Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fs_saglam

Arkadaşlar numaramın turkcellden aveaya taşınması için geçen Cumartesi başvuru yaptım. Bugün Cuma hala bi mesaj gelmedi. Ama başvuruyu yaptığım yer merkezi bir yer değildi. Daha ne kadar beklemem gerekiyor acaba... Bi de oradaki adam beni mobil öğrenci tarifesine geçirdi. Bu tarife ile bu 19'luk paketi alabilir miyim acaba? Ayrıca mobil öğrenci tarifesine geçerken 10 tl'lik ücret gerekiyor mu acaba ben herhangi bir ödeme yapmadım..
    Şimdiden teşekkürler...

avea'ya numara taşırken tarife ücreti ödemiyorsunuz. yalnız müşteri hizmetlerini arayıp taşıma durumunuzu kontrol edebilirsiniz, biraz uzun sürmüş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar aveadan,vodaya taşısam ardından tekrar aveaya geçsem 500 dk alabilirmiyim

Bu arada önceki sayfaları okumadan aylardır katlayan tarifemden , başka bir tarifeye geçtim az önce :( 1000 aveiçi artı katlayan yetiodu

90 gun bekleme sarti varmis.. 90 gunun sonunda bu paketteki hy 500 dk'yi alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar aveadan,vodaya taşısam ardından tekrar aveaya geçsem 500 dk alabilirmiyim

Bu arada önceki sayfaları okumadan aylardır katlayan tarifemden , başka bir tarifeye geçtim az önce :( 1000 aveiçi artı katlayan yetiodu

90 gun bekleme sarti varmis.. 90 gunun sonunda bu paketteki hy 500 dk'yi alabilirsiniz..

90 gün bekleme derken vodafonede mi beklicez yoksa, vodafone geçip ardından hemen avea geçtikten sonraki 90 gün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

BEYLER İZLENİYORUZ BU FORUMDA BİLGİNİZ OLSUN. AVEA MAİL GÖNDERMİŞ AŞAĞIYA YAPIŞTIRIYORUM

Değerli Müşterimiz;

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için siz değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimizi gerçekleştirmemizde en önemli rehberdir. Donanım Haber aracılığı ile ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeleri yapabilmemiz için bildirime konu olan numaranızı ve inceleme neticesinde bilgi verebilmemiz için tarafınıza ulaşılabilecek bir irtibat numaranızı Musteri-Memnuniyeti@avea.com.tr adresi aracılığı ile bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

eğer aveadaki yetkili abiler bu yazıyı okuyolarsa genç paketi tüm kullanıcılarına açsın.5 yıllık aboneyim illa 500 dk her yöneden faydalanmam için başka hattan mı gelmem lazım.saçma

• arkadaşlar bnm paket 1 ay dolmadan bitti bu avea mh denen yer tövbe cevap vermiyor gerçi versede sorumu sormadan sinirden basacam küfürü kapatacam en sonunda o olacak neyse gelelim sorulara

bnm 1 ay doldumu dolmadımı tam emin değilim şimdi tekrar kontür yükleyip aynı paketi yeniden alabilirmiyim yani 1 ayda 2 kere paket alabiliyormuyum yoksa 30 gün dolmadan alamam beklemem mi gerekiyor

birde bu paketin son kullanma tarihi yazmıyor nereden bilecez bunu

saygılar

sevgiler
  • 22.07.2011 de başvurduk bakalım avea'ya geçmek için. MObil öğrenci tarifesine geçiriyoruz bu paket için dedi :) hep burada mısınız diye de teyit aldım bir aksilik olursa bulurum sayın müşteri hizmetleri. paketi her ay yenilemek gerekiyormu? yani sms atmak gerekiyor mu yoksa otomatik 12 ay boyunca geçerli bu paket hep kendi bakiye oldukça yenileyecek mi?
  • Süper tarife ama sadece 25 yaş altına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pampilo -- 22 Temmuz 2011; 22:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: fs_saglam

