Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradox1026

Ramazan hediyeniz koşulsuz şartsız Avea'dan! evet yazıp hemen 5111e ücretsiz gönderin bir ay gecerli yurtiçi herYÖNE 100 dk 30 temmuzda hattınıza yüklensin.
    Bireysel hattıma tanımlandı! HAT AYRIMI YOK FATURALI FATURASIZ FARKETMİYOR!

Tebrikler Avea

bilgi icin tesekurler. @paradox1026

+2
    -------------------------------------------------
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50914395
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=50914395

• Teşekkürler arkadaşlar sms attım gelen cevap bu kampanyaya kaydınız alınmıştır 30-31 Temmuz tarihleri arası hediye heryöne 100 dk hattınıza yüklenecek mesajla bilgi verilecektir.
  • @paradox1026 tesekkurler =) =) ,
  • Edit: Yanlış Post

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 21 Temmuz 2011; 11:44:09 >
  • Arkadaşlar ben vodafone'dan avea'ya geçirdim numaramı ama 1991'e mesaj atıyorum bana avea içi 1000 dk diyor ne yapmam gerek ? Yukarıdaki mesajlarda bir arkadaş avea içi 1000 dk seç tarife değiştir her yöne 500 dk veriyorlar demiş acaba kesin mi ?
  • arkadaşlar tam olarak okuyamadım ,

arkadaşım benım hattımmla avea'ya geçti

ben katlayan tarife olarak geçmesini söyledim ilkte 20tl 60tl kazanması için

1030 a ARANKAZAN yaz yolla dedim --> aran kazandan faydalanabilecekmi?

sonrada tc'ni 1991 gönde olay tamm
    -------> 1991e gönderen arkadaşlara avea içi 1000dk gelmiş doğrumu?
  • Bende Turkcell'den AVEA ya geçtim.3-4 gündür kullanıyorum HER YÖNE 500 DK.
    3G Full çekiyor + Sesde problem yok şimdilik.
  • Turkcell'den Avea'ya geçtim.Geçerken katlayan tarife demiştim hattım taşındı 20 TL yükleyip kimlik numaramı mesaj attım avea içi 1000 dk dedi.Online İşlemlere girdim Genç Avea tarifesine geçtim tekrar sms attım bu sefer 5 yüz dakika seçeneği de çıktı ve kullanmaya başladım...
  • 15 yıllık turkcelli olarak 532 li numaramı aveaya taşıdım.Açıkçası en başta aveanın kalitesinin biraz düşük olacağı fakat fiyatına göre katlanılır mı katlanılmaz mı diye sorgulamaya yapacağımı düşünüyordum.Fakat avea beni şaşırttı ve inanılmaz derecede şaşkınlık içerisindeyim.Hem 3g hem sms hem de konuşma konusunda en ufak sorun dahi yaşamıyorum.Beykozun dağında 3g deli gibi çekiyor ve kocaelinden istanbula gelene kadar otobanda konuşmamda en ufak ses kesilmesi vesaire yaşamadım.Turkcellde bile bazı lokasyonlarda kesilmeler olabiliyordu çukur falan olunca..Ayrıca kampüsümde turkcellilerin amfi dışına çıktığı yerde amfinin içinde konuşabiliyorum :) 19 liralık tarifede bana yetiyor şimdilik daha ne isteyeyim arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

BEYLER İZLENİYORUZ BU FORUMDA BİLGİNİZ OLSUN. AVEA MAİL GÖNDERMİŞ AŞAĞIYA YAPIŞTIRIYORUM

Değerli Müşterimiz;

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için siz değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimizi gerçekleştirmemizde en önemli rehberdir. Donanım Haber aracılığı ile ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeleri yapabilmemiz için bildirime konu olan numaranızı ve inceleme neticesinde bilgi verebilmemiz için tarafınıza ulaşılabilecek bir irtibat numaranızı Musteri-Memnuniyeti@avea.com.tr adresi aracılığı ile bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Arkadaşım firmalar normal basın gibi, interneti de takip ederler. Buna sosyal medya takibi denir.

Amaç kendileri hakkında iyi-kötü ne yazılmış bunu bilmek ve bir an önce sorunları çözmektir. Amaç gayet iyi aslında burda. İzlenme gibi bir durum yok :)

Umarım sorunun çözülmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalladam

quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

BEYLER İZLENİYORUZ BU FORUMDA BİLGİNİZ OLSUN. AVEA MAİL GÖNDERMİŞ AŞAĞIYA YAPIŞTIRIYORUM

Değerli Müşterimiz;

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için siz değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimizi gerçekleştirmemizde en önemli rehberdir. Donanım Haber aracılığı ile ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeleri yapabilmemiz için bildirime konu olan numaranızı ve inceleme neticesinde bilgi verebilmemiz için tarafınıza ulaşılabilecek bir irtibat numaranızı Musteri-Memnuniyeti@avea.com.tr adresi aracılığı ile bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

Arkadaşım firmalar normal basın gibi, interneti de takip ederler. Buna sosyal medya takibi denir.

