Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Bence Marvel üçüncü fazın sonuna kadar bütün filmlerini harikulade yapsa bile Infinity War Part 2'den sonra ister istemez düşüşe geçecek. Iron Man, Hulk, Captain America gibi karakterlerin bir daha gözükmeyecek olması Marvel için büyük bir sıkıntı oluşturabilir. Yerlerini doldurmakta zorlanabilir. Burada en büyük iş yeni karakterleri oynayacak oyunculara düşüyor. Kendilerini sevdirmeleri lazım. Birde her çağın bir sonu olduğu gibi süper kahraman filmleri çağınında bir sonu olacaktır.

Senelerdir planlanan, çekilen ve çekilecek filmler Infinity War Part 1 ve Part 2'ye bağlanıyor. Bir süre sonra sıkıyor beklemek ve aynı karakterleri izlemek ama yeni karakterlerle evrene yeni bir soluk getirmeye çalışıyorlar. Doctor Strange, Captain Marvel ve Black Panther gibi karakterlerle belki yeni bir dinamik yakarlar üzerine de Inhumans filmiyle X-Men vari bir hava yapmayı denerler evren içerisinde. Dediğiniz gibi bir süre sonra sıkıyor bu süper kahraman filmleri ama DC tarafında da evren yeni yeni şekillenmeye başlayınca bir süre daha şirketler kasalarını tıka basa süper kahraman filmleri üzerinden doldururlar bizde meraktan bırakamayız

Yeni karakterlerle yeni seriler olusturmaya calismak tam bir fail olur,isterlerse filmleri mukemmel bir sekilde hazirlasinlar hic onemli degil.Koca bir nesil iron man,captain america ve thor'la buyudu.Bunlarin ileride olmayacak olmasi cok buyuk sıkinti olacaktir Marvel icin. Ayni ant-man gibi tabiri caizse sallama filmler cekip cirpindikca batacaklar.
    Bu arada gercekten bu kahramanlar part 2'den sonra hic gozukmeyecekler mi ya? :( Hayal dunyam yikilir valla :((

Nasil bir plan var bilmiyoruz. Bircok kisi yeni super herolarla devam edeceklerini soyluyor. Malum, oyuncularin sozlesmeleri bitiyor ve dogal olarakta yaslaniyorlar. Ayni adamlarla devam etmesi zaten mumkun olmayacaktir bu acidan.
    Yeni filmlerle fail olur gibi kesin bir ifade kullanmak hata olur. Hele de sıkıntiya sokar demek.
    Guardian of the galaxy gibi, neredeyse hic populer olmayan bir takimi sinemaya tasiyip cogu kisinin begenisini yakaladi.
    İleride yapilacak filmlerde, marvel diger karakterlerine degineceginden cok daha farkli hikayeleri izlemek keyifli olacaktir. Belki marvel bircok karakterinin hakkini da geri alip seruvenine devam eder. Ya da bir sureden sonra reboot yapip olaylari daha farkli bir sekilde kurgulamak uzere sinematik evrenini bastan baslatir.

Marvel zaten her kahramana olabilecek en iyi filmi yapiyor.Filmlerin begeni kazanacak olmasi degil mesele,kazanir kazanmasina ama o kahramanlari ne kadar sevebilecegiz,ne derece akillarda yer edecek asil nokta bu.Ben hala İron Man'in Spider-Man'in ilk filmlerinin sahnelerini hatirliyorum,peki neden? cunku eski filmlerin tadi bir baska.Simdi,ornegin Ant-Man'i,aciyorsun aaa ne guzel efektler var diyorsun kapatiyorsun.Ne olaylar ne karakterler eskilere nazaran akillarda yer etmeye degmiyor cunku.Ben bunu soyluyorum.
    Bircok kisi yeni kahramanlara isinmakta zorlanacaktir,bundan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Bence Marvel üçüncü fazın sonuna kadar bütün filmlerini harikulade yapsa bile Infinity War Part 2'den sonra ister istemez düşüşe geçecek. Iron Man, Hulk, Captain America gibi karakterlerin bir daha gözükmeyecek olması Marvel için büyük bir sıkıntı oluşturabilir. Yerlerini doldurmakta zorlanabilir. Burada en büyük iş yeni karakterleri oynayacak oyunculara düşüyor. Kendilerini sevdirmeleri lazım. Birde her çağın bir sonu olduğu gibi süper kahraman filmleri çağınında bir sonu olacaktır.

