Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

arkadaşlar
    19 tl ye 500 dk sms ve internet paketine bugün geçtim. sorunsuz ancak,
    online işlem merkezinde tarife bilgileri kalan dakıka vs online nerden bakılıyor gezdim durdum bulamadım?

ayrıca internet ayarları kısmında wap işlemleri diye bir sekme var, onu kapatalımmı ? 1 gb internete dahil değildir, para yazmasın boşuna derim!!

faturasız hatlarda online işlemler menüsünden paketinde ne kadar sms + internet kalmış göremiyorsun, sadece kalan dakikayı saniye olarak gösteriyor, 500 dakika değil de 30.000 olarak gözüküyor

tam emin değilim ama kalan bakiye kısmından gözüküyordu sanırım kalan dakika......

cvp için tşkler, am aonuda bulamadım, belki servis yvaştır.
    1-2 saat sonra tekrar deneyeyim!

• quote:

Orijinalden alıntı: sisokkooo

Yıkılan Paket sadece faturasız hatlar için mi? Eğer öyle ise bana başka bir paket önerebilirmisiniz arkadaşlar? Şuan Turkcell Faturalıdayım.Minimum HY500 konuşma- HY1500 sms - 1gb internet olması lazım :S

faturalı hat istiyorsan ;

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili1GB

500 DAKİKA + 1 GB İnternet

taahhüt verirsen 19 TL. - vermezsen 29 TL.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SECMesajlasPaketi

+ 10 TL.'ye 5000 sms alabiliyorsun ( tarifede net bir açıklama yok ama bu tarifeye geçen arkadaşlar, 5000 sms alabildiklerini söylüyorlar )

yani 500 dakika + 1 gb internet + 5000 sms - taahhütlü 29 TL.'ye - taahhütsüz 39 TL.'ye geliyor

+

1000 dakika + 4 gb internet + 5000 sms istersen de taahhütlü 39 TL. - Taahhütsüz 49 TL..........

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili4GB

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Bimcell'den Avea'ya geçip faydalanabiliriz değil mi?

BİMCELL avea sayıldığı için yararlanamazsınız diye biliyorum.............
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

arkadaşlar
    19 tl ye 500 dk sms ve internet paketine bugün geçtim. sorunsuz ancak,
    online işlem merkezinde tarife bilgileri kalan dakıka vs online nerden bakılıyor gezdim durdum bulamadım?

ayrıca internet ayarları kısmında wap işlemleri diye bir sekme var, onu kapatalımmı ? 1 gb internete dahil değildir, para yazmasın boşuna derim!!

faturasız hatlarda online işlemler menüsünden paketinde ne kadar sms + internet kalmış göremiyorsun, sadece kalan dakikayı saniye olarak gösteriyor, 500 dakika değil de 30.000 olarak gözüküyor

tam emin değilim ama kalan bakiye kısmından gözüküyordu sanırım kalan dakika......

cvp için tşkler, am aonuda bulamadım, belki servis yvaştır.
    1-2 saat sonra tekrar deneyeyim!

en son faturasız hattı da 1 hafta önce faturalıya çevirdiğim için online işlemler menüsünü tam hatırlayamıyorum

kalan bakiye gibi bir menü olacaktı

• çok güzel bir paketmiş düşündürüyor insanı
  • Beyler faturasız hattan şu 500dk+5000sms+sınırsız internet 25 tl olan kampanyaya dahil olmak için başvuru yaptım hat abimin üstüneydi gerekli bilgileri söyledim işleminiz onaylandı 24 saat içerisinde geçiş sağlanıp size mesaj yoluyla detaylar iletilecektir denildi bunu 12 nisan cuma günü yaptım bugün 15 nisan pazartesi hala ne msj var ne de bir bilgi hat kapandı arama yapamıyorum,alamıyorum kaldı öyle ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnickersTR

Beyler faturasız hattan şu 500dk+5000sms+sınırsız internet 25 tl olan kampanyaya dahil olmak için başvuru yaptım hat abimin üstüneydi gerekli bilgileri söyledim işleminiz onaylandı 24 saat içerisinde geçiş sağlanıp size mesaj yoluyla detaylar iletilecektir denildi bunu 12 nisan cuma günü yaptım bugün 15 nisan pazartesi hala ne msj var ne de bir bilgi hat kapandı arama yapamıyorum,alamıyorum kaldı öyle ne yapmalıyım?

müşteri hizmetlerini arayın

444 1 500!!!!
  • Dedim ya arama yapamıyorum bir telefoncuya sordum kart aktif şebekede sorun vardır yarına kadar bir şey olmazsa yine gel ararız dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

23 liradan pakete girenler artık 19 mu ödeyecek yoksa 23 ten öpmeye devam mı edecekler bizi

valla acıkcası öpmelerine razıyım ama 5000 sms vermeleri kaydıyla... dün mail attım bakalım nasıl bi cevap gelir gerci arkadaşların coğu telefonlara bakmıyorlar diyolar hani bi türlü bağlanamıyolar oparatöre maile ne zaman cevap verirler meçhul

