Şimdi Ara

AVEA WOOPS PAKETİ 23TL/28TL (500DK-5000SMS-2GB) (01.04.2014) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.158
Cevap
11
Favori
120.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tcell ancak duygu sömürüsüyle dolu itici reklamlara para harcasın, sonra da o parayı müsterilerden cıkarsın...
    vodafone müsteri hizmetleri en cözümsüz ve dandik müsteri hizmetleri, hala telsimden kalma işletim altyapısını kullanıyorlar, örn. önceki yıllarda özgürgence geceyim diye basvurmustum, numarayı 2 defa yanlıs girmişler sisteme, o yanlıs girilen numaraları silemiyorlar hala sistemde duruyor. sistem müsade etmiyormuş :)
    avea bize yeter :)
  • 50.000 kişinin hala dolmaması garip. Niye geçmez ki avea kullanıcıları. woops üyeliği falan hikaye, herkes geçebiliyor. ben yeğen adına kaydoldum mesela.
  • tarife güzel bimcelle kıyaslayınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanGD

50.000 kişinin hala dolmaması garip. Niye geçmez ki avea kullanıcıları. woops üyeliği falan hikaye, herkes geçebiliyor. ben yeğen adına kaydoldum mesela.

Hocam biz bu konuyu görünce kampanyadan haberimiz oldu. Herkeste bu forumu takip etmiyor ki
  • ben uzxun zamandır avealıyım.. Bugün 23 TL'den super fırsatı yakalan oldumu yoksa 50 bin kota dolmuş mu? Ona göre mesaj atacağım
  • Bi de bişey daha dikkatimi çekti..Herşey dahil kampanyasın da Süper fırsat paket ile Süper üçlü paket mevcut..Şimdi birisin de İNTERNET 2GB demiş,süper fırsat paketin de CEPTEN İNTERNET 2 GB demişş..Bir farkı varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Bi de bişey daha dikkatimi çekti..Herşey dahil kampanyasın da Süper fırsat paket ile Süper üçlü paket mevcut..Şimdi birisin de İNTERNET 2GB demiş,süper fırsat paketin de CEPTEN İNTERNET 2 GB demişş..Bir farkı varmı ??

Bir farkı yok...

Hattınızda 25tl gibi bir rakam olsun...Eğer 23tl dolmadıysa paketi alırsınız...Yok dolduysa zaten 28tl olmadığı için bakiye yetersiz der...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Bi de bişey daha dikkatimi çekti..Herşey dahil kampanyasın da Süper fırsat paket ile Süper üçlü paket mevcut..Şimdi birisin de İNTERNET 2GB demiş,süper fırsat paketin de CEPTEN İNTERNET 2 GB demişş..Bir farkı varmı ??

Bir farkı yok...

Hattınızda 25tl gibi bir rakam olsun...Eğer 23tl dolmadıysa paketi alırsınız...Yok dolduysa zaten 28tl olmadığı için bakiye yetersiz der...

60 tl var :/ teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 10 Ocak 2014; 15:02:19 >
  • Merhabalar
    Ben şu an Vodafone kullanıcısıyım. 19 tl ye 500 dk 1000 sms ve 1 gb internet paketi almıştım numara taşıma ile. Avea'nın bu paketi şimdiki paketime göre çok avantajlı fakat Vodafondaki hız da farkedilir derecede fazla. Ankara'da oturuyorum.Az önce speedtest yaptım evimdeki ttnet den hızlı çıktı. Ne örerirsiniz ?
     AVEA WOOPS PAKETİ 23TL/28TL (500DK-5000SMS-2GB) (01.04.2014)

• quote:

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: fberen

nasıl geçtin ? ben anlamadım nasıl geçileceğini şuan seç 500 var 20 liralık olan

online işlemlerde ve faturaların üzerinde yazıyor kaç gün kaldığı...son ayın içerisindeysen fatura kesilmedende geçebilirsin...sıkıntı olmuyor...

teşekkürler. baktım herhangi taahhüt gözükmüyor yazıyordu. bende internet üzerinden tarife değiştirdim sıkıntı olur mu? birde taahhüt verince 57 tl den 47 tl ye indiğinin mesajını aldım. yeniyıl dan da 23 tl indirim mesajı geldi. ama ben bunun faturada ne kadar gözüktüğünü nerden görebilirim.?

Mavi yazili imza cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afyonteam kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sadece gerçeği paylaştım :)

birde bilgilendime yapayım. bu sabah avea aradı işte woopsla felan 23 tl olacak kampanyayı sağolsunlar %10 daha indirim yaptılar oda 12 aydır aveada taahhütle durduğum içinmiş ve müşteri temsilcisi sistemden bakıp 20 küsür lira olacak faturanız dedi haberiniz olsun.
  • ben bimcell im telefoncu ilk vodafone sonra aveaya geçip öyle yapcak sorun olur mu?
  • Hali hazırda avea kullanıcısıyım. Süper3lü paket kullanıyordum. Ancak bu tarife 2 gb interneti ile ondan daha iyi değil mi? O 30 bu 28 lira? Burada bi çelişki yok mu anlamadım. Bu durumda ben de bu yeni paketi kullanabilirim değil mi? Numara taşıyanlara değil yani sadece bu paket? Ve woopsa mı üye olmam gerekiyor önce woopsun faydası ne tam anlayamadım biri yardımcı olursa çok iyi olur gerçekten.

