Şimdi Ara

Avea ve Vodafone yetkili bayisiyim soruları alayım . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- önce ttnet i arıyosun.

2-Valla ağzın iyi laf yapıyorsa pazarlık yapabildiğin kadar yaparsın ama düşeceğini sanmıyorum iyice beleşçi olma 10 tl ye 4 gb interneti nerde bulcan :D
  • Öyle deme utaniyorum tam 2 sene ttnet mobil kullandim. 25×24=600 tl odedim. 1 senede onlar idare etsinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilsurum

Kanka ttnet mobil 3g bildigin gibi avea alt yapisini kullaniyor.

1. Bayiye gitmeden once avea yimi yoksa ttnet i mi arayip on iptal talimati veriyorduk?

2. Normalde 29 tl ye 4gb veriyor ttnet, yeni taahhut yaparsam 15 tl ye dusureceklerini soylediler. Benim bunu 10 tl ye dusurmem mumkun olur mu sence?

15 lira normal.10 liraya 4 GB internet vereceklerini sanmıyorum.
  • mobilsurum M kullanıcısına yanıt
    ödediğin hizmeti aldın ama :D 10 TL ye 4 gb hizmet alıcan adamlar ne kazanıcak
  • Sanki fabrikada hammedde harcayarak is yapiyorlar. 600 tl ile boru gibi kablo dosemislerdir. Cuma arayacam, vermezlerse cumartesi kapatacam. Zaten bi facebook kullaniyoruz, onuda kullanmayiz napalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9,90 a hat satıyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grotto1311

Evet arkadaşlar Avea ve Vodafone'nun yetkili bayisinde çalışıyorum . Geçenlerde Dsmart ile alakalı sorunlarınızı çözmeye çalışmıştım hatırlayan vardır belki. Şimdi Avea ve Vodafone da yardımcı olmaya çalışıcam gelsin sorular .

Avea faturalida hat değiştirme ücreti ne kadar

• sec emekli 1000tarifesinde 12 ay taahutum var... Aktaran 1500 tarifesine gecmek istiyorum... Avea faturalidan gecislere de 25 tl galiba... Bu durumda taahutum nasil olacak? Yeni tarifede 1 yillik taahut yeniden mi baslar?
    Bir de tarife degisikligini simdi yapsak fatura kesiminde gecerli olmasi mumkun mu?

• Hocam benim bi vadafone hattı vardı bir yıla yakın süre önce kapandı şimdi ben bu hattı tekrar actirmak istiyorum numara satıldı mi diye aradım vadafone kayıtlı böyle bir numara yoktur diyor yani satılmamis ben bu numarayı tekrar nasıl açtirabilirim ? Ve kaç tl ye açılır ?

• hocam öncelikle teşekkürler.

yeni data hattı alacağım araştırırken şu paketi buldum:

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/3GTabletAlanlarinInternetiAveadanHediye

aveadan alınan tabletlerle mi veriliyor bu? bu paket için ekstra bir şart vs. var mı?
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Kontorlü mü faturalı mı ?
  • hat değiştirme ücreti derken biraz daha açarmısın
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    yeniden taahhüt başlar 1 yıllık. Zaten fatura kesim tarihiyle yeni tarifeyi kullanabiliyorsun
  • numarayı bana özelden atarsan bi sorgulatırım sistemden ona göre cevap vermem daha iyi olur
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    ekstra bir tarifedir biz cihaz satışı yapmadığımız için net cevap veremiyorum kusura bakma
  • gerek kalmadi tüm konya vodafone bayileri 9.9 yapmış

• quote:

13 TL yükleyebiliyorsun minimum

12 olmasin ?
  • Avea nie çekmez ?

• avea'da en ucuz ve sınırsız olan internet paketi hangisi akk akksiz fark etmez ? pttcell hariç pttcell zaten hattım avea olan arkadaşım için soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

quote:

13 TL yükleyebiliyorsun minimum

12 olmasin ?

eğer avea bayisinden yüklersen 12 tl olarak yükleyebilirsin ama diğer alt bayiler (bizim gibi) 1 tl işlem ücretide aldığı içi 13 dedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.