Şimdi Ara

Avengers: Endgame, Türkiye'de gişe rekorlarını alt üst etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm zamanların en çok beklenen filmlerinden birisi olan Avengers: Endgame, dünyayla aynı anda 25 Nisan'da ülkemizde de vizyona girdi. Onlarca farklı ülkede gişe rekorları kırarak açılış yapan film, Türkiye'de de beklentilerin üzerinde inanılmaz bir başlangıç yapmayı başardı. Avengers: Endgame, Türkiye gişe tarihinin açılış gününde en çok hasılat elde eden filmi oldu.

Bugün açıklanan rakamlara göre Endgame, vizyona girdiği Perşembe günü tam 352.089 seyirci tarafından izlendi ve 6,082 milyon TL'lik bir hasılat elde etti. Endgame şu anda Arif v 216 ve Recep İvedik 4 filmlerinin önünde, Türkiye gişe tarihinin açılış gününde en çok hasılat elde eden filmi konumunda bulunuyor.

Avengers: Endgame ayrıca Perşembe günü vizyona giren filmler arasında en çok seyirci tarafından izlenen film olmayı da başardı. Daha önce Recep İvedik 5, 243 bin seyirciyle bu alanın lideriydi. Endgame, Cuma günü vizyona giren filmlerle karşılaştırdığımızda ise beşinci sırada yer alıyor.

Gişe rakamlarıyla birlikte son olarak Avengers: Endgame'in ön satışlardaki toplam bilet satışı da açıklandı. Buna göre Endgame vizyona girmeden önce tam 190 bin ön bilet satmayı başardı. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Infinity War, 90 bin ön bilet satmıştı.

Ayrıca Bkz.Avengers: Endgame gişede Avatar'ı geçebilir mi?

Tüm dünyada rekorlar alt üst oluyor

22 filmlik dev bir seriyi sona erdirecek olan Avengers: Endgame, vizyona girmesiyle birlikte tüm dünyada gişe rekorlarını alt üst etmeye başladı. Şu anda dünyanın her tarafından milyonlarca sinemasever Endgame'i izlemek için akın akın sinema salonlarına gidiyor.

Sinemada çok uzun yıllardır görülmeyen bu inanılmaz hareketlilik, şu sıralar özellikle de gişe analistlerini epey heyecanlandırmış durumda. Filmin açılış hafta sonunda 1 milyar dolara ulaşıp tarihi bir rekora imza atması bekleniyor.

Avengers: Endgame'in gişe macerası sonunda ulaşacağı toplam hasılat ise büyük bir merak konusu. Şu an için 2,3-2,4 milyar dolarlık hasılat kesin gibi görünüyor. Yani Endgame, Titanic'i (2,16m) geride bırakıp tüm zamanların en çok hasılat elde eden ikinci filmi olacak. Gişe tarihinin tartışmasız kralı olan Avatar (2,78m) ise yine ulaşılması zor bir konumda bulunuyor gibi. Ancak Avatar'ı tahtından edebilecek bir film varsa o da muhtemelen Avengers: Endgame'dir. 

Avengers: Endgame'in gişe macerasını takip etmeye devam edeceğiz.

• karaköy_soğancısı K kullanıcısına yanıt
    Basin goge erdi mi? Aferin sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaköy_soğancısı K kullanıcısına yanıt
    Bunu yapınca eline ne geçti

• Millet üstüste bilet alıyor normal :D

• Tanosun gözlüğüne çok güldüm.
  • Rakiplere bak recep ivedik ve Arif v 216 şu 2 filmin o seyirci sayısına ulaşıp avengers ın rakibi olması bile başlı başına rezalet, cem yılmaz osursa 200 bin kişi izlemeye gider.

