|
Bildirim
|
Akşam akşam çok gevezelik ettim herkesten özür.ama hikayemide anlatmadan geçemeyeceğim.uyku tutmadı da :)
Ben çok küçüktüm ,maddi durumumuz da çok iyi değildi zamanlar. Ev sahibimizde çok zengin.istanbulda hanları hamamları olan,kardeşi 90 larda millet vekili varlıklı bir aileydi.evlerinde bedava otururduk.gecekondusu vardı.biz sahip çıkardık işte ayyaslar içinde içki icmesin.yikilmasin dökülmesin biz otururduk.kirada almazlardi.nur içinde yatsın Ev sahibinin oglu,abartmiyorum bana 2 çuval çizgi roman vermişti.icinde tommiks Teksas zagor Marvel aklınıza ne gelirse.hepsi orijinal Ben onları okudum.ve evin önüne kilim serdim sattım.:).çocuğum para yok.bi baktım alan 10 ar 10 ar alıyor.bugunun parası 1 lira desen.10 tane satip hamburger alıyorum top alıyorum çikolata alıyorum :) Malliga bakarmisiniz.gerizekali olacağım o zamandan belliymis :).Allah beni kahretmesin.simdi saklasam onları hepsini 30 bin liraya vermem antika :) |
Avengers 4 spoiler
|
rocket ölmesinde kim ölürse ölsün.
rocket'ın askerleriyizzz |
|
|
Verilen puanları bilemem, fakat bu film Infinity War'un oldukçe gerisinde. EndGame'de inanılmaz mantık hataları var bir kere, tekrar tekrar sıralamak istemiyorum şimdi. Tüm aksiyon sahnelerini topla, Infinity War'daki Titan'da gerçekleşen kavga etmez..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death52 -- 17 Ekim 2014; 22:33:37 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turin---thesamet -- 18 Ekim 2014; 1:09:48 > |
|
|
|
|