Şimdi Ara

Avea web sitesini open dns güvenli değil olarak engelledi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea nın web sitesini open dns in umbrella koruma sistemi engelledi.
    OpenDNS has blockedwww.avea.com.tr due to a security threat that was discovered by the Umbrella Labs.
    Bu durum üzerine turkcell ve vodafone un sayfasını açmayı denedim herhangi bir uyarı almadım.

• Tamam avea kullanmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala avea kullanaya devam ediyorum ama avea ın ve ttnet in bilgi pazarlama ve kişisel bilgileri değerlendirme konusunda büyük sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. malware olarak değerlendiriliyor. sorgulayan ,yapılamaz diyen bir toplum yerine koyun gibi davranmak da pek doğru gelmiyor bana.
  • Norton da uyari veriyor. Bir seyler oldu belli ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 9 Kasım 2013; 18:45:52 >
  • Site düzelirse ekran görüntüsü burada

http://i41.tinypic.com/316rfp5.jpg
  • Ben birsey anlamamak

• Site açılıyor her hangibir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvenlik uyarısı kalktı.
  • @turkeytv

hani birçok engelli siteye girmek için dns adresi yazıyoruz ağ bağlantısı ayarlarına bilgisayarımızda.
    Avea o dnslerle girişi engellemiş sitesine.

Bende avea dan çıkmayı düşünüyordum siteye girecektim araştırma için ki kaldım öyle. Zaten isteyerek değil, kalabalık olduğu için avea almıştım zamanında(sms paketi)

Avea şehrin göbeğinde açık alanda put gibi durmuyorsan düzgün çekmez, merkez olmayan yerlerde hiç çekmez, apartman içinde çekmez, çekmez de çekmez, şu an cazip bi paketi de kalmadı.

Turkcell in kalitesini seviyorum ama vodafone daha uygun bi seçim olacak gibi hadi bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

@turkeytv

hani birçok engelli siteye girmek için dns adresi yazıyoruz ağ bağlantısı ayarlarına bilgisayarımızda.
    Avea o dnslerle girişi engellemiş sitesine.

Bende avea dan çıkmayı düşünüyordum siteye girecektim araştırma için ki kaldım öyle. Zaten isteyerek değil, kalabalık olduğu için avea almıştım zamanında(sms paketi)

Avea şehrin göbeğinde açık alanda put gibi durmuyorsan düzgün çekmez, merkez olmayan yerlerde hiç çekmez, apartman içinde çekmez, çekmez de çekmez, şu an cazip bi paketi de kalmadı.

Turkcell in kalitesini seviyorum ama vodafone daha uygun bi seçim olacak gibi hadi bakalım..

Bölge bölge çok farklılık gösteriyor. Ben evde çok memnunum ama bugün gitmiş olduğum bir ziyaret de 3g baglantısı zar zor kurulup kopuyordu. telefonun çekmediği oluyordu.
    Ama evde ortalama 10 mb hız ile internet bile kullanabiliyorum.
    yoğun bölgelerde bu hız 3 mb altına iniyor. en çok kullandığım alanlarda yapmış olduğum testlerde avea açık ara 3g de diğer oparatörlere fark attı. Güvenmiyorum ,sevmiyorum ve kalitesiz buluyorum ama en uygun fiyat onda. ( paketiniz varsa )

• Benim evimde merkez ve güzel bir yerde fakat ben evde değilim(Ankara). Farklı şehirlere gidiyorum ve nereye gitsem avea sonuncu gerçekten berbat. Ha şehir merkezinde de çekiyor ama internet hızında geride kalıyor. Her türlü geride yani bilemiyorum hoş değil.
    Bana önerebileceğin bi paket varmı peki avea üzerinde uygun fiyatlı? İnternet olacak- bi numarayla bayaa bayaa konuşacağım ve heryöne sms. sms çok olmasa da olur.
    @boranet
  • Şuan data hattı taşıma kampanyası çok avantajlı 19 tl ye 5 gb internet sunuyor. ayrıca ek paket almak istediğinizde 5 gb 15 tl ye ek paket de sunuyor.
    Telefonum çift simkartlı olsaydı data yı 2. sim kart olarak kullanırdım.
    Önerebileceğim tek bir paket var ama benim şuan kullandığım kadar iyi değil. ( ben katılıma kapanmış süper ikili 1000 dk her yöne 4 gb internet paketini kullanıyorum. 25 sms içinde 4 tl ek mobilplus var)

Süper İkili 1000 Tarifesi ile ayda 49 TL’ye her yöne tam 1.000 dakika ve 4 GB cepten internet! mobilplus açık geliyor
    10 tl ye seçbağlan ile Her Yöne 500 SMS + 500 MB alınabiliyor ama daha hiç almadım. hep internet yetersiz kaldı 2gb paket aldım.
    @1312K
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.