Bildirim
Avea'ya geçiyorum, Telsiz Kullanım Ücreti borcum var ne olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben aynı durumda aveadan turkcelle geçtim vergi borcu silindi hat taşındığından dolayıda yıl sonuna kadarda vergi alınmayacak, olması gerekende bu. Avea senden eski borcu alamaz ancak forumda bazı arkadaşlar hat taşındığı halde yeni operatör vergiyi aylık hemen almaya (yıl sonunu beklemeden) devam ettiğini yazdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertaydin96
Turkcell faturasız hatta sahibim. Yaklaşık 5 tl'nin üstünde telsiz kullanım ücreti borcum var. Avea'ya geçeceğim, avea'dan mesaj geldi geçiş işleminiz yarın 10.00da tamamlanacak diye. Acaba turkcell'e olan bu borcum ne olacak? Aveada mı ödeyeceğim?
Nasıl oluyorda 5 TL nin üstünde borcun oluyor anlamadım.Zaten bu ücret her ay hatta ki kontorden düşüyor.Bu kadar birikmesi imkansınz.
Bana da anlatsana nasıl oldu bu borç?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell şebeke sorunu
- yurtdışı numarası nasıl alınır
- güvenli aile internet profili iptali
- eski numarayı geri alma ücreti
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- gizli numara
- telsiz kullanım ücreti 2024
- wifi araması nedir
- turkcell 30. yıl hediyesi nasıl alınır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X