Bildirim
Avengers: Endgame (2019) (352. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hayatımdan çalınan 3 saatin iadesini alabilmek için yapabileceğim bir şey var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalınanmı kafana silahmı dayadılar izle diye üstüne birde para verip izledin -
Filmi internetten izledim. Yapacak bir şey bulamayınca izledim, sanane sana giren çıkan nedir?
Donanımhaberin yüzde 99’u loserın önde gidenlerinden oluşuyor. Sende bir istisna değilsin.
Bana giren cikan yok sadece 3 saatimi iade edin diyorsun demekki yarısına kadar izledin ve sardi sarmasa izlemezsin zaten laf olsun torba dolsun diye konuyu bulup mesaj gomuyosun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben başladığım her şeyi bitiririm. Hiçbir şeyi yarım bırakmam. Sana giren çıkan nedir? Benim ne yapacağıma sen mi karar vereceksin?
Tabiki ben karar vermiycem ama burda sana filmi zorla izletiyorlarmis gibi bir muammele yapma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben öyle bir muamele yapmadım. Kendin salça oldun kendin saçmalıyorsun; bak işine...
o kadar haklısın ki -
Dedi ''King Thanos''quote:
Orijinalden alıntı: Targaryen96
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bilmem anlatabildim mi?
Ayda bir mi? Daha dün izledim. İzlediğim gibi de 1 adet mesaj yazdım. Bu kadar. Deli misiniz divane misiniz anlamıyorum ki...
filmi uzun süre bekledim, kaliteli sürümü düşsün öyle izleyim dedim.
arkadaşlar marvel tabiri caizse içine etmiş...
yazık etmiş seriye, serinin en kötü filmi idi.
infinity war çok çok daha iyiydi, bundan dolayı beklentim büyüktü.
endgame de konu ruhu gitmiş, çocuk masalına dönmüş film, hiç etmişler, yazık üzüldüm...
yapımcıları mı değişti diyecem ama aynı... -
-
saçma bir değerlendirme olmuş tüm marvel filmlerini aynı çuvala atmış...zaman kaybı olarak izledim resmen... -
Aynı evrende olanları birleştirmiş.lotr ve hobbiti bir saymış mesela.film çokluğundan dolayı marvel çok fazla ama ortalamaya vurduğunda yine marvel en fazla.özelliklle avengers filmleri.
reboot yemedi avengers evreni avengers üyeleri dağıldı sadece ant-man black panther guardian of galaxy filmleride duyruldu eğer reboot yemiş olsa bu filmler de reboot yerdi diye düşünüyorum 4.Fazda Thanosun yeniden canlanacağını düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Irishman
Reboot yedi ulan MCU ne Thanos'u hala? O kadar değerli bir villain ki MCU'nun 2 filminde birden ana villain olan tek karakter zaten daha ne geri dönmesi?
Adam IG ile varoluştan silindi. Tutup da gezegen patlamasından ölmedi.
New Avengers olur o da olmazsa tamamen başka çizgide ilerleyecek MCU. Bir tek Black Widow solo filmi kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 7 Kasım 2019; 14:24:58 > -
Tony Stark gibi bir karakter thanos'u öldürmek için trajik ve şairane bir şekilde kendini feda etti. Bundan dolayı thanos'u tekrardan mcu'ya sokmak hem ironman karakterine saygısızlık hem de seyirci. Ben olacağını zannetmiyorum thanosun phase 4'te. Bir sürü evrensel gücü olan karakter var onlara değinirler.quote:
Orijinalden alıntı: Koks34
reboot yemedi avengers evreni avengers üyeleri dağıldı sadece ant-man black panther guardian of galaxy filmleride duyruldu eğer reboot yemiş olsa bu filmler de reboot yerdi diye düşünüyorum 4.Fazda Thanosun yeniden canlanacağını düşünüyorum
Alıntıları Göster
-
Endgame konseptlerinden; ıron man zırhıyla doctor strange; pelerinli tony stark. Şu resimlere bakınca böyle bir şey olsaydı filmde, efsane olurdu diye düşünmeden edemiyor insan
-
Filmin bir bölümünde aklıma birsey takıldı, filmin o aşamasından ne anlam çıkarmalıyım, nere ile bağlantı kuruyor, veya ne gibi referanslar veriyor, o sahnelerin anlamı nedir aklıma gelmiyor,
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
GoT dizisinin finali nasıldıysa bu filmde öyledir benim için bir önceki film o kadar güzeldi'ki belkide o yüzden beklentiler çok fazlaydı ama kesinlikle çok daha güzel olabilirdi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X