Şimdi Ara

Avengers: Infinity War, 1 milyar dolara rekor sürede ulaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son yılların en heyecanla beklenen filmlerinden Avengers: Infinity War, geçtiğimiz hafta gösterime girdi. Marvel'in sevilen kahramanlarını bugüne kadar çekilen en büyük bütçeli filmlerden birinde bir araya getiren Infinity War, sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Daha vizyona girmeden gişe rekorları kırmaya başlayan film, vizyondaki ilk haftasında kırılmadık rekor bırakmadı.

Dün vizyondaki ikinci haftasına giren Avengers: Infinity War, bugün yeni bir rekora imza atacak. Dün itibariyle dünya genelinde 905.1 milyon dolar gişe hasılatına ulaşan Infinity War, bugün gişede 1 milyar dolara ulaşacak. Bu da Avengers: Infinity War'u sinema tarihinde 1 milyar dolar barajını en çabuk aşan film yapacak.

Daha önce bir diğer Disney filmi olan Star Wars: The Force Awakens, gişede 1 milyar dolara 12 günde ulaşarak bu rekoru eline geçirmişti. Avengers: Infinity War ise bugün sonunda 1 milyar dolar hasılata ulaşarak bu kilometre taşına 11 günde ulaşmış olacak. Bu da Infinity War'un kırılması zor görünen bir rekoru daha kıracağı anlamına geliyor.

Öte yandan gişede hız kesmeyen Infinity War'un vizyondaki yolculuğunu tamamlamadan 2 milyar dolar barajını aşması bekleniyor. Eğer bu tahminler doğru çıkarsa Marvel'in yeni filmi Avatar, Titanic ve Star Wars: The Force Awakens'tan sonra 2 milyar dolar barajını aşan dördüncü film olacak.

• Bizimkiler kaliteli birşeyler yaptıda biz mi izlemedik?

Dizilerimiz 90 dk ve bakışma ve saçma sapan şeylerden ibaret. Film yapımlarına gelince komedilerde fazla küfür bel altı muhabbet, tarih filmlerinde bariz amatörlük ve şu aşk ve muhabbetlerine çok fazla girmeleri vs vs vs diye gider.

Adamlar hayali kahramanlarla bunu yapıyorsa düşün gerçek şeylerde neleri yapmazlar tebrik ediyorum marveli
  • Disney iyice tekel oldu
  • Bizde para çok gidiyor izlenmiyor diye bir cihan fatihini 5. bölümde kaldıralım vizyonumuz ve vizyonları :) adamlar hayal ürünü kahramanlarla parayı kaldırıyor biz gerçek kahramanlarımızla 5 bölüm çekip zarar ediyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: RichesMen

Bizde para çok gidiyor izlenmiyor diye bir cihan fatihini 5. bölümde kaldıralım vizyonumuz ve vizyonları :) adamlar hayal ürünü kahramanlarla parayı kaldırıyor biz gerçek kahramanlarımızla 5 bölüm çekip zarar ediyoruz...

Bizimkiler kaliteli birşeyler yaptıda biz mi izlemedik?

Dizilerimiz 90 dk ve bakışma ve saçma sapan şeylerden ibaret. Film yapımlarına gelince komedilerde fazla küfür bel altı muhabbet, tarih filmlerinde bariz amatörlük ve şu aşk ve muhabbetlerine çok fazla girmeleri vs vs vs diye gider.

Adamlar hayali kahramanlarla bunu yapıyorsa düşün gerçek şeylerde neleri yapmazlar tebrik ediyorum marveli

• 2 milyarı geçsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 milyarı geçsin :D

• Apple Disney i satın alacak haberi çıkmıştı bir ara. Askflslf. Tam tersi olacak bu gidişle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne aptal bi filmdi ya.

• Wolverine çıraklık yıllarını Thanosun yanında geçirmiş. Alt çeneyi çok almış. Kafayı iyi tıraş etmiş. Yanağı da fena yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 5 Mayıs 2018; 20:45:30 >
  • bu muymus o cok ovulen yere goge sigdirilamayan film, resmen gazlama bu film be vasat otesi,sadece aksiyon var, mantiksizliklari gectim, hani isin .oku zaten cikmisti marvel filmlerinde oyle bisey beklemiyoruzda imdb'de 9 filan diger iyi kahraman filmlerine hakarettir.
    bu gittigim son marvel filmi olabilir bir daha sinemaya gidipte para kazandirmam bunlara muhtemelen.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    O biraz zor :D
  • Hakkı. Bir Justice League çöpüne bakın bir de buna

• Bu film 3 milyar bile yapar benden söylemesi ben tekrar gidip izlemeyi düşünüyorum o kadar harika bir film yapmışlar.
  • Gidenlerin büyük çoğunluğu eminim 35-40 lı yaşlarına geldiklerinde utanacaklar biz nasıl böyle çocukça filmlere gittik diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Gidenlerin büyük çoğunluğu eminim 35-40 lı yaşlarına geldiklerinde utanacaklar biz nasıl böyle çocukça filmlere gittik diye.
    filme oy verenlerin yaşları

Avengers: Infinity War, 1 milyar dolara rekor sürede ulaşacak

bi bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

bu muymus o cok ovulen yere goge sigdirilamayan film, resmen gazlama bu film be vasat otesi,sadece aksiyon var, mantiksizliklari gectim, hani isin .oku zaten cikmisti marvel filmlerinde oyle bisey beklemiyoruzda imdb'de 9 filan diger iyi kahraman filmlerine hakarettir.
    bu gittigim son marvel filmi olabilir bir daha sinemaya gidipte para kazandirmam bunlara muhtemelen.
    nerde mantıksızlık varmış söyle de bilelim
  • black milk kullanıcısına yanıt
    Bugün izledim,aklım hala filmde ,bende tekrar gidebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Bugün izledim,aklım hala filmde ,bende tekrar gidebilirim.
    Bende 2-3 defa izlemeyi dusunuyorum

Bircok kiside oyle yapiyor

• 10 lu yaşlarda olunca güzel gelir belki.
    O değilde HULK iyi aslında, düşünsenize bir grup süper kahraman duvar dibinde ufak su döküyorsunuz yan yana, herkes HULK' un "bir süper kahraman boyutunda olan" pipisine ister istemez bakıyor :D

• teenager movie
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.