Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattımı turkcell'den Avea'ya taşımış bulunmaktayım. Bugün bu yıkılan paketi inceleyip almaya karar verdim.

500 Dk Heryöne + 5000SMS + 1GB İnternet

Faturasız HAT Aylık 19TL Hattınızda kontör olduğu sürece her ay kendini yeniliyor.

Bugünkü deneyimimi anlatmam gerekirse sinyal konusunda internet hızı konusunda gerçekten güzel bizim burada çok iyi çekiyor.

Genç arkadaşlarıma tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 13 Nisan 2013; 1:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

peki taşıma olursa yararlanabilecek miyim.hat yeni hat gibi olacak ya ?

taşıma olursa yararlanırsınız ama 3 ayın dolmasını beklemeniz gerekiyor

3 ay dolduğunda kampanya devam ediyorsa yararlanırsınız, devam etmiyorsa yapacak birşey yok..........

hayır demek istediğim forumda bazıları devir alıp 3 ay beklemeden numara taşıma yapabilmiş bende başvursam aveaya geçiş için olursa kampanyadan yararlanabiliyor muyum?
  • İnsanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim,bakın ben en son cevabımda sizlere ne yazmışım?
    ''Arkadaşlar 23tl'lik yıkılan paket aboneleri kesinlikle yeni 19tl'lik tarifeden yararlanamıyorlarmış.Sadece ilk defa avea kullanacaklar ve ilk defa numarasını taşıyanlar yararlanabiliyorlarmış,yani şuan avea'dan başka bir operatöre geçip tekrar geri dönseniz dahi yararlanamıyorsunuz.

DİPNOT: Eski operatöründe 3 ayını doldurmayan arkadaşlar ise Vodafone'un komple paketinden yararlanamıyorlarmış,ayrıca komple paket 1 yıl geçerliymiş.''

Ayrıca operatörlerde 3 ay kalma süresi yeni aboneler ve tarifelerdeki hususlarla ilintilidir.Geçebilseydik eğer biz geçerdik herkes geçerdi öyle değil mi?GEÇEMİYORSUNUZ BU NET ÇÜNKÜ BU 19TL'LİK PAKET 23TL'LİK PAKETE EK OLUŞTURULMUŞ BİR PAKET..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 13 Nisan 2013; 21:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksenbes

İnsanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim,bakın ben en son cevabımda sizlere ne yazmışım?
    ''Arkadaşlar 23tl'lik yıkılan paket aboneleri kesinlikle yeni 19tl'lik tarifeden yararlanamıyorlarmış.Sadece ilk defa avea kullanacaklar ve ilk defa numarasını taşıyanlar yararlanabiliyorlarmış,yani şuan avea'dan başka bir operatöre geçip tekrar geri dönseniz dahi yararlanamıyorsunuz.

DİPNOT: Eski operatöründe 3 ayını doldurmayan arkadaşlar ise Vodafone'un komple paketinden yararlanamıyorlarmış,ayrıca komple paket 1 yıl geçerliymiş.''

Ayrıca operatörlerde 3 ay kalma süresi yeni aboneler ve tarifelerdeki hususlarla ilintilidir.Geçebilseydik eğer biz geçerdik herkes geçerdi öyle değil mi?GEÇEMİYORSUNUZ BU NET ÇÜNKÜ BU 19TL'LİK PAKET 23TL'LİK PAKETE EK OLUŞTURULMUŞ BİR PAKET..

Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. İlk defa numara taşıyanların yararlanabileceği diyerek neyi kastettiğinizi anlayamadım....
    " Numara taşıma ile gelen ve Yıkılan Paket'in yeni müşteri teklifinden yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 13 Nisan 2013; 22:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 23 lük kullanıyorum bildiğiniz gibi 1000sms dün aveadan heryöne 4000 sms geldi herhalde bu.şekilde dengeliycekler ama 4tl giricek tabi

• 400 lü numaralara mesaj yollayamıyorum sizde böyle bir sorun var mı

• Ya nolmus bu aveaya biri aydinlatsin beni geen sene kasimda aveaya gecmistim yikilin paketle 2 aya onceye kadar 19 tl veriyordum. Simdi 23 olmus. Hayirdir ? vodafone a mi gecsek napsak ? Avea internette sikinti yapmaya basladi...

• quote:

quote:

İnsanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim,bakın ben en son cevabımda sizlere ne yazmışım?

Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. İlk defa numara taşıyanların yararlanabileceği diyerek neyi kastettiğinizi anlayamadım....
    " Numara taşıma ile gelen ve Yıkılan Paket'in yeni müşteri teklifinden yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır. "

Avea müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi şu yöndedir,dilerseniz sizler de arayabilirsiniz.

''19tl'lik paket 23tl'lik pakete ek olarak çıkartılmış bir pakettir,23tl'lik yıkılan paket kullanıcıları 23tl'den kullanmaya devam edeceklerdir.Hattını numara taşıma yoluyla ilk defa aveaya geçiş yapan ve yeni avea hat alan kullanıcılar 19tl'lik kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Örneğin avea kullanıyorsunuz ve 23tl'lik tarifedesiniz,numaranızı x operatöre taşıdınız ve aveaya geri geldiniz 19tl'lik tarifeden yararlanamıyorsunuz.''

