Şimdi Ara

Avengers: Endgame, Türkiye'de gişe rekorlarını alt üst etti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bence asıl rekor Türkiyede joker filmiyle olacak. Ben bile alakadar olmamama rağmen ilgimi çekmeyi başardı ve ne sevenleri var biliyorum.

• az önce izledim. fazla şişirilmiş, bazen sıkıldım da ve kolaj bir çalışma.

• Valla hiç kusura bakmasınlar o kadar para veremem. Gidip izlemeye kalksam hane halkı olana 5 kişiyim beni aşar aga! Bende internetten blueray sürümüne güncellenince oturup ailecek 106 ekran tv ile evimde keyifle izliyorum. Param yok diye keyiften mahrum kalacak halimiz yok kimse kusura bakmasın. En fazla iki ay geç izlemiş olurum olur biter yani.

• Ne var bu film de bu kadar?

Bir de 22 film hangileri...

• Seni izleyeceğim diye bekle, millet o güne kadar unutmuş olacak :D

• uykuadam U kullanıcısına yanıt
    2 aya kalmaz merak etme şu anda bile sinema çekimi var türkçe dublajlı kamera çok oynuyor 2,3 haftaya daha iyileri çıkar o zaman izlenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim için pişman olduğum filmlerden biri...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Diğer filmler 2-3 ay vizyonda dururken üçkağıtçı Cameron dede 6-7 ay vizyonda tutuyor üstüne bilmem kaçıncı yıl diye tekrar tekrar vizyona giriyor. Titanic toplam 3 kere vizyona girdi mesela. Bu şekilde dedem de rekor kırar

Edit: Şimdi baktım Avatar 238 gün vizyonda kalmış
    marvelin eli armutmu topluyor? vizyon zamanını uzatsın 300 gün yapsın bakalım ne olacak sonuç? seyirci talebi olmazsa gişe süresi uzatılmaz,bu yapımcıların filmlerine olan güveni ile alakalı.titanic filmini insanlar sinemadan sonra vcd dede izlemesine rağmen tekrar sinemada izlemek için imza kampanyası yapıp tekrar sinemaya getirtmişti.Sırf o filme giden çoğu sevgili için unutulmaz bir hatıraydı.Bazı filmlerin hatırası vardır,o şekilde efsane olurlar bazılarıda pop corn olarak kalır,konu bu.

• Senaryoya ve projeye teknik açıdan bakıldığında olağanüstü; hani onca filmde bir diğeri ile ilgili konulara yer verip finalde tüm bunları birşeltirmek müthiş.
    Ama film olarak ciddi hayal kırıklığına uğradım. Bazı bölümleri çok sıkıcı idi.
    Sadece efekt sevenlerin izleyeceği türden birşey.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    YAV
    HE
    HE
    O zaman 3D televizyon diye bir şey yoktu sinemadam kalksa nerede izleyeceksin adamlar tamamen şu iğrenç teknolojinin ekmeğini yedi. 8 ay Bluray çıkarmasa Avengers da izlenir sen raad ol ama neyse ki adamlar rekor kırma takıntısı yerine para kazanmaya çalışıyor ve Avatar'ın aksine deli gibi Bluray satıyor. Sinema + Bluray toplamında 2 katı falan para kazanmıştır zaten Infinity War ile Marvel. Bazıları da ben rekor kırıcam diye 80 yaşında ergen ergen triplere girsin olay bundan ibaret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

YAV
    HE
    HE
    O zaman 3D televizyon diye bir şey yoktu sinemadam kalksa nerede izleyeceksin adamlar tamamen şu iğrenç teknolojinin ekmeğini yedi. 8 ay Bluray çıkarmasa Avengers da izlenir sen raad ol ama neyse ki adamlar rekor kırma takıntısı yerine para kazanmaya çalışıyor ve Avatar'ın aksine deli gibi Bluray satıyor. Sinema + Bluray toplamında 2 katı falan para kazanmıştır zaten Infinity War ile Marvel. Bazıları da ben rekor kırıcam diye 80 yaşında ergen ergen triplere girsin olay bundan ibaret
    Bir gişe fanboyluğu eksikti oda çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.