Amaç kendileri hakkında iyi-kötü ne yazılmış bunu bilmek ve bir an önce sorunları çözmektir. Amaç gayet iyi aslında burda. İzlenme gibi bir durum yok :)

Umarım sorunun çözülmüştür.

avea'nın bu forumu takip etmesine acayip şaşırdım. eğer bu yorumu bir avea yetkilisi okuyorsa şunları söylemek istiyorum.

avea reklamlarındaki 2 tane kafadarı nerden buldunuz ?

• avea çekim gücüne güvenmesin o kadar çekmiyor bilsin yetkililer de farkında zaten
  • Beyler bu kampanyayı direk gidip alabilirmiyim yani öğrenci belgesi vs istiyormu yaş sorunu varmı cepten giriyorum site açılmıyor.. Birde her yöne 1000 mi veriyor yoksa avea içimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Arkadaşlar ben vodafone'dan avea'ya geçirdim numaramı ama 1991'e mesaj atıyorum bana avea içi 1000 dk diyor ne yapmam gerek ? Yukarıdaki mesajlarda bir arkadaş avea içi 1000 dk seç tarife değiştir her yöne 500 dk veriyorlar demiş acaba kesin mi ?

hayir avea ici 1000dk'yi onaylamayin. tarifenizi online islemlerden ya da musteri hizmetlerinden degistirin. kral tarife ve mobil ogrenci tarifelerine gecis 10tl digerlerine gecis ucretsiz.. daha sonra tc'nizi 1991'e yolladiginizda hy500 dk gelecektir onu onaylayacaksiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

Beyler bu kampanyayı direk gidip alabilirmiyim yani öğrenci belgesi vs istiyormu yaş sorunu varmı cepten giriyorum site açılmıyor.. Birde her yöne 1000 mi veriyor yoksa avea içimi

avea'ya numara tasiyanlara her yone 500 dk avealilara sebeke ici 1000 dk veriyor. 25 yasindan Genc birinin tc'sini 1991'e yolluyorsunuz 19 tl'ye dakikalarin yaninda hy1000 sms ve 1024 mb internet veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1420

arkadaşlar tam olarak okuyamadım ,

arkadaşım benım hattımmla avea'ya geçti

ben katlayan tarife olarak geçmesini söyledim ilkte 20tl 60tl kazanması için

1030 a ARANKAZAN yaz yolla dedim --> aran kazandan faydalanabilecekmi?

sonrada tc'ni 1991 gönde olay tamm
    -------> 1991e gönderen arkadaşlara avea içi 1000dk gelmiş doğrumu?

arankazan'dan faydalanabiliyorsunuz.. katlayan tarifede her yone 500 dk alamiyorsunuz sebeke ici 1000 dk veriyor avea. bir iki post ustte yapmaniz gerekeni yazdim onlara bakabilirsiniz..
  • şimdi trcell'imi kartalcell'e taşıyıp şampiyon tarifeye üye olsam. her ay 20 tl yüklediğimde 2000 dakika taraftar hatlarıyla, yüklenen 20 TL ile de bu tarifeyi satın alsam 500 dk her yöne + 1000 sms her yöne + 1 gb internete sahip olabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Arkadaşlar ben vodafone'dan avea'ya geçirdim numaramı ama 1991'e mesaj atıyorum bana avea içi 1000 dk diyor ne yapmam gerek ? Yukarıdaki mesajlarda bir arkadaş avea içi 1000 dk seç tarife değiştir her yöne 500 dk veriyorlar demiş acaba kesin mi ?

hayir avea ici 1000dk'yi onaylamayin. tarifenizi online islemlerden ya da musteri hizmetlerinden degistirin. kral tarife ve mobil ogrenci tarifelerine gecis 10tl digerlerine gecis ucretsiz.. daha sonra tc'nizi 1991'e yolladiginizda hy500 dk gelecektir onu onaylayacaksiniz..

Tşkler cevap için hallettim sizin dediğiniz gibi sorunu

• Arkadaşlar numaramın turkcellden aveaya taşınması için geçen Cumartesi başvuru yaptım. Bugün Cuma hala bi mesaj gelmedi. Ama başvuruyu yaptığım yer merkezi bir yer değildi. Daha ne kadar beklemem gerekiyor acaba... Bi de oradaki adam beni mobil öğrenci tarifesine geçirdi. Bu tarife ile bu 19'luk paketi alabilir miyim acaba? Ayrıca mobil öğrenci tarifesine geçerken 10 tl'lik ücret gerekiyor mu acaba ben herhangi bir ödeme yapmadım..
    Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar aveadan,vodaya taşısam ardından tekrar aveaya geçsem 500 dk alabilirmiyim

Bu arada önceki sayfaları okumadan aylardır katlayan tarifemden , başka bir tarifeye geçtim az önce :( 1000 aveiçi artı katlayan yetiodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 22 Temmuz 2011; 13:34:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.