Şimdi Ara

Avengers: Endgame daha vizyona girmeden gişe rekorlarını altüst ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avengers: Endgame daha vizyona girmeden gişe rekorlarını altüst ediyor
    Son 10 yılın en merakla beklenen filmi Avengers: Endgame, daha vizyona girmeden gişe rekorlarını altüst etmeye başladı. Filmin geçtiğimiz hafta ön satışa açılan biletleri şu sıralar müthiş bir hızla satılıyor. ABD'li sinema şirketleri tarafından yayınlanan verilere göre Avengers: Endgame şimdiden ön satışlarda inanılmaz bir rekor kırmış durumda.

CNBC'nin haberine göre Avengers: Endgame; Aquaman, Captain Marvel, Star Wars: The Last Jedi ve Avengers: Infinity War filmlerinin toplamının iki katı kadar ön satış bileti satmış. Bildiğiniz gibi bu filmlerin her biri 1 milyar dolar gişe hasılatına ulaşabilmiş popüler filmlerdi. Avengers: Endgame'in daha vizyona girmesine iki hafta gibi bir süre olmasına rağmen bu kadar bilet satabilmiş olması gerçekten de inanılmaz.

Tabi ön satışlardaki bu müthiş başarının ardından şimdi gözler tamamıyla açılış haftasındaki gişe rakamlarına çevrildi. Avengers: Endgame'in ilk hafta sonunda tarihi bir gişe rekoruna imza atması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Infinity War açılış haftasında dünya genelinde 640 milyon dolar hasılat yapmış ve liderliği eline geçirmişti. Endgame'in ise çıtayı epey bir yukarıya çıkarması ve 900 milyon doları rahatlıkla geçmesi bekleniyor. 1 milyar dolarlık tarihi bir hafta sonu performansı da yine ihtimaller arasında.

Avengers: Endgame daha vizyona girmeden gişe rekorlarını altüst ediyor 
    Avengers: Endgame'in açılış haftasındaki en büyük avantajı ise dünyanın en büyük ikinci sinema pazarı olan Çin olacak. Infinity War yaklaşık iki hafta geç vizyona girmiş olmasına rağmen Çin'deki ilk hafta sonunda 191 milyon dolar hasılat elde etmişti. Endgame ise Çin'de de dünyayla aynı anda vizyona girecek. Bu anlamda 900 milyon dolarlık ilk hafta sonu performansı neredeyse kesin gibi görünüyor.

Avengers: Endgame'in gişe macerası boyunca ulaşacağı toplam hasılat ise yine büyük bir merak konusu. Filmin Titanic'i (2,186m) geçip tarihin en yüksek hasılat elde eden ikinci filmi olması bekleniyor. Birinci sırada yer alan Avatar (2,78m) ise yine ulaşılması zor bir konumda. Ancak Avatar'ı yerinden edebilecek bir film varsa o da muhtemelen Avengers: Endgame'dir.

Avengers: Endgame, ülkemizde 25 Nisan'da vizyona girecek. Filmin biletleri şu anda ön satışa çıkmış durumda. 

• avatar neden bu kadar hasılat elde etti anlamadım. Gğzel bir filmdi ancak bu kadarını beklemiyordum. End game bu saatten sonra marvel'ın son bombası olur, yeni çıkacak avengers filmleri bu kadar ses getirmez. Zira en baba karakterler artık gidici, end game sonrası kaptan marvel gibi itici bir karakteri izlemek ızdırap verecek..
  • Adamlar yapiyor holivud aga :)
  • avatar neden bu kadar hasılat elde etti anlamadım. Gğzel bir filmdi ancak bu kadarını beklemiyordum. End game bu saatten sonra marvel'ın son bombası olur, yeni çıkacak avengers filmleri bu kadar ses getirmez. Zira en baba karakterler artık gidici, end game sonrası kaptan marvel gibi itici bir karakteri izlemek ızdırap verecek..

• Bring me Avatar !!!

• öff sıktı artık.

• Daha bir de vizyona girince hepten Avengers kusacağız.

Dev gişe rekoru geliyor mu?
    Geliyor...
    Tarih yazıldı.

Herkese şimdiden sabır diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

avatar neden bu kadar hasılat elde etti anlamadım. Gğzel bir filmdi ancak bu kadarını beklemiyordum. End game bu saatten sonra marvel'ın son bombası olur, yeni çıkacak avengers filmleri bu kadar ses getirmez. Zira en baba karakterler artık gidici, end game sonrası kaptan marvel gibi itici bir karakteri izlemek ızdırap verecek..

3D nin ciddi anlamda kullanıldığı ilk film olması ve çok büyük bir reklam bütçesinin olması idi. Hatırlıyorum gece 1 seansında tüm salon full dolu izlemiştik avatarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Captan Marvel gibi boş bir film olmaz inşallah.

• Zamanında star wars neyse yeni nesil için de avengers ve bağlı filmler o. Az değil 2008 yılında ironman ile başlayan bir serinden bahsediyoruz.

• Sıkı bir marvel fanıydım ama artık bende sıkıldım. Şu süper kahraman furyası bitse de normal filmler izlesek.

• Unutmusum hemen rezerve ettim. Dolmaya basladi simdiden :D Persembe gunu. Alacaklar artik istedikleri saati de zor bulabilir ona gore .

Haftasonu planlayanlar bence isiniz daha da zor .

Keyfini cikartarak izleyecegim. Asiri bekkelntiler ve kasmalar filan ne oncesi ne sonrasi pek bir anlami yoktur. Ozellikle yapici olmayan detaylarda ...

• Sabırsızlıkla bekliyorum bence bu yılın en çok ses getiren filmi olacak

• Bilet satış rakamları doğruysa avatar mavatar bırakmaz ha söyliyim, aquaman in batman in he man in star wars ın toplamından daha fazla bilet satmış ne demek ya

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

avatar neden bu kadar hasılat elde etti anlamadım. Gğzel bir filmdi ancak bu kadarını beklemiyordum. End game bu saatten sonra marvel'ın son bombası olur, yeni çıkacak avengers filmleri bu kadar ses getirmez. Zira en baba karakterler artık gidici, end game sonrası kaptan marvel gibi itici bir karakteri izlemek ızdırap verecek..
    Çünkü sinema salonlarında izlenen ilk ciddi 3d sahneleri efektleri olan filmdi. O gözlüklerle 3d sahnelerini izlediğimiz anlar dün gibi aklımda. İlkler her zaman akılda kalıcı çünkü.
  • bombos filmler bunlar effect ler disinda. kim izliyor bunlari?
  • Bugün biletini aldım. Yerim en iyi yerden hazır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stackalloc

bombos filmler bunlar effect ler disinda. kim izliyor bunlari?
    Bomboş olan film mi sen misin biraz daha düşün bence!

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bomboş olan film mi sen misin biraz daha düşün bence!

Alıntıları Göster
    ben yazimda kimseye bombos insan demedim ama sen direk bana hakaret ettin. bu yaptigin bos muhabbetle bomboslukta filmle yarisirsin
  • Büyük bir merakla bekliyorum. Ön siparişle alacağım. Çizgi romanlardan nefret edenleri dışarıya alalım. İçi boş sanat filmleri izleyip hayatımdan iki saat çalacağıma bilim-kurguyu, fantastizmi ve aksiyonu yaşar en azından eğlenmiş olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Avatar 3 Boyut'u tüm dünya sinemalarına yayan filmdi, ondan önce hiçbir sinemada düzgün 3 Boyut yokken Avatarla beraber zincir olmayan basit sinemalara bile 3 Boyutlu cihazlar geldi. İlk ciddi 3 Boyutlu film olduğu için de defalarca defalarca izlendi, ben bile 3 kez gittim Avatar'a. Yani efekt, kurgu, oyunculuk vs. açısından dünyanın en iyi filmi olmasa da sinemada devrimi gerçekleştiren bir film oldu ve bunun da karşılığını aldı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.