Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman sakın olmasın. Karanlık eşittir iyi film demek değil. Man of Steel'de gördük bunun örneğini. Batman yapıs ıgereği karanlık bir karaketr zaten onun o şekilde olması normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Tüm Marvel cıvıklığının suçu Whedon'da zaten, ne de olsa tüm filmleri çeken , senaryoları yazan tek kişi . İnsanların bu süper zeka mantığına bayılıyorum.

Ya kes marvel fanboylugu yapma, dc ci bebeler bitti bide sen çıktın başıma. Winter soldier da neden yersiz cıvıklık yoktu çünkü filmi russolar çekti. Hersey yönetmende bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo, tebrik ederim .Ancak bu kadar ergen bir cevap yazılabilirdi. Cidden yani. Demek senin kafanda mantıklı yorum yapmak Marvel fanboyluğu yapmak oluyor. İyiymiş. Sen şimdi filmdeki esprileri de yönetmenin hazırladığını filan sanıyorsundur, ama maalesef esprileri senaryoyu yzan kişi ya da kişiler belirliyor. Bunun da filmin tonu ve konusuyla direkt alakası var. WS yapısı gereği ciddi bir filmdi o yüzden espriler de o ayardaydı . Mesela Thor: The Dark World senin deyiminle alabildiğine cıvık espriler barındıyordu çünkü filmin yapısı buna müsaitti, ha bu arada o filmle Whedon'un hiç bir alaksı yok. Demek ki neymiş, işkembeden yorum yapmak yerine beynini kullanıp öyle yorum yapmak daha iyiymiş, Savvy?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 5 Mayıs 2015; 1:03:41 >
  • metroid kullanıcısına yanıt
    Arada sırada başka bolumlere de gitsene. Hep burda takılma. Sana da değişiklik olur.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Rahatsız mı oldun kardeş? Bir soda iç iyi gelir.
  • quote:

Rahatsız mı oldun kardeş? Bir soda iç iyi gelir.

Lafta sokarmış.

• quote:

Bravo, tebrik ederim .Ancak bu kadar ergen bir cevap yazılabilirdi. Cidden yani. Demek senin kafanda mantıklı yorum yapmak Marvel fanboyluğu yapmak oluyor. İyiymiş. Sen şimdi filmdeki esprileri de yönetmenin hazırladığını filan sanıyorsundur, ama maalesef esprileri senaryoyu yzan kişi ya da kişiler belirliyor. Bunun da filmin tonu ve konusuyla direkt alakası var. WS yapısı gereği ciddi bir filmdi o yüzden espriler de o ayardaydı . Mesela Thor: The Dark World senin deyiminle alabildiğine cıvık espriler barındıyordu çünkü filmin yapısı buna müsaitti, ha bu arada o filmle Whedon'un hiç bir alaksı yok. Demek ki neymiş, işkembeden yorum yapmak yerine beynini kullanıp öyle yorum yapmak daha iyiymiş, Savvy?

Whedon filmlerden maksimum verim alamıyor espri koymasin demiyoruz tabiki koysun ama sürekli zorlama yapmak olmuyor. Ayrıca hangi diyalogun nerede kullanilip kullanilmayacagina oturup yönetmenle karar verirler. Burda Hollywood'da 30 sene yapımcılık yapmış gibi millete sallayip durma. Ağır marvel fanboyusun sende işte belli dc filmlerindeki yorumlarindan belli oluyor zaten boşa inkar etme at gozluklerini çıkar sonra gel bakariz

• Age of Ultron'u tek başına Whedon yazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman karanlığında bile olmasa CA:WS havasının biraz üstüne koyarlarsa güzel olur. Russo'ların Civil War ve bu filmin altından çıkacaklarına inanıyorum.
  • Karayip korsanı Sparrow ve İron man ın yerini kimse dılduramaz ,aktörler yadırganır diye düşünüyorum.Hatta ben Batman ı da Ben Affleck e yakıştırmadım başka birini de muhtemelen yakıştırmazdım. :(

• Whedon neyse ki baska avengers filmi yonetmeyecek.olay aydinlik karanlik degil iyi film olabilmek.age of ultron kim ne derse desin belli bir yasin ustune hitap etmiyor. ilk filmde de vardi bu olay ama tolere edilebilir duzeydeydi giris dedik daha iyi olur dedik attik icimize.russo kardesler winter soldier ayarinda bir film cekerse tadindan yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 5 Mayıs 2015; 21:28:21 >

• Bana kalırsa bu fimde de kıyım olamayacak. Nasıl Ultron kimseyi deşemedi - quicksilver hariç -, bunda da Thanos taşları toplar, bizimkileri ezer bitirir belki 1-2 kişi ölür sonra One-Above-All gelir thanosu ezer biter film biz de söylenir dururuz.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Yavaş gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanos

Yavaş gelsin

Daha bildirimden kopmaya başladım.

• Filmin yazarları Winter Soldier'ı yazan Christopher Markus ve Stephen McFeely ikilisi oldu.
  • Haberler giderek güzelleşiyor. Umarım Disney karışıp, batırmaz işi.
  • www.comicbookmovie.com
    AVENGERS: INFINITY WAR Buildup & Infinity Stones Explained In New AGE OF ULTRON Featurette
    http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=124909

• Hayran yapımı değil mi bu ?
  • Evet, hayran yapımı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.