Şimdi Ara

AVEA YENIYIL TARIFELERI 2016 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
513
Cevap
19
Favori
21.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Ah keşke mevcut avealılara da kampanya olsa

Woops paketine gecin 19 liralik. O daha guzel.

Hocam Woops hangi paket ya da tarifesi, sitesinde bulamadım bu fiyata bir tarife.

Buyrun hocam; en guzel paket bence..

http://www.woops.com.tr/paketler/YeniYil2GBPaketiYeniMusteri

Her ay 30 tl yuklersen gece 3gb veriyor. O da 6 ay. Yani paket 19 tl, yukleyecegin 30 tl. 11 tl her ay havaya yukluyorsun, 6 ay kullanacaksin interneti; Bu da 6×11=66 tl demek. O 66 tl ile 3 ay normal tarifeyi kullanacaksin. O da 3×19=57 tl yapiyor. 66-57=9 tl.
    Sonuç ?
    9 tl içerde kalacak 9 ay sonunda. Son 3 ay yukleme yapmadigin taktirde de aramalar kisitlanacak sanirim.

Yani cok iyi ayarlanmis bir sömürü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende tahüt olmasın diye faturasız 2 gb a geçtim vodafone den, aklıma su takıldı bunu avea tarife olarak değil paket olarak satıyor simdi 3 ay sonra bu paketi kaldırırsa, ortada mı kalırız, acaba faturalıya geçsem fiyat sabit olurdu en azından 1 sene. simdi geçmeye çalışsam da aveadan katıldığım düşünerek 25 TL fiyat verecekler 19 luk tarifeye? ne yapabilirim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

12 fatura donemi boyunca faturalida kalma sozune ayda 29TL'ye HY 1000DK,1000SMS ve 4GB icin FATURALI yaz 1027'ye gonder.Soz vermek istemezsen ayda 49TL'ye yararlanabilirsin.Iptalde tarife ucreti alinir.Tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonder.

mevcut avealılar için geçerli mi?
  • Bu tarifeyi faturasızda alsak kaç kere alabiliriz bakiye olduğu sürece sürekli yenilenir mi yoksa 31 ocaktan sonra alamazmıyım

• 1000 dk 1000 sms 8 gb lık prime tarifesine 39 tl teklif ettiler kabul ettim. yine bağladılar 1 sene avea ya
  • evet her iki tarifede de 19 tl çıkacak.
    faturalı olursa taahhüt veriyorsun.
    faturasız olunca taahhüt vermiyorsun.

benim kendi açımdan faturasız daha güzel, taahhüt vermek istemiyorum. hangisi işime gelirse ona geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azelea -- 10 Ocak 2016; 18:17:46 >
  • arkadaşlar ya vodafone'a ya da avea'ya geçiş yapacağım. lakin ocak 19'da bitiyor turkcell ile taahhütüm.. avea'nın bu tarifeleri 16 ocak'ta sondu yanılmıyorsam..
    velev ki uzattılar, turkcell taahhütüm bitmeden kaç gün önce başvurmalıyım aveaya?
  • 19 tllik tarifeye gectim fakat internet cok yavas.. aveanin 19luk ve 23tllik tarifelerindeki internet ayni mi?

• mtok kullanıcısına yanıt
    avea kendi müşterilerine bu fiyata vermiyor size nasıl teklif etti varmı taktiği mh mi sizi aradı yoksa sizmi aradiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

19 tllik tarifeye gectim fakat internet cok yavas.. aveanin 19luk ve 23tllik tarifelerindeki internet ayni mi?

yer istanbul güngören 4.5g sim kart var onun etkisi var mı bilmiyorum bu tarifede 19 luk olan hız testi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 11 Ocak 2016; 13:49:33 >

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Bu aksam basvurdum 19luk tarifeye. 16_17sini bulur dedi eleman gecis.

• ben numara taşıyarak geçtim bu tarifeye turkcellden geçtim
    . ses kalitesi ve çekim türkcellden iyi antalya için konuşuyorum.
    ama turkcellde internet kötüydü ama bunda daha kötü sayfalar çok geç açılıyor hatta bazen hiç açılmıyor net yok gibi anlamadım.
    sadece ses kalitesi daha iyi ama internet daha kötü diyorum
  • geçiş yapınca vergiden muaf olunuyormu yıl sonuna kadar? ben vodafoneden turkcell e geçmiştim vergi alınmıyordu uzun süredir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Yarın hattı taşımak için başvuracağım , bakalım çekim gücü konusunda eziyet yaşatacak mı

Birde faturasız hattı taşıdıktan sonra belli bir zaman kalma şartı var mı ? Yani yarın taşısam ve memnun kalmasam 1 ay sonra tekrar başka operatöre başvurabilir miyim ? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

yarın ben de başvurucam, 16sı son deniyor. bizim hat devir işlemi yine 16sını 17sini bulacak sanırım.
    süresi bitmeden yetişebilecek miyiz bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

inşallah bu tarifeler ve fiyatlar şubat ayında da sürer çünkü turkcell taahhüdüm şubat 19'da bitiyor, bitince buna geçmek istiyorum sürerse tabii

Hocam kampanya bitiş tarihi 16 ocak diyor bayiler ve müşteri hizmetleri

Başvuruyu bugün yapsak 16 sından sonra geçse yine de tarifeden yararlanılır diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

quote:

inşallah bu tarifeler ve fiyatlar şubat ayında da sürer çünkü turkcell taahhüdüm şubat 19'da bitiyor, bitince buna geçmek istiyorum sürerse tabii

Başvuruyu bugün yapsak 16 sından sonra geçse yine de tarifeden yararlanılır diye biliyorum.

Yok hocam kampanya bittiyse yararlanamazsin kampanya devam ederken gecmis olman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Yarın hattı taşımak için başvuracağım , bakalım çekim gücü konusunda eziyet yaşatacak mı

Birde faturasız hattı taşıdıktan sonra belli bir zaman kalma şartı var mı ? Yani yarın taşısam ve memnun kalmasam 1 ay sonra tekrar başka operatöre başvurabilir miyim ? Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

yarın ben de başvurucam, 16sı son deniyor. bizim hat devir işlemi yine 16sını 17sini bulacak sanırım.
    süresi bitmeden yetişebilecek miyiz bilmiyorum.

Hocam 1 ay gibi birsey yok hattin acilsin memnun kalmazsan 2 gun sonra git tasi sure yok ama cogu operatorun numara tasima kampanyalarinda 90 gun sarti var atiyorum vodafonedan aveaya gectin memnun kalmadin vodafonea doncen iste kampanya var yeni sartlarinda numara vodafonedan tasinali 90 gun olmus olmali diyor.ama hic kullanmadigin turkcelle gecip kampanyalardan yararlanirsin ornek olarak

• bugün müşteri hizmetleri ile anlaştım 750 dk, 5000 sms, 3 gb internet herşey dahil 21,5 tl ye

edit : hat faturalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 11 Ocak 2016; 22:46:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k35

quote:

quote:

Yok hocam kampanya bittiyse yararlanamazsin kampanya devam ederken gecmis olman lazim

Dün gece müş.hizmetlerini aradım dedikleri 16 sına kadar sisteme girişiniz yapılırsa daha Avea'ya geçmeseniz bile olur dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 12 Ocak 2016; 8:01:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtok

1000 dk 1000 sms 8 gb lık prime tarifesine 39 tl teklif ettiler kabul ettim. yine bağladılar 1 sene avea ya

Hangi tarifedeydiniz? Ne konuştunuz acaba?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.