Yararlanabiliyor olsaydık eğer 23tl'lik yıkılan paket kullanan bu kadar insan neden 19tl'lik tarifeye geçemiyor/geçmiyor,böyle düşünün bakalım?

23tl'lik tarife kullandığı halde 19tl'lik tarifeye geçen/geçebilen bir kişi gördünüz mü?Keza bu günden sonra görürsek de eğer,demek ki bizlerde geçebileceğiz.

• Eskiden tik diye cekerdi kontoru, hala yenilenmedi paket. Genel soruj var heralde

• kalan dakika sms ve interneti öğrenmek için 9333ü arıyorum, öğrenmenin başka yolu yok mu?

• Beyler konu dışı ama Avea'da eksi avans tl var mı ? Varsa nasıl açıyoruz? Ona göre az tl yükleyip eksiye düşüp gelecek ay 90 gün doluyor vodafone a geçeceğim. 25 lira yüklemek zoruma gidiyor 19 tl avantajı varken

• quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

kalan dakika sms ve interneti öğrenmek için 9333ü arıyorum, öğrenmenin başka yolu yok mu?

Kalan yaz 1991e gonder

• quote:

Orijinalden alıntı: ali coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

kalan dakika sms ve interneti öğrenmek için 9333ü arıyorum, öğrenmenin başka yolu yok mu?

Kalan yaz 1991e gonder

teşekkürler

• ben bunu bu yapsam mesela daha sonra hep 23tl altında para yüklesem ör;10tl yazın +23 yükleyişimde tekrar devreye girer değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Beyler konu dışı ama Avea'da eksi avans tl var mı ? Varsa nasıl açıyoruz? Ona göre az tl yükleyip eksiye düşüp gelecek ay 90 gün doluyor vodafone a geçeceğim. 25 lira yüklemek zoruma gidiyor 19 tl avantajı varken

yok.........
  • arkadaşlar
    19 tl ye 500 dk sms ve internet paketine bugün geçtim. sorunsuz ancak,
    online işlem merkezinde tarife bilgileri kalan dakıka vs online nerden bakılıyor gezdim durdum bulamadım?

ayrıca internet ayarları kısmında wap işlemleri diye bir sekme var, onu kapatalımmı ? 1 gb internete dahil değildir, para yazmasın boşuna derim!!
  • quote:

quote:

quote:

Avea müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi şu yöndedir,dilerseniz sizler de arayabilirsiniz.

''19tl'lik paket 23tl'lik pakete ek olarak çıkartılmış bir pakettir,23tl'lik yıkılan paket kullanıcıları 23tl'den kullanmaya devam edeceklerdir.Hattını numara taşıma yoluyla ilk defa aveaya geçiş yapan ve yeni avea hat alan kullanıcılar 19tl'lik kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Örneğin avea kullanıyorsunuz ve 23tl'lik tarifedesiniz,numaranızı x operatöre taşıdınız ve aveaya geri geldiniz 19tl'lik tarifeden yararlanamıyorsunuz.''

Yararlanabiliyor olsaydık eğer 23tl'lik yıkılan paket kullanan bu kadar insan neden 19tl'lik tarifeye geçemiyor/geçmiyor,böyle düşünün bakalım?

23tl'lik tarife kullandığı halde 19tl'lik tarifeye geçen/geçebilen bir kişi gördünüz mü?Keza bu günden sonra görürsek de eğer,demek ki bizlerde geçebileceğiz.

Müşteri hizmetleri saçmalamış

Sitede yazan açıklama bu

23 TLlik paket kullandığı halde 19luk pakete geçeni tabi ki göremeyiz

Çünkü 90 gün şartı var

23 TLlik paketi kullananlar, 19 TLlik pakete geçmek için numara taşıyıp 90 gün sonra tekrar Avea'ya geçecek.

90 gün sonra da paketin devam edip etmeyeceği meçhul

19 TLlik paket çıkalı henüz 90 gün geçmediğine göre 23lük paketten 19luk pakete geçmek zaten olanak dışı an itibariyle.....

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

arkadaşlar
    19 tl ye 500 dk sms ve internet paketine bugün geçtim. sorunsuz ancak,
    online işlem merkezinde tarife bilgileri kalan dakıka vs online nerden bakılıyor gezdim durdum bulamadım?

ayrıca internet ayarları kısmında wap işlemleri diye bir sekme var, onu kapatalımmı ? 1 gb internete dahil değildir, para yazmasın boşuna derim!!

faturasız hatlarda online işlemler menüsünden paketinde ne kadar sms + internet kalmış göremiyorsun, sadece kalan dakikayı saniye olarak gösteriyor, 500 dakika değil de 30.000 olarak gözüküyor

tam emin değilim ama kalan bakiye kısmından gözüküyordu sanırım kalan dakika......
  • Yıkılan Paket sadece faturasız hatlar için mi? Eğer öyle ise bana başka bir paket önerebilirmisiniz arkadaşlar? Şuan Turkcell Faturalıdayım.Minimum HY500 konuşma- HY1500 sms - 1gb internet olması lazım :S
  • Bimcell'den Avea'ya geçip faydalanabiliriz değil mi?

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.