Arkadaşlar numaramın turkcellden aveaya taşınması için geçen Cumartesi başvuru yaptım. Bugün Cuma hala bi mesaj gelmedi. Ama başvuruyu yaptığım yer merkezi bir yer değildi. Daha ne kadar beklemem gerekiyor acaba... Bi de oradaki adam beni mobil öğrenci tarifesine geçirdi. Bu tarife ile bu 19'luk paketi alabilir miyim acaba? Ayrıca mobil öğrenci tarifesine geçerken 10 tl'lik ücret gerekiyor mu acaba ben herhangi bir ödeme yapmadım..
    Şimdiden teşekkürler...

avea'ya numara taşırken tarife ücreti ödemiyorsunuz. yalnız müşteri hizmetlerini arayıp taşıma durumunuzu kontrol edebilirsiniz, biraz uzun sürmüş..

Teşekkürler. Müşteri hizmetlrini aradım tam 50 dk bekledim bağlanmadı şu gıcık müzik çalıp durdu.
    Numara taşıma ile ilgili başvuruda filan sorun mu oldu acaba?
    Ben 18 yaşın altıdayım. hattı babam almıştı. Ben de başvuruda babamın bilgilerini verdim hat sahibi olarak. Oradaki adam turkcell online işlemlerde sol üs tarafta hat sahibinin kim olduğu yazıyo demişti. 2 gün öce baktım benim adım yazıyodu orda. Değiştirdim babamın adını yazdım.Acaba bu yüzden numara taşıma talebim reddedildi mi acaba? Başvuru yapptığım bayi ana bayii değildi ondan da olabilir. Yarın 1 hsfts olmuş olcak hala bi mesaj gelmedi. Bekliyoruz...

444 1 500'den yetkili birisine ulaşamıyorum. Acaba facebook'tan daha hızlı mı dönerler bana?...

• Arkadaşlar iyi günler,ben de Haziran ayı içersinde 3.5 senelik Turkcell aboneliğimi bitirip Avea'ya geçtim,21 Haziran'da da bu pakete geçiş yaptım,HY.500 dk olan paket geldi,sorunsuzca 1 ayımı doldurdum.Sizlere sormak istediğim; örneğin şu aralar telefonu fazla kullanma ihtiyacım olmadığını düşünüyorum,bu nedenle ramazan ayı başına kadar 1 hafta yükleme yapmasam,1 hafta sonunda yükleme yapınca paket yine HY.500 dk ile devam eder mi,yoksa paketin iptal olmaması için yükleme yapma zorunluluğu bulunan bir süre(3 gün-5 gün-1 hafta) var mı?Yoksa normal SMS paketi gibi istediğimiz an TL yükleyip paketi alabiliyor muyuz?Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owyeaman

quote:

BEYLER İZLENİYORUZ BU FORUMDA BİLGİNİZ OLSUN. AVEA MAİL GÖNDERMİŞ AŞAĞIYA YAPIŞTIRIYORUM

Değerli Müşterimiz;

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için siz değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefimizi gerçekleştirmemizde en önemli rehberdir. Donanım Haber aracılığı ile ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeleri yapabilmemiz için bildirime konu olan numaranızı ve inceleme neticesinde bilgi verebilmemiz için tarafınıza ulaşılabilecek bir irtibat numaranızı Musteri-Memnuniyeti@avea.com.tr adresi aracılığı ile bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız.

eğer aveadaki yetkili abiler bu yazıyı okuyolarsa genç paketi tüm kullanıcılarına açsın.5 yıllık aboneyim illa 500 dk her yöneden faydalanmam için başka hattan mı gelmem lazım.saçma

katılıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

quote:

Orijinalden alıntı: owyeaman

quote:

Değerli Müşterimiz;

Bilgilerinize sunarız.

katılıyorum hocam

hatta 200 heryöne dk versin
    300u avea içi versin

• quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

quote:

Değerli Müşterimiz;

Bilgilerinize sunarız.

