil. numara taşıma işlemi hat sahibi olmadan yapılamaz mı?
  • Numara taşıma için hat sahibinin kimlik fotokopisine ve ıslak imzasına gerek var. Numara taşımadan önce bulunduğunuz operatöre gidip hattı kendi adınıza devrettirmeniz gerekmekte. Ekim ayına kadar hattın yasal sahibi olmadan hattı kendi adınıza alabilirsiniz. Hattı kendi adınıza aldıktan yanılmıyorsam 90 gün sonra numara taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIS -- 31 Mayıs 2014; 1:51:25 >
  • BARIS B kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bir Avea bayisine sordum 55 tl dedi devir işlemine doğru mudur? Ben ücretsiz diye biliyordum

• Hat sahibiyle birlikte gidebilseniz ücretsiz bir şekilde yapabilmeniz lazım. Kaynak için tıklayın.

Ancak hattın yasal sahibi olmadan yapılan devir işlemlerinde ücret talep ediliyor, başvurduğunuz bayiye paylaştığım linkteki sayfayı gösterip belki ücretsiz yaptırabilirsiniz. Şansınızı deneyin bence.
  • aveada faturasızdan faturalıya geçiş 22tlye olan kampaya iptalini nasıl yapablirim araştırdım bulamadım lütfen yarıdm edin tarife değiştirmek istıyorum
  • avea kademeli jet modem kontratlı kampamyasından yararlanmak istiyorum. bayiden başvurduğumda ücret ödemem gerekecek mi? ne kadar? ayrıca modemin açılma süresi nedir? tşkler
  • BARIS B kullanıcısına yanıt
    Ilginiz için teşekkürler

• Merhaba.Hat sahibi değiştirdikten sonra kısa süre içerisinde hattımı başka operatöre taşımam bir sorun (abonelik,vergi vs.) yaratabilir mi ?
  • hhoops kullanıcısına yanıt
    Faturalıya geçtiğinizde mevcut paketiniz otomatik olarak iptal olur çünkü faturalı bir tarifeyle devam edeceksiniz. İptal etmek için bir şey yapmanıza gerek yok.

• Bayiye herhangi bir ödeme yapmıyorsunuz. Şahsınıza ait son dönem herhangi bir fatura ve kimlik belgeniz yeterli başvuru için. Modeminiz en fazla yarım saat içinde aktif olur. Bayrampaşa'ya yakınsanız buyrun uğrayın, bir çay ikram edelim.

• Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    Mevcut operatörünüzde herhangi bir taahhütünüz yoksa herhangi bir problem çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

Mevcut operatörünüzde herhangi bir taahhütünüz yoksa herhangi bir problem çıkmaz.

Biraz önce buradan bir arkadaşımız 3 ay sonra böyle bir işlem yapabileceğimi söyledi.Doğru mudur?
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    Hat devri yapıldıktan sonra 90 gün geçmesi gerekiyor numara taşıma için. Doğru.
  • aradım kayıtlı olduğu numarayı verdiler ama ben direk benım telimin yapılmasını istiyorum yabancı telefon bu
  • Avea'dan vodafone geçiş neden uzun sürüyor , bunun 5.günü? Aradığımda hala inceleme sürüyor v.s deniyor, neyi inceliyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.