Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea.com.tr'de sadece kral tarife ve mobil ogrenci icin 10 tl gecis ucreti gozukuyor. diger tarifelere gecis ucretsizmis. ben yarin sabah hattim acilir acilmaz katlayan tarifeden bu iki tarife disinda bi tarifeye gececegim. umarim bi sorun cikip da 500 dk'mdan olmam..

Sadece Tc kimlik no'mu yazip 1991'e gonderiyorum gelen mesaji 5yuz yazip cevapliyorum degil mi?
  • Ben daha önceden katlayan tarifeyle hy 500 dk dan faydalandım..Sanırım bizim için bir problem gözükmüyor şuan..Umarım bundan sonra da bir akslik çıkmaz sonuta avea bu
  • hattim saat 5:20'de dedikleri gibi acildi. hemen iscep'ten tl yukledim ve katlayan tarifeden 60 tl hediye geldi. TC'mi yazip 1991'e yolladim avea ici 1000dk verdi onaylamadim.

saat 6 gibi musteri hizmetlerini aradim ve 2-3dk'da baglandi. durumumu belirttim ve mt 13 temmuz'da sisteme girisimin yapildigini gordu o ekrandan. sikayet olusturdu biz size doneriz dedi.

saat 8 gibi artik arama yapmam gerektigi icin ben yine avea'yi aradim 20dk'da baglandi musteri hizmetlerine bu kez. durumu anlatip beklemek istemedigimi soyledim ve hepsibir tarifesine gecirin beni dedim. islemi yapti arkadas ve sonra yine TC'mi yazip 1991'e yolladim bu kez hy500 dk verdi.

adana-seyhan'dayim cekim cok iyi, internet hizi da guzel. simdilik bu kadar..

merak eden olursa hepsibir tarifesi: 30tl yuklersen her yone 3dk 30krs 20 yuklersen 2dk 30krs.. bir nevi kral tarife lite..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka4411

Avea nın sitesinden araştırdım. Genç tarife en mantıklısı, kral tarife de her yöne dkkası 10 krş yani gereksiz. Genç mobil tarifesindeyse 30 tl yüklersen tarife içi 1000dk veriyor. Beleşten 1000dk. aynı tarifeden biriyle görüşünce heryöne 500 dk dan HARCANMIYOR. Bu 1000 dk dan gidiyor. kayıt yazıp 1111 e gönderirsen ki göndermeyin, her yöne 10 dk sı yüklediğin tl kadar gün (20 tl yse 20 gün) 50 krş oluyor. Fakat bu mesajı gönderenler genç paketteki 500 dk heryöne alamıyor.

bende mobil ogrenciyim 500luk paketten faydalaniyorum.. mobil ogrencide 30lira yukleyince avea ici 1000 dk veriyor bunun icin uye olmak gerekiyormus. bunu yaparsam 500luk paketim iptal olur mu? sen bu ikisini de kullaniyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

quote:

Avea nın sitesinden araştırdım. Genç tarife en mantıklısı, kral tarife de her yöne dkkası 10 krş yani gereksiz. Genç mobil tarifesindeyse 30 tl yüklersen tarife içi 1000dk veriyor. Beleşten 1000dk. aynı tarifeden biriyle görüşünce heryöne 500 dk dan HARCANMIYOR. Bu 1000 dk dan gidiyor. kayıt yazıp 1111 e gönderirsen ki göndermeyin, her yöne 10 dk sı yüklediğin tl kadar gün (20 tl yse 20 gün) 50 krş oluyor. Fakat bu mesajı gönderenler genç paketteki 500 dk heryöne alamıyor.

bende mobil ogrenciyim 500luk paketten faydalaniyorum.. mobil ogrencide 30lira yukleyince avea ici 1000 dk veriyor bunun icin uye olmak gerekiyormus. bunu yaparsam 500luk paketim iptal olur mu? sen bu ikisini de kullaniyor musun?

Öncelikle 1000 dkyı avea içi değil tarife içi verio. İkisinin aynı anda yapılacağını bilmiyorum. Bilen varsa söyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jorge

quote:

Öncelikle 1000 dkyı avea içi değil tarife içi verio. İkisinin aynı anda yapılacağını bilmiyorum. Bilen varsa söyler.

hmm anladim sagol.. avea bayiine ugraryabilirsem sorarim..

• pazartesi avea ya geçtin 3-4 güne geçer dedi bugün cumartesi hala tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

pazartesi avea ya geçtin 3-4 güne geçer dedi bugün cumartesi hala tık yok

numara tasima islemini yetkili avea bayisinden mi, yetkisiz telefonculardan mi yoksa sagda soldaki yol ustu standlarinda mi yaptiniz? en hizlisi yetkili bayilerinde oluyor tabiki. ben carsamba basvurdum cumartesi sabah islem tamamlandi.. 444 1 500'u arayip durumunuzu ogrenebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: Joker17Back

pazartesi avea ya geçtin 3-4 güne geçer dedi bugün cumartesi hala tık yok

numara tasima islemini yetkili avea bayisinden mi, yetkisiz telefonculardan mi yoksa sagda soldaki yol ustu standlarinda mi yaptiniz? en hizlisi yetkili bayilerinde oluyor tabiki. ben carsamba basvurdum cumartesi sabah islem tamamlandi.. 444 1 500'u arayip durumunuzu ogrenebilirsiniz..

Avea bayisinden yaptım 3-4 gün dedi yaparken falat hala açılmadı uyduruk telefoncudan falanda yapmadım dikkat ettim yani

• Özellikle hızlı olsun diye mahalle arasında değilde merkezde avea bayisinden yaptım 8 gün sürdü hattın taşınması..Bursada ziyaretteydim internetten aradım durdum o bayinin numarasını..bulsam ne diyeceğimi biliyordum :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dboz

Özellikle hızlı olsun diye mahalle arasında değilde merkezde avea bayisinden yaptım 8 gün sürdü hattın taşınması..Bursada ziyaretteydim internetten aradım durdum o bayinin numarasını..bulsam ne diyeceğimi biliyordum :)))

süründürüyolar resmen ya
  • Numara Taşıma işlemini 14 ünden önce yapıp, Avea Katlayan Tarife olarak başvurup, daha sonra hattı 14 ünden sonra açılanca hem katlayan tarifeyi hem de genç paketi kullanabilen var mı acaba?
    Edit : Genc paketin 500 dk her yöne olanını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achina -- 18 Temmuz 2011; 0:55:08 >
  • bende 5 saat sonra avea ya geçiyorum şimdi tek yapmam gereken 1991 e tc kimlik no mu göndermek değil mi ? hy 500 + 1000 sms + 1 gb internet hala geliyor bir problem yok değil mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

bende 5 saat sonra avea ya geçiyorum şimdi tek yapmam gereken 1991 e tc kimlik no mu göndermek değil mi ? hy 500 + 1000 sms + 1 gb internet hala geliyor bir problem yok değil mi arkadaşlar ?

Aynen oyle. bu arada iphone icin avea nin 3g ayarlati e yaw:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

bende 5 saat sonra avea ya geçiyorum şimdi tek yapmam gereken 1991 e tc kimlik no mu göndermek değil mi ? hy 500 + 1000 sms + 1 gb internet hala geliyor bir problem yok değil mi arkadaşlar ?

8 gün oldu hala değiştiremediler müşteri hizmetleri hala 1 kaç gün diyor sen konturunu yuklede her ihtimale karşı

not:Hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace kv -- 18 Temmuz 2011; 11:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Numara Taşıma işlemini 14 ünden önce yapıp, Avea Katlayan Tarife olarak başvurup, daha sonra hattı 14 ünden sonra açılanca hem katlayan tarifeyi hem de genç paketi kullanabilen var mı acaba?

Up
  • Katlayan tarifeden kazandıkların gidiyor Genç paketten heryöne 500 dk paketini alınca bende öle oldu müşteri hizmetlerini aradım oda teyid etti.
  • HAziran 19 da aldım paket katlayan tarife ile birlikte
    bugün ikinci 20 lira mı yükledim ve aynen devam 500 dakikaya+20 ye 60 tl ye
  • quote:

quote:

Numara Taşıma işlemini 14 ünden önce yapıp, Avea Katlayan Tarife olarak başvurup, daha sonra hattı 14 ünden sonra açılanca hem katlayan tarifeyi hem de genç paketi kullanabilen var mı acaba?

Up

ben 13'unde yaptim 16'sinda hat acildi katlayan tarife olarak. 20 tl yukledim 60 tl verdi. genc paket yapmak icin sms attim 1000 dk avea ici onerdi. musteri hizmetlerini aradim kaydinizi aldik dediler. haklisiniz size donecez dediler ama ben ugrasmak istemedim tarifemi hepsibir'e gecirdim. sonra her yone 500 dk'mi aldim. katlayandan gelen hediye tl silindi. yani ugrasirsaniz alabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

quote:

Up

ben 13'unde yaptim 16'sinda hat acildi katlayan tarife olarak. 20 tl yukledim 60 tl verdi. genc paket yapmak icin sms attim 1000 dk avea ici onerdi. musteri hizmetlerini aradim kaydinizi aldik dediler. haklisiniz size donecez dediler ama ben ugrasmak istemedim tarifemi hepsibir'e gecirdim. sonra her yone 500 dk'mi aldim. katlayandan gelen hediye tl silindi. yani ugrasirsaniz alabilirsiniz..

İşte vodafone ile aveanın en büyük sıkıntısı bu bence müşteri hizmetleri. bişey dersin tamam kayıt altına alıyoruz derler 10 gün sonra anca dönerler. ama turkcelle ne zaman sorun yaşasam hemen çözüyorlar,kontör iadesi, paket iptali yapıyorlar..Müşteri hizmetleri konusunda çok iyi turkcell ama sırf bunun içinde kazıklanmayı göze alamam turkcellde :))

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.