Pm mi atmislar banada ulaslinlar yoksa bu konu ile ilgili ayri topic acicam birde reklamlarda diger operatorlerin call centerlariyla dalga geciceklerine kendi kol sentirlarina personel alsinlar 20dakika bekletiyorlar insani yazik cok yazik katlayan tarife ve gen paket ile ilgili sorunumu cozmezlerse ki %100 hakliyim tuketici heyetine gidicem sikayet varada yazicam rezil olduk resmen,birde ilk gectigim gun 20 lira yukledim 60oldu genc paket icin mesak attim 1000 dakila gelince oonaylamadim aradim kol sentirlarini 20 dakaikadan sonra derdimi anlattim dosya actilar nu arada nete girmek icin paket aliyim bari dedim 1gb 9 liraya aldim pakti almadan oncede 1 liralik girmistim nete cepten sonra mesaj geldi 1gb paketiniz aktiftir diye 2-3 saat kullandim cat mesaj hattinizda bakiye kalmamistir doye' sok oldum aradim hemen kol'u 1gb oldugu gibi duruyormus ama ben tl lerim ile girmisim konus tartis anlasamadik ahh ahhh nerden bulastikkk nerden

birde reklamlarda diger operatorlerin call centerlariyla dalga geciceklerine kendi kol sentirlarina personel alsinlar 20dakika bekletiyorlar insani yazik cok yazik

• yani şunu herkesin anlayacağı dilde çok kısa ve biri lütfen bir daha anlatsın... okudukça karışıyor.....

demekki hata bizde değil anlatmayı beceremeyen operatörlerde, kurnaz bayilerde..

özetle servis sektörünün ne kadar berbat olduğu ve cambaz olunarak yaşaması gereken biz vatandaşların da nasıl koyun olarak göründüğünün resmidir.

mevzumuza dönelim...

1- Bir hattı üniversite öğrencisi kullanacak..
    2- Bu hat turkcell den aveaya taşındı..
    3- Hat , faturasız hat.
    4- 20 TL lik kontur satın alındı.
    5- Birazdan yüklenecek.
    6- İstediğimiz her yöne 500 dk + 1000 sms + 1 gb internet
    7 - Sadece kullanacak öğrenci TC kimlik numarasını 1991 e atması yeterli midir?
    8- Yoksa başka yerlere de bir takım mesajlar mı atmak lazım

9- İnşallah bir gün bizler de birinci sınıf vatandaş olarak bu dünyada yaşarız..

Saygılarımla

• Ogrenci olman yetmez, 26 yasindan kucuk olman gerek.
    Kimlik numarani 1991e gonderirsin sistem de sana sorar. Heryone 500 dk mi istoyosun aveaici 1000 dk mi diye. Sen de 5 yuz yazarsin, alirsin, 12 ay kullanirsin.
  • Eger tarifen katlayan tarifeyse sistem sana sadece aveaici 1000 dk verir, tek mesajla tarife hepsibire ucretsiz tasinir tekrar 1991e kimlik no gonderilip heryone 500dk alinir.
    Ben zaten avealiyim numarami goturup getirsem alirmiyim diye soruyor, alamaz, diger opertorde 90 gun gecirmesi gerekir.

Zaten aveali olanlar ne yapmali?
    Bence katlayan tarifeye gecmeli, e20 lira yukleyince hediye 40 lira yani heryone 100dk hediye gelir, genc paket alinir, heryone 100dk, aveaici 1000dk, heryone 1000 sms, 1 gb da internet olur, bence en iyisi bu. 30 yuklenirse de hediye 90 lira yani 225 dk gelir. 19 Liraya genc paket alir cepte 11 lira kalir hem de heryone 225 dk, aveaici 1000 dk, heryone 1000 sms 1 gb data sahibi olur, cok konusulan 1-2 kisi aveali ise en iyisi de budur.