• 2 ay sonra nete düşünce izleyeceğim bedavaya
    hiç acelem yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uykuadam U kullanıcısına yanıt
    Adam gibi görüntülü halinden bahsediyorsanız 4 ay sonra ağustosta düşecek. Daha kaptan marvel bile düşmedi. o da haziranda düşecek. Yani dvd release date lerinden 1-2 gün sonra yaklaşık düşüyorlar.

• 22 filmlik seriyi merak edenler için tarih sırasına göre;

Iron Man (2008)
    The Incredible Hulk (2008)
    Iron Man 2 (2010)
    Thor (2011)
    Captain America: The First Avenger (2011)
    Marvel's The Avengers (2012)
    Iron Man 3 (2013)
    Thor: The Dark World (2013)
    Captain America: The Winter Soldier (2014)
    Guardians of the Galaxy (2014)
    Avengers: Age of Ultron (2015)
    Ant-Man (2015)
    Captain America: Civil War (2016)
    Doctor Strange (2016)
    Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    Thor: Ragnarok (2017)
    Black Panther (2018)
    Avengers: Infinity War (2018)
    Ant-Man and the Wasp (2018)
    Captain Marvel (2019)
    Avengers: Endgame (2019)

• Matrix'in devamını yapsınlar bütün rekorları siler süpürür.

• Nedense beni Avatar veya Mad Max kadar heyecanlandıran, heyecanla izlettiren bir seri olamadı Avengers. Ama film için çok iyi bir reklam kampanyası yapıldığı kesin. Yine de benim gönlümdeki gişe rekoru fantastik film adayı Mad Max'dir yıllarca da öyle kalacağına eminim.
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Biz de VCD'sini izleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Rakiplere bak recep ivedik ve Arif v 216 şu 2 filmin o seyirci sayısına ulaşıp avengers ın rakibi olması bile başlı başına rezalet, cem yılmaz osursa 200 bin kişi izlemeye gider.
    Diline sağlık aynını yazacaktım haberi okuduktan sonra. Neyse ki Avengers geçmiş izleyici sayısı olarak, daha çok dizi sektöründen gelen yakışıklı ve güzel oyuncular ile çekilen aptal salak romantik filmlerin sinemada izlenmesine ayar oluyorum. TV dizileri de zaten leş gibi, o kadar dandik aksiyon sahneleri var ki hiç profesyonel ortamda yapılmış gibi değiller. Geri kalanı da ahlaksızlık üzerine kurulu, batsa şu dizi film sektörü üzülmem, hiç değilse toplumun ahlakı da belki biraz düzelir özellikle ergenlerin.
  • Bu avatar neden o kadar gişe yaptı biri açıklayabilir mi? İnanılmaz bir rakam çünkü.

• Çok çok mükemmel bir film olmamasına rağmen sadece bizim rezalet Türk filmlerini geçtiği için bile canı gönülden sevindim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOSTOY

Matrix'in devamını yapsınlar bütün rekorları siler süpürür.

Yapim asamasinda

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Diğer filmler 2-3 ay vizyonda dururken üçkağıtçı Cameron dede 6-7 ay vizyonda tutuyor üstüne bilmem kaçıncı yıl diye tekrar tekrar vizyona giriyor. Titanic toplam 3 kere vizyona girdi mesela. Bu şekilde dedem de rekor kırar

Edit: Şimdi baktım Avatar 238 gün vizyonda kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 27 Nisan 2019; 10:50:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamını çok iyi yaptılar dostum tek açıklaması o. En basitinden bu filmi yapmak için 20 yıl teknoloji bekledik dediler. Bu cümlede milletin diline pelesenk oldu. Ben hatırlıyorum pisuar karşısında bile reklamı vardı.

• Beyler marvel serilerini izlemiyorum, herhangi bir serinin devami niteliğinde bir film mi bu? Yoksa gidip izleyebilir miyim? Marvel serilerini severim ama spiderman disinda x men serisi falan sirali izlemedim Karışık izledim o nedenle saglam bir tavsiyeye ihtiyacim var marvel serisine nereden ve nasil başlamalıyım?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.