Senelerdir planlanan, çekilen ve çekilecek filmler Infinity War Part 1 ve Part 2'ye bağlanıyor. Bir süre sonra sıkıyor beklemek ve aynı karakterleri izlemek ama yeni karakterlerle evrene yeni bir soluk getirmeye çalışıyorlar. Doctor Strange, Captain Marvel ve Black Panther gibi karakterlerle belki yeni bir dinamik yakarlar üzerine de Inhumans filmiyle X-Men vari bir hava yapmayı denerler evren içerisinde. Dediğiniz gibi bir süre sonra sıkıyor bu süper kahraman filmleri ama DC tarafında da evren yeni yeni şekillenmeye başlayınca bir süre daha şirketler kasalarını tıka basa süper kahraman filmleri üzerinden doldururlar bizde meraktan bırakamayız

Yeni karakterlerle yeni seriler olusturmaya calismak tam bir fail olur,isterlerse filmleri mukemmel bir sekilde hazirlasinlar hic onemli degil.Koca bir nesil iron man,captain america ve thor'la buyudu.Bunlarin ileride olmayacak olmasi cok buyuk sıkinti olacaktir Marvel icin. Ayni ant-man gibi tabiri caizse sallama filmler cekip cirpindikca batacaklar.
    Bu arada gercekten bu kahramanlar part 2'den sonra hic gozukmeyecekler mi ya? :( Hayal dunyam yikilir valla :((

Nasil bir plan var bilmiyoruz. Bircok kisi yeni super herolarla devam edeceklerini soyluyor. Malum, oyuncularin sozlesmeleri bitiyor ve dogal olarakta yaslaniyorlar. Ayni adamlarla devam etmesi zaten mumkun olmayacaktir bu acidan.
    Yeni filmlerle fail olur gibi kesin bir ifade kullanmak hata olur. Hele de sıkıntiya sokar demek.
    Guardian of the galaxy gibi, neredeyse hic populer olmayan bir takimi sinemaya tasiyip cogu kisinin begenisini yakaladi.
    İleride yapilacak filmlerde, marvel diger karakterlerine degineceginden cok daha farkli hikayeleri izlemek keyifli olacaktir. Belki marvel bircok karakterinin hakkini da geri alip seruvenine devam eder. Ya da bir sureden sonra reboot yapip olaylari daha farkli bir sekilde kurgulamak uzere sinematik evrenini bastan baslatir.

Marvel zaten her kahramana olabilecek en iyi filmi yapiyor.Filmlerin begeni kazanacak olmasi degil mesele,kazanir kazanmasina ama o kahramanlari ne kadar sevebilecegiz,ne derece akillarda yer edecek asil nokta bu.Ben hala İron Man'in Spider-Man'in ilk filmlerinin sahnelerini hatirliyorum,peki neden? cunku eski filmlerin tadi bir baska.Simdi,ornegin Ant-Man'i,aciyorsun aaa ne guzel efektler var diyorsun kapatiyorsun.Ne olaylar ne karakterler eskilere nazaran akillarda yer etmeye degmiyor cunku.Ben bunu soyluyorum.
    Bircok kisi yeni kahramanlara isinmakta zorlanacaktir,bundan eminim.

Sinemada görmediğimiz karakterlere filmler çekiliyor. Aslında Ant-Man de bir ilk Captain Marvel de bir ilk olacak Black Panther de. Sizin değindiğiniz konu da yapabilecek bir durum yok. Dediğinizde haklısınız ama olayı bir bütün olarak alırsak her zaman yeni şeyler sunmak zorunda firmalar. Aktörler yaşlandığı gibi Infinity War filmlerinden sonra tekrar aynı karakterlerle ve oyuncularla devam etmek evrenin kendisini tekrar etmesine, izleyicileri aynı şeylerle sıkmasına da yol açabilir. Marvel şuan doğru yolda bana kalırsa. Beyaz perdede hiç görmediğimiz süper kahramanlar mevcut evrende eskilerinin yerini alacak. Çok farklı ve güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Doctor Strange ile mistik bir dünyaya açılıp Captain Marvel ile kozmik bir evrene gidebiliriz. Black Panther ile Wakanda gibi kapalı kutu bir Afrika ülkesini keşfedebiliriz artık. Ayrıca Spider-Man, Iron Man'in üstlendiği diğer kahramanları tek bir noktada toplama görevini de rahatlıkla üstlenebilir diye düşünüyorum. Ek olarak şuan ki güncel çizgi romanlarda bile Captain America Steve Rogers yerine Falcon, Thor ise Jane Foster diye biliyorum.

• Anthony Russo, filmde Defenders'ın olmasının karmaşıklığa yol açacağını ve olma ihtimalinin düşük olduğunu söylemiş.
  • quote:

Anthony Russo, filmde Defenders'ın olmasının karmaşıklığa yol açacağını ve olma ihtimalinin düşük olduğunu söylemiş.

Şuan için haklı. Dizi ile Film evreni aynı olmasına rağmen birbirinden çok ayrı tutuluyor. Dizilerin yeteri kadar reklamı yapılmadığı gibi arasındaki bağlantılar sadece sözlü referanslar ile geçiştiriliyor. Nick Fury gibi bir kaç oyuncu dizilerde en azından bir kaç sahnede gözükse yeter. Daredevil, Luke Cage, Punisher gibi karakterler film evreninde bir şekilde boy göstermeli. Ya da Coulson gibi film evreninden gelip başrol olmalı.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 13 