Şimdi Ara

Avengers: Infinity War, 1 milyar dolara rekor sürede ulaşacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haksızlık ediyorsun...efektten başka bi halt yok..senaryolarının alayı zırva..ha bu arada gerçek kahramanları falan da yok...kaldırdıkları paralarla insanlık için bir hayır yaptıklarıda yok..hayıflanmak yerine hayırlı işlere heves edelim..gercı insan için artık geçici hevesten başkasıda yok.. başımıza gelecek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

haksızlık ediyorsun...efektten başka bi halt yok..senaryolarının alayı zırva..ha bu arada gerçek kahramanları falan da yok...kaldırdıkları paralarla insanlık için bir hayır yaptıklarıda yok..hayıflanmak yerine hayırlı işlere heves edelim..gercı insan için artık geçici hevesten başkasıda yok.. başımıza gelecek var
    hayırdır? adamlar hayır kurumu falan mı işletiyor da devletten önce bunlar yardım edecekler?
  • leoo20 L kullanıcısına yanıt
    üyeliğin hayırlı olsun ;)

• quote:

üyeliğin hayırlı olsun ;)
    bak bakayım ilk mesajıma zaten bu filme 1 yorum atmak için üye oldum yazdım. forumlarda hiç işim olmaz birdaha göremessin zaten mesajımı

lakin senin şu mesajın gece gece iyi güldürttü beni. koca koca devletler dururken, gelmiş bir şirketten hayır yapmasını bekliyor(ha tabi burayı hayır kurumu sanıyosan o başka)

istersen kazandıkları bütün parayı versinler fakirlere hemen
  • leoo20 L kullanıcısına yanıt
    disneyin marvelin vs kazancı nereye gidiyor bir bilsen..böyle cahil cahil konuşmazdın

• awaqado kullanıcısına yanıt
    Bence sen haksızlık yapıyosun dediğin o dandik Türk dizilerini izle.Marvel filmleri fazla sana zaten.
  • -The Avengers- kullanıcısına yanıt
    sizde onlara para kazandırarak kendinizi mutlu hissedin

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    ne oldu millete yok aptal yok mal diyodun...mesajı editle editle...birde eski üye olacaksın..yazıklar olsun

Hani bloklamıştın sdfdsgdfgdfgdfgdf
    hala utanmadan yazıyosun...

Arkadaş sıkıntılımısın ?
    Yorumu sildik işte, gereksiz sinirlendim biraz.Daha kibar yazabilirdim o konuda haklısın.
    Ama sen hala saldırıyosun anlamadım seni.
  • Yorumu sildik işte..değil kusuruma bakmayın kalp kırdıysam affola demelisin..özrün kabahatinden büyük
    Eleştir ama yermeden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 8 Mayıs 2018; 2:27:39 >
  • Bloğu kaldırmakta hata yapmışım tekrar ve son kez blokluyorum.
    Harbiden ilk dediğim gibi biriymişsin o lafları geri alıyorum ama sana dediğimin sonuna arkasındayım artık.
    Cidden o ilk yazdığım gibi birisin, zaten 37 yaşına gelmişsin ama Türkçe öğrenemişsin,bide gelmiş bana millete saygılı ol diyo .
    Sen önce Türkçe öğren gel.
  • Saçma, salak amerikan filmi...Aynı Avatar saçmalığı gibi...Bunlar film falan değil zırvalık...Korsanını bile zahmet edip torrent ten indirip izlemem...

Bu saydığım filmler milyarlarca dolar hasılat yapıyorsa isterlerse 2000 kişinin izlediği Hülya'nın zırvalığı Selfi filminide milyarlarca dolar hasılat yaptırabilirler...Amerikan emperyalizm i işte...b*k filmlerinden milyar dolar götürüyorlar...
    saygısız utanmaz ...umarım sana ders olur..bir daha insanlara aptal mal dememeyi öğrenirsin

Böylede mesajı editlersin işte

• quote:

Haksızlık falan değil adamlar başarılı işler yapıyor. Peki biz ne yaptık hangi eserimiz dünyada tanındı neredeyse hiç biri, sebebi nedir diye soracak olursan olursan eğer bizim milletimiz tembel ve herşeyi üstün körü yapmaları

Gerçek kahramanlari falan yok demişsinde senin tarihini yazan insanlar varsa onlarında var Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet bize göre kahramanlarsa onlarında kahramanları var emin olabilirsin

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    kim dostum bu kahramanlar..belki Lincoln ..oda köleliği kaldırdığı için

• quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Gidenlerin büyük çoğunluğu eminim 35-40 lı yaşlarına geldiklerinde utanacaklar biz nasıl böyle çocukça filmlere gittik diye.
    41 yaşındayım butun marvel fiomlerini, hatta dizilerini severek izliyorum.

Haziran gibi Antman 2 gelecek, muhtemelen ona da gidecegim.

• 200 milyon bütçe ile 2 haftada 1 milyar kazandıran bir iş modeli verin alnınızdan öpeyim.marvel bundan 15 sene önce iflas eşiğine gelmiş bir sönmüş çizgiroman firmasıydı.2 defa hulk'u çevirdiler tutmadı ama spiderman filmi ile hayatı değişti bugünlere geldiler.insanlar sadece sonuca göre yorum yapıyor.filmi beğenmek zorunda değilsiniz ama uçtan uca başarılı bir marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

Saçma, salak amerikan filmi...Aynı Avatar saçmalığı gibi...Bunlar film falan değil zırvalık...Korsanını bile zahmet edip torrent ten indirip izlemem...

Bu saydığım filmler milyarlarca dolar hasılat yapıyorsa isterlerse 2000 kişinin izlediği Hülya'nın zırvalığı Selfi filminide milyarlarca dolar hasılat yaptırabilirler...Amerikan emperyalizm i işte...b*k filmlerinden milyar dolar götürüyorlar...
    sana göre güzel filmin tanımı nedir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.