Şimdi Ara

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
19
Favori
21.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalı mı sadece. Faturasız yeni hat aldım. Uyarsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 6 Aralık 2015; 0:22:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hastanede refakatçiyim, can sıkıntısı nete gireyim dedim İstanbul 'un göbeğinde (Bakırköy) çeken neti görüyorsunuz, sayfaları zor yüklüyor! Efsane Omo'yu alana kadar ne çektim. Lakin gelgelim 10 ay daha taahhüt var!

Ss de yüklenmemiş:))

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016

Dh yüklenmedi güç bela hızlıresim e yükleyebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 6 Aralık 2015; 0:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel tarifeler.

Yalnız, ücretlendirme periyodu faturasızda 60 saniye.
  • herkes avea dan şikayetçi ama ben memnunum bulunduğum yerlerde hem telefon çekiyor konuşmalar kesilmiyor hemde 3g çekiyor. ama işte mevcut avealı olduğum için bu güzel kampanyadan yararlanamıyorum. çok saçma malesef

zaten şu an 1000dk 1000sms 2gb internete 30tl ödüyorum, 4gb lık olan çok iyi olurdu.

mevcut abonelere kaç tl oluyor 4gb lık acaba? sayfayı açamadım bi türlü
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi aveadan başka operatöre taşıyıp sonra tekrar geri gelince yararlanabiliyor muyuz bu kampanyadan? bu arada bnde merak ettim telsiz ucretinde olayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Ucretlendirme periyodunu yazmamislar. Eger 60 sn ise dusunmek gerek geçmeden once.

Edit: 6 sn yaziyor. Gayet güzel bir tarife. Haftaya gecici olarak vodafone a tasiyayim hattimi da geri bu tarifeye geleyim.

Ocak'tan sonra taşımada telsiz ucretinde nasil bir avantaj oluyor?

Hattını başka operatöre taşıdığın yıl içinde telsiz kullanım ücreti ödemiyorsun. 2016 da taşırsan 2016 yılı boyunca 1küsür lira olan telsiz vergisini ödemezsin.

Şuan aveadaysan hattını başka operatöre taşıyıp tekrar bu tarifeye geçemezsin.
    Paketten yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

• Ankara ve antalyada ölümüş eşek gibi aşırı yavaş edge hızında,evde fiber var idare ediyoz da izmire geldim internetsiz kaldım.Validenin telinden hotspot yapıp türkcell kalitesini yaşıyorum..
    Herşey sınırsız bedava desin yine düşünürüm..
    Gelirken yolda navigasyon da çalışmadı net yok diye..Soğudum iyice

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Ucretlendirme periyodunu yazmamislar. Eger 60 sn ise dusunmek gerek geçmeden once.

Edit: 6 sn yaziyor. Gayet güzel bir tarife. Haftaya gecici olarak vodafone a tasiyayim hattimi da geri bu tarifeye geleyim.

Hattını başka operatöre taşıdığın yıl içinde telsiz kullanım ücreti ödemiyorsun. 2016 da taşırsan 2016 yılı boyunca 1küsür lira olan telsiz vergisini ödemezsin.

Paketten yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

Evet yeni gördüm o ibareyi. Mobil işyerim tarifesine geçiş yapalım en güzeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

şu nedemek? ben sanki aveadan başka operatöre geçip tekrar geri gelince ilk faturada fazladan 30tl ödeyerek bu kampanyaya katılabiliniyor şeklinde anladım ama yanlışmı anladım acaba?

"04.12.2015 tarihi ve sonrası son 90 gün içerisinde Avea’nın faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya Avea’nın faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır."

mesela 04.12.2015 sonrası diyor ben bu tarihten sonra mesela yarın avea faturalı hattımı avea faturasıza taşısam, sonrada bu kampanyanın faturalısına geçiş yapsam. ilk faturamda 30 tl fazladan ödeyerek o tekliflerden yararlanamazmıyım.

• tarifeler iyiymiş
  • En son 10-15 sene önce avea ve daha önceki isimleri neyse artık çekmez derdim. yıl 2015 hâlâ aynı dert. Milyonlarca müşterisi var yatırım sıfır!

• jazz80 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de tekrardan taahhut verdim. 31tl ye
    Bize bir indirim veya tarife guncelleme gelmez mi

• şimdi biraz daha okudumda 1 yıl sonra tahüt bittiğinde tahütsüz fiyatlar geçerli olacak diyor. tahütsüz fiyatlar arasında da çok fark var.

1 sene dolunca arayıp şu ücrettten yapalım tekrar tahüt verin derler heralde dimi. demezlerse çok fark olur çünkü. gerçi o zamanda millet başka yere kaçar.
  • Avea evimde 30mbit çekiyor evet tam 30 mbit çıktı geçen test yaptım. Bugün ise çarşı merkezine indim, saat 7 civarı speed test yapmak istedim 1mbit ile başladı sonra server bağlantısı hatası verdi net gitti 3 kere. Bakalım 900mhz bandından daha fazla yararlanacak diyorlar avea için inşallah kapsama alanı artar. Kalabalık yerlerde gerçi kapsasa da kalite olmuyor.
  • Avea güzel tarifeler yapıyor yapmasına , şehir merkezinde ne doğrudüzdün hat çekiyor , ne de interneti kopmadan duruyor.
    en az 3 kez düzelmişlerdir diye aveaya geçtim , her defasında taahhüdü bozup vodafona kaçtım.

Telsiz Parası ödememek için belki faturasızda 2-3 ay düşünürüm.
  • Devlet hastanesinde çekmiyor, üniversitede çekmiyor, evde ortalama çekiyor, seyir halinde şarj içiyor. Benim bölgem için Avea bunları yaşattı. Yoksa 8 GB'lı paketin ücretini Turkcell'e veriyorum 3 GB alıyorum.

Turkcell yüz güldürse bari paketleriyle. 29 TL'lik paketi 50 TL yapsın yine razıyım Turkcell'de.
  • 1000 dakika 1000 SMS ve 4GB interneti Turkcell'de 59TL'ye kullanıyorum bir yıldır. Bugün aynı pakete Avea'da 29TL'ye sahip olmak üzere taşıma işlemi yaptım. Seneye hangi operatör kampanya yaparsa oraya, zamanımızda aynı operatörde sadık müşteri olanı öpüyorlar.
  • Sözleşme varmis

• Numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.Bu ne demek oluyor anlayamadim.Biri aciklayabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.Bu ne demek oluyor anlayamadim.Biri aciklayabilir mi ?

numaranızı taşıyıp gelecekseniz son 90 gündür numaranız ile avea arasında herhangi bir bağ olmamış olması gerekmektedir diyor.

Tarifeler güzel ancak internet bittiğinde otomatik 100 mb / 5 tl yapmaları çok saçma olmuş. Ya paket bittiğinde internete erişimi kes yada paket bittiğinde 96 kbps ile devam ettir. Avea faturalı kullananlar bilir internet için paket düşümleri anlık olmuyor. Atıyorum son 1 saattir 500 mb kullandınız ve paketinizi kontrol ettiniz 600 mb kalmış. Sonra 201 mb lık veri indirdiniz. Bu kullanımlar sisteme yansıdığında bu tarifeye göre otomatik 2 defa 100 mb paket tanımlanır ve 101 mb için 10 tl içeri girersiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.