Sahsen ben avealiydim, katlayan zaten avantajli boyle yapiyorum, benden ucuza konusan da yokdur saniyorum. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Arkadaşlar iyi günler,ben de Haziran ayı içersinde 3.5 senelik Turkcell aboneliğimi bitirip Avea'ya geçtim,21 Haziran'da da bu pakete geçiş yaptım,HY.500 dk olan paket geldi,sorunsuzca 1 ayımı doldurdum.Sizlere sormak istediğim; örneğin şu aralar telefonu fazla kullanma ihtiyacım olmadığını düşünüyorum,bu nedenle ramazan ayı başına kadar 1 hafta yükleme yapmasam,1 hafta sonunda yükleme yapınca paket yine HY.500 dk ile devam eder mi,yoksa paketin iptal olmaması için yükleme yapma zorunluluğu bulunan bir süre(3 gün-5 gün-1 hafta) var mı?Yoksa normal SMS paketi gibi istediğimiz an TL yükleyip paketi alabiliyor muyuz?Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Dostum,aynen senin de tahmin ettiğin gibi bir durum var.Eğer yenileme tarihin geldikten sonra 5 gün içerisinde yükleme yaparsan otomatik bakiyeden düşer,ama 5 gün içerisinde yükleme yapmazsan otomatik yenileme düşer ve tekrar T.C numarasını 1991 e gönderip paketi satın alman lazım.Diyelim ki sen 21 haziranda geçiş yaptın,22 temmuz tahmini olarak yeni 20 TL yükleme zamanındır,ona 5 gün ekle eder 27 temmuz,eğer 27 Temmuz a kadar en az 20 Tl yüklersen otomatik olarak hesaptan düşer ve hediye dakikaların ve saire sana yüklenir.Ama 27 temmuzdan sonra yükleme yaparsan büyük ihtimalle paket ücreti düşmez haliyle dakikalar yüklenmez.Bu yüzden tekrar 1991 e T.C göndereceksin ve gereksiz yere sms ücreti ödeyeceksin.
    Tarihleri tahmini olarak yazdım,1 gün farklar olabilir.

Bu arada bir T.C numarasıyla sadece 1 kere kayıt olunabilir diye şart var,hani üyelik düşünce takrar üye olamayız ki diye düşünenler olabilir,5 gün içinde yükleme yapmayınca üyelik iptal olmuyor,üyelik kaydı ile paket satın almalar farklı şeylerdir.5 gün içinde yükleme yapmazsan paket düşer,tekrar satın alırsın,kayıt iptal olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Arkadaşlar iyi günler,ben de Haziran ayı içersinde 3.5 senelik Turkcell aboneliğimi bitirip Avea'ya geçtim,21 Haziran'da da bu pakete geçiş yaptım,HY.500 dk olan paket geldi,sorunsuzca 1 ayımı doldurdum.Sizlere sormak istediğim; örneğin şu aralar telefonu fazla kullanma ihtiyacım olmadığını düşünüyorum,bu nedenle ramazan ayı başına kadar 1 hafta yükleme yapmasam,1 hafta sonunda yükleme yapınca paket yine HY.500 dk ile devam eder mi,yoksa paketin iptal olmaması için yükleme yapma zorunluluğu bulunan bir süre(3 gün-5 gün-1 hafta) var mı?Yoksa normal SMS paketi gibi istediğimiz an TL yükleyip paketi alabiliyor muyuz?Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Dostum,aynen senin de tahmin ettiğin gibi bir durum var.Eğer yenileme tarihin geldikten sonra 5 gün içerisinde yükleme yaparsan otomatik bakiyeden düşer,ama 5 gün içerisinde yükleme yapmazsan otomatik yenileme düşer ve tekrar T.C numarasını 1991 e gönderip paketi satın alman lazım.Diyelim ki sen 21 haziranda geçiş yaptın,22 temmuz tahmini olarak yeni 20 TL yükleme zamanındır,ona 5 gün ekle eder 27 temmuz,eğer 27 Temmuz a kadar en az 20 Tl yüklersen otomatik olarak hesaptan düşer ve hediye dakikaların ve saire sana yüklenir.Ama 27 temmuzdan sonra yükleme yaparsan büyük ihtimalle paket ücreti düşmez haliyle dakikalar yüklenmez.Bu yüzden tekrar 1991 e T.C göndereceksin ve gereksiz yere sms ücreti ödeyeceksin.
    Tarihleri tahmini olarak yazdım,1 gün farklar olabilir.

Bu arada bir T.C numarasıyla sadece 1 kere kayıt olunabilir diye şart var,hani üyelik düşünce takrar üye olamayız ki diye düşünenler olabilir,5 gün içinde yükleme yapmayınca üyelik iptal olmuyor,üyelik kaydı ile paket satın almalar farklı şeylerdir.5 gün içinde yükleme yapmazsan paket düşer,tekrar satın alırsın,kayıt iptal olmaz.

Peki sizin örneğe göre 22 temmuzda paket bittikten sonra o beş gün içerisinde kontör yüklenmezken otomatik devam mı ediyor 500 dakika süren sıfırdan başlıyor mu? yoksa bakiye yükledikten sonra mı konuşmalar ilgili dakikadan düşüyor? günü gününe takip etmek mantıksız. öncesinde yükleyip tl'leri otomatik günü gelince kendi hallet miyor mu? kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

• Hesabında 20 TL olması önemli olan.Yani sistem 19 TL çekerken çekebiliyorsa sorun yok.Önemli olan hesabında en az 20 TL olması.
    Herkesin daha kolay anlayabilmesi için söyle açıklayayım,diyelimki siz 40 TL yüklediniz bu ay ve 19 TL paket için gitti.Gelecek aya kadar da kalan 20 TL yi harcamadınız duruyor,gelecek ay paket yenileme tarihinde zaten bakiyenizde en az 20 Tl olduğu için bedava dakikalarınız yeniden tekrar gönderilir ve bakiyeen 19 TL düşer.Önemli olan yeterli bakiye olmasıdır,ne zaman yüklenmiş olursa olsun.

Bu bilgilerimi az önce Avea Müşteri Hizmetlerini arayarak doğrulattım ve kesin bilgi olacak şekilde buraya yazdım.Zaten benimde bilgim bu şekildeydi.
  • Ben su an gencavea tarifesindeyim.gecen ay yeterince bakiyem oldugu icin 20 tl yuklemstm o yuzden hediye dakikayuklenmedi bana.bu ay 30 tl yukleyince her yone 120 dakika hediye geldi.simdi normal bir isleyiste ben aveayi aradigimda avea dakikalarimdan dusmesi gerekir.diger yerleri ararkende diger dakikadan dusmesi gerekir. Ama su an isleyis boyle degil.ben avea ilede baya konustum.9333e bi baktim her yone dakikalarim bitmis.sasirdim tabi.daha paketi alali 10 gun oldu.120 her yone dakika bitti.halbuki yogunluk avea yonunde aramalardi.musteri hizmetlerini aradim.durumun boyle olmasi dogal dedi.dedim kayit acin avea ici dakikam varken neden heryone dakikamdan dussun.kaydedecegim dedi kapattik:(
  • teeşekkürler netanket. perşembe günü geçiş işlemi biter sanırım bakalım sorun çıkacakmı. ayın sonunda vodafone faturam kesiliyor erken başvurdum son bir fatura daha ödememek için. temmuz faturasını ödeyip ilişiğim kalmayacak. bu arada sormuştum avea'da 1 ay sonra isteyen istediği operatöre geçebilir faturasız hat olduğu için. taahhüt vs. yok sadece avea 12 ay bu paketi tutacağını taahhüt ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.