|
Bildirim
|
Beyler
![]() ![]() ![]() |
Bir zombi dizisinin bundan çok izleniyor olması ,delirtiyor beni;kabul edemiyorum...
|
şunu daha çok sevdim ben
![]() |
Person of Interest izleyenler bilir, oradaki hikaye hiçbir zaman Samaritan ve karşısındaki elemine adamların dünyası olmamıştır. Harold Finch tanrıyı oynar. Gabriel Hayward cebrail, Samaritan ise Samirilerin imgesidir. Ve daha sayısız düzen Tevrat ve İncil alıntılarıyla oluşmuştur.
Teknoloji, fütürizm içerisinde eğer ki kader tayini yapıyorsa, insanların hayatlarında akış belirleyici rol üstleniyorsa orada tanrıcılık vardır. Westworld bunu çok üst perdeden yaptığı için seyircinin aklı bulanıyor olabilir. Fakat aynı zamanda dizi, kurguyu ve tanrısal düzeni o kadar iyi şekilde işliyor ki ağzınızın açık kalmaması imkansız. Biraz mitolojiyle, dini hikayelerle, en önemlisi de ikonografik anlatıyla haşır neşir olan kişiler Westworld üzerinde daha anlaşılır yorumlar getirecektir elbet. Şimdi şöyle bir üçüncü sezon dahil hafif bir kurcalamaya kalkarsak; Her sorunun özünde ise şu cevap yatıyor ki, ne olursa olsun Rehoboam bize bir simülasyon bir de gerçek olmak üzere iki dünya yaratıyor. Gösterilen sahnelerde de muhtelemen tarihsel zaman aralığı var. |
TWD beğenip Westworld'e iyi değil demek. LOL
|
HBO'dan açıklama geldi, sen ve birçok arkadaşın diziyi izlemeyi bıraktığınız için 3.sezon final olacakmış. Açıklamanın devamı da şöyle;
5 sezon planladığımız ve Game of Thrones'tan sonra amiral dizi haline gelecek, her sezonuna 100 Milyon $ harcadığımız dizimizi, age of empires köylüsü ve birçok arkadaşının diziyi izlemeyi bırakması nedeniyle 3.sezonunun final sezonu olmasına kararlaştırılmıştır. Diziyi severek takip eden fanlarımızdan özür diliyoruz ama age of empires köylüsü ve birçok arkadaşı diziyi izlemeyi bıraktığı için bu diziye devam etmenin bir mantığının olmadığını üzülerek bildiriyoruz. İmza, HBO CEO'su Richard Plepler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 9 Haziran 2014; 23:21:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|