Ayrıca Süper3lü paketimi iptal mi etmem gerekiyor woopsa üye olmadan önce? Paketimin son 2 günü cevabınıza göre bu pakete geçeceğim hemen iptal ettirmem gerekiyorsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 13 Ocak 2014; 1:56:22 >
  • OkyaNuS. O kullanıcısına yanıt
    Önce 25 yaş altı bir TC No ile Woops'a üye ol. Sonra Süper Paket Al 23 TL'ye. sonra süper üçlü'yü iptal ettir..
  • Arkadaşlar hali hazırda süper 3 lü paketinden yararlanıyorum(9 gün sonra paketten faydalanmaya devam etmek için kontor almam gerek) fakat woops tan gelen sms üzerine süper 3 lü paketini iptal edip woops a kayıt oldum şimdi süper fırsat kampanyasından yararlanmak için süper fırsat yazıorum 4545 e gönderiyorum fakat oradan gelen yanıt önce 23 lira yükleyin sonra kayıt talebi iletin diyor. şimdi ben gitsem 23 lira alsam süper fırsata gecer mi ? gecer se eger benim süper 3 lüden kalan dakikalarım mesaj hakkım falan var onlar ne olacak bana bilgi verecek arkadaslar bekliyorum tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutefe

Arkadaşlar hali hazırda süper 3 lü paketinden yararlanıyorum(9 gün sonra paketten faydalanmaya devam etmek için kontor almam gerek) fakat woops tan gelen sms üzerine süper 3 lü paketini iptal edip woops a kayıt oldum şimdi süper fırsat kampanyasından yararlanmak için süper fırsat yazıorum 4545 e gönderiyorum fakat oradan gelen yanıt önce 23 lira yükleyin sonra kayıt talebi iletin diyor. şimdi ben gitsem 23 lira alsam süper fırsata gecer mi ? gecer se eger benim süper 3 lüden kalan dakikalarım mesaj hakkım falan var onlar ne olacak bana bilgi verecek arkadaslar bekliyorum tesekkürler

25tl yükleyin yollayın, paketi satın alırsınız...Süper üçlüden kalanları da süper üçlünün süresi bitene kadar kullanırsınız...Kullanım önceliği süper üçlüde olur...

EKLEME: Az önce bir mobil öğrenci bir hattan paketi 23tl ye satın aldık...Yani hala 50bin limiti dolmamış...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaslar normalde 23 tl ye yikilan paket kullaniyorum. Daha bu sabah yenilemistim paketi. Öglen arkadas soyledi bu woops olayini. Telefondan woops icin kayit mesaji yolladi. Tebrikler woops a hosgeldin die mesaj geldi sonra. Sanirim 50 bin kisi dolmadan girdim. Daha sonra yikilan paketi iptal ettim. Yikilan paketin kalan kismini 1 ay daha kullancam. Fakat bu paket bitince beni otomatikman woops a mi alcak yoksa ekstradan bisiler yapmam mi gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Arkadaslar normalde 23 tl ye yikilan paket kullaniyorum. Daha bu sabah yenilemistim paketi. Öglen arkadas soyledi bu woops olayini. Telefondan woops icin kayit mesaji yolladi. Tebrikler woops a hosgeldin die mesaj geldi sonra. Sanirim 50 bin kisi dolmadan girdim. Daha sonra yikilan paketi iptal ettim. Yikilan paketin kalan kismini 1 ay daha kullancam. Fakat bu paket bitince beni otomatikman woops a mi alcak yoksa ekstradan bisiler yapmam mi gerek ?

Sen sadece woopsa üye olmuşsun...O da bir gençlik kulübü sadece...Paketi almak için hattında 23tl varken SUPER FIRSAT yazıp 4545 e yolluyorsun...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Hocam onuda yaptim yikilan paketi iptal ettikten sonra. Ama yikilan paketi daha bu sabah yeniledigim icin bakiye yok. Woops paketine gecemiyorum bu yuzden. Benim merak ettigim ben bu 50 binin icine girdim mi ? Yani yikilani iptal ettim ama kalan paketi 1 ay kullancam. Bi dahaki ay 23 tl yukledkten sonra woops paketine dahil olabilcem mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Hocam onuda yaptim yikilan paketi iptal ettikten sonra. Ama yikilan paketi daha bu sabah yeniledigim icin bakiye yok. Woops paketine gecemiyorum bu yuzden. Benim merak ettigim ben bu 50 binin icine girdim mi ? Yani yikilani iptal ettim ama kalan paketi 1 ay kullancam. Bi dahaki ay 23 tl yukledkten sonra woops paketine dahil olabilcem mi ?

Olmuyor öyle...Kayıt olman için hattından 23tl düşüp paketi satın alman lazım...Şimdi kayıt olayım sonra 23tl yüklerim olmuyor...Bugün için halen 23tl paket, akşam saat 7 gibi satın aldık...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.