07.04.2013 tarihinde geçtim pazar günü pakete üye olmak için siteden baktım bu paket kapatılmıştır dedi trump avea bayisine gittim yok devam ediyor dedi neyse kayıt etti beni orda, dün gördüm avea sitesinde cız ettim birden düşürmesinler fiyatı fakat smsi eşit yapsınlar bari düşüncesinde bir mail attım hayırlısı daha hangi merceklere yazabiliriz problemi, gerci face sayfasına devamlı bir destekci cevap veriyoda oda maile yönlendiriyor problemleri oda ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: SnickersTR

Dedim ya arama yapamıyorum bir telefoncuya sordum kart aktif şebekede sorun vardır yarına kadar bir şey olmazsa yine gel ararız dedi

Başka bir telefondan ara demek istemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 23tl'lik yıkılan paketli hattımı anneme verdim ve annemin vodafone hattını aveaya tasıdım,19luk yıkılan paketi secebilmek icin baska carem kalmadı.
  • Dün mesaj geldi.Yeterli bakiye varsa 23 TL ye paketiniz yenilenecektir diye.Bu sabah 20 TL yükledim ve 19 TL ye paket yenilendi.23 TL çekmedi yani.Akıllanmışlar demek .Ancak sms yine 1000 adet.Keşke onu da 5000 yapsalardı.
  • Bitek bana mı avea kıyak geçti.Benim durum garip.
    Ben 23tl lik pakete geçmek için taşıma vs yapmadım.Bana mesaj geldi size özel teklif 23tl ye ayda 500dk heryöne 1gb internet ve 1000sms.Tamam yazıp yolladık.Şimdi kalan yazıp yollayınca "hatttınıza tanımlı yıkılan paket bulunmamaktadır" mesajı geliyor.
    Ayrıca 4 ay önce taşıdığımdan 20yükleyince 5000sms her yöne veriyor.Ancak bunların üzerine geçen gün "Avea dan sana heryöne 4000sms" diye mesaj geldi.Ben herkese geldiğini düşündüm 1000-5000 arası dengesizliğin giderilmesi adına.Demek gelmedi herkese..
  • Avea'yı BTK'ya şikayet ettim, bizler 23 TL verip, 500 DK + 1000 SMS + 1GB internet kullanıyoruz, daha 2 aydır kullanıyorum, şimdi avea paketin adını dahi değiştirmeden Yıkılan Paketi 5000 SMS'li ve 19 TL olarak yapılandırmış, bizim 23 TL ödememizin haksızlık olduğu yönünde BTK'ya şikayette bulundum umarım sonuç alabiliriz. Sizlerde şikayette bulunun arkadaşlar, Avea'ya geri adım attırmalıyız.
  • bende 23 lük paket kullanıyorum. parasında değilimde bari mesajı 5000 e çekseler 23 vermeye razıyım. whatsappdan mesajlaşınca şarj dayanmıyor alete. mesajı çoğaltsalar şarj problemim kalmıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Dün mesaj geldi.Yeterli bakiye varsa 23 TL ye paketiniz yenilenecektir diye.Bu sabah 20 TL yükledim ve 19 TL ye paket yenilendi.23 TL çekmedi yani.Akıllanmışlar demek .Ancak sms yine 1000 adet.Keşke onu da 5000 yapsalardı.

Sistem böyle yanılıyorsa bizde 20 yükleyelim. Ama bide olmazsa en az 10 tl yüklemek gerek tekrar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır benim hesapta 10 TL daha vardı önceden.20 TL yükledim ancak paket 19 TL ye yenilendi.Şu an 11 TL duruyor.Paketin süresinin dolmasına bir gün kala yeterli bakiye varsa 23 TL ye yenilenecektir mesajını da aldım.
    Bilmem size de aynısı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Hayır benim hesapta 10 TL daha vardı önceden.20 TL yükledim ancak paket 19 TL ye yenilendi.Şu an 11 TL duruyor.Paketin süresinin dolmasına bir gün kala yeterli bakiye varsa 23 TL ye yenilenecektir mesajını da aldım.
    Bilmem size de aynısı olur mu?

ay sonu paket yenileme günüm sonucu yazarım.

paketi yenilenen 23 lükler varsa burdan paylaşalım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

23 lük kullanıyorum bildiğiniz gibi 1000sms dün aveadan heryöne 4000 sms geldi herhalde bu.şekilde dengeliycekler ama 4tl giricek tabi

bende 23 TLye yikilan paketi kullaniyorum heryone 500 dk + 1000 sms heryone + 1 gb internet ve banada gecen gun FIRSAT 'tan msj geldi aveadan sana heryone 4000 sms hediye flan diye... acaba dengelemeye mi calisiyorlar? bizde de 5000 sms mi olacak?

1 kereligine mi geldi yoksa her ay mi geldi acaba? umarim dengelerler yoksa 1000 sms yetmiyor

musteri hizmetlerini aradim adama anlattim gozukmuyor diyor o goremiyor sanirim , daha onlarin bilgisi yok bence umarim bizede boyle 4000 sms gelir

@Mr.Blof

nasil yani sende bizim gibi 23 tlye yikilan paket kullaniyordun 19 TL vardi ve yikilan paket oldu 5000 sms olarak mi oldu yoksa 1000 sms mi? biz yapsak yer mi acaba?

• Sanırım yeniden aveaya geçeceğim bu ay sonunda
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.