Şimdi Ara

Avea'ya işi düşenin vay haline...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyorum. Yıkılan paket kapsamında 1 gb data hakkımın yanına 14.5 tl karşılığında 1gb daha aldım. 2gb'lik hakkım olmasına rağmen liralarımdan düşüyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, teknik sorun var çözülecektir diyor ama 4 gün oldu çözen yok. 4 gündür satın aldığım interneti kullanamıyorum. Kullanırsam da tl düşüyor. Müşteri hizmetleri teknik sorun diyor, başka bir şey demiyor. Avea'da faturalı hatlarla ilgili mağduriyetleri duyar da inanmazdım. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin. Kendi hakları olsa nasıl almasını bilirler ama bizim hakka gelince oralı olan yok. Avea'ya geçerken bir daha düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaftuna -- 15 Ağustos 2012; 20:51:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asaftuna

Arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyorum. Yıkılan paket kapsamında 1 gb data hakkımın yanına 14.5 tl karşılığında 1gb daha aldım. 2gb'lik hakkım olmasına rağmen liralarımdan düşüyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, teknik sorun var çözülecektir diyor ama 4 gün oldu çözen yok. 4 gündür satın aldığım interneti kullanamıyorum. Kullanırsam da tl düşüyor. Müşteri hizmetleri teknik sorun diyor, başka bir şey demiyor. Avea'da faturalı hatlarla ilgili mağduriyetleri duyar da inanmazdım. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin. Kendi hakları olsa nasıl almasını bilirler ama bizim hakka gelince oralı olan yok. Avea'ya geçerken bir daha düşünün derim.

Avea yı ara durumu düzetmeyecekseniz btk ya şikayet edeceğim de düzeltmezlerse şikayet et al paranı

• Direkt btk ya basvur...
    https://tuketici.btk.gov.tr/
    uye olup sikayetinizi iletin sorun hemen cozulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 15 Ağustos 2012; 21:50:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun arkdadaşlar; BTK son çare diyordum ama şikayeti ilettim, bakalım neler olacak? Şu düştüğümüz hale bak. Üç beş kuruşun ardına düşürüyorlar. Ama hakkın büyüğü küçüğü olmuyor, hadlerini bilsinler.
  • quote:

Sağolun arkdadaşlar; BTK son çare diyordum ama şikayeti ilettim, bakalım neler olacak? Şu düştüğümüz hale bak. Üç beş kuruşun ardına düşürüyorlar. Ama hakkın büyüğü küçüğü olmuyor, hadlerini bilsinler.

Hocam sadece sizin icin degil,bizim gibi tuketiciler icinde olumlu bu tur sikayetler.hakkinizi sadece kendiniz icin aramiyorsunuz yani.
    bildigim kadariyla avea 5 is gunu icersinde sorununuzu cozmek zorunda artik.

• quote:

Arkadaşlar benimle aynı sorunu yaşayan var mı bilmiyorum. Yıkılan paket kapsamında 1 gb data hakkımın yanına 14.5 tl karşılığında 1gb daha aldım. 2gb'lik hakkım olmasına rağmen liralarımdan düşüyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, teknik sorun var çözülecektir diyor ama 4 gün oldu çözen yok. 4 gündür satın aldığım interneti kullanamıyorum. Kullanırsam da tl düşüyor. Müşteri hizmetleri teknik sorun diyor, başka bir şey demiyor. Avea'da faturalı hatlarla ilgili mağduriyetleri duyar da inanmazdım. Allah bunların eline kimseyi düşürmesin. Kendi hakları olsa nasıl almasını bilirler ama bizim hakka gelince oralı olan yok. Avea'ya geçerken bir daha düşünün derim.

sorun düzldikten sonra düşen tl miktarının geri iadesini kesin iste

• BTK şikayeti sonucu avea genel müdürlüğünden aradılar; datalarımın kullanım sonucu eksildiğini söylediler. Ben de online işlemlerden baktığımı, verileri topladığımda iç edilen 2 gb olmadığını izah ettim. Hem son 200 mb'de her zaman gelen uyarı mesajı gelmediğini, bu mesajın iletilip iletilmediğine bakabileceklerini; interneti telefondan kullandığımı ve çok kısa bir sürede 2 gb lik verinin vifisiz bir şekilde harcanamayacağını, telefonumun bunu engellediğini söyledim. Biz size tekrar döneceğiz dediler ama avea bu ne dönen oldu ne soran. Bunların hakkından BTK da gelemez sanırım.
  • allah sabır versin :)

Bu şekilde insanlar 2 kat pahalı da olsa sevinerek turkcell e dönüyorlar.
  • btkya yapilan sikayetler 5isgununde cozulmek zorunda degilmiydi. hakikaten allah sabir versin.2haftadir sonuca baglamayamamislar ya helal olsun aveaya.
    btk ya bilgilendirme mesaji gelmedigini tekrar iletin..
    ama bi sonuc cikmaz galiba...
    gecmiste bilgilendirme mesaji glmedigi icin ceza almisti akli basina gelmemis demekki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.