Şimdi Ara

Avengers: Endgame tekrar vizyona giriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Vizyondan kalkti cunku Avatar in 34 haftadaki izleyici kitlesine 7-8 haftada ulasti. Dolmayan salon icin neden isletmeler filmi vizyonda tutsun. Avatar in yarisi kadar keyif almadigim, Marvel evreninin en kotu filmiydi. Zaten ilkinide sevmemistim sirf seriyi tamamlamak adina gittim. Tarihin en sisirilmis filmi.

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Avatar 60 hafta vizyonda kalmış bir daha yazıyorum 60 HAFTA
  • Ben hala izleyemedim. Son haliyle izlersem daha iyi olur sanırım :)
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    3-5 milyon mu? :) abd de satilan bilet ücretlerinin yarisini sinema salonlari aliyor. Gelir kalan da gelir olarak gözükecegi icin bide vergi falan verecekler. O 50 milyonun 10milyonu max disney e geri döner.

• Şunu para verip izlemek ile sigaraya para verip içmek aynı şey
    Avatar kaç defa vizyona girdi senin haberin var mı?

Boş yapma hadi kardeş.
    Endgame'e kaç kere gitmiş bilmem ama benim bir arkadaş Avatar'a 6 kere girmişti. :DDD

• avatarın esprisi 3D merakı olmasından kaynaklıydı.. aynı şekilde endgame de 3D merakı olsaydı film 3 milyarı geçerdi bence

• _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Avatar Vizyon tarihi 2009, Endgame 2019 ve ortaya konulan CGI ortada. Bütün süper kahramanları bir araya getirdikleri halde Avatarı geçemediler. Kimi insan da serinin sonu olduğu için kendini gitmek zorunda hissederek gitti bu arada. Marvelin süper kahraman filmlerinden bıktım artık. Cpt amerika normal insan yinede bi mermi bile deyip ölmedi gitti adam. Çocuk saçması

• sırf birincilik için,yeni sahnelerle tekrar vizyona girmesi bence izleyicilere hakaret.izledik bitti film,daha ne yeni sahnesi. illa bişi yapacam diyosan yeni film yap.

• Avatar'ı zamanına göre değerlendirdiğinde herkes o filmi gözlerini kapamadan izlemişti. Film sunduğu atmosfer ve o dönem için devrim sayılacak efektleriyle gayette devasa hasılatı hak etti. Konusuna gelirsek bildiğin Kurtlarla Dans veya Son Samuray filmlerinin uzayda başka bir gezegende geçen şekliydi. Marvel filmlerini ise ben filmden ziyade bir film dizisi olarak görüyorum çünkü bildiğin dizi bunlar aslında. Tamamen popüler kültür ve sadece gişe hasılatına dayanan, bir ticarethane olarak görülen film mantığında bizlere sunulan ürünler. Heriflerin o son az bilmemkaç milyon doları yapmak için alın gidin sinamaya da şu rekoru kırak demesi de izleyiciye hakaret ama fanlar olduğu müddetçe o rekoru 1 hafta geçmeden kıracaklar ve tüm siteler Avatar'ın rekoru kırıldı diye haber yağacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

avatar kadar boş beleş bir filmin 1. sırada olması sinema tarihine hakarettir
    ben iyi bir film demiyorum, keza avengers da muhteşem sayılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha gitmedim gitmeyide düşünmüyorum bütün spoilerları yedim
  • ZamanSal kullanıcısına yanıt
    60 hafta 14 aylık bir süreye tekabül ediyor. Yani bir yıldan fazla. 60 gün olmasın o?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birincilik recep ivediğe yakışır avengers avatar bunlar şeytan icadı. Tekbiiirrr

• avatarı izlemedim izlemeyeceğim, bu filmide öyle ama sırf avatarı geçmek için yapışmış ibişlikten başka bir şey değil.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Avengers: Endgame tekrar vizyona giriyor

Sadece Türkiye'de 47 hafta kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamanSal -- 20 Haziran 2019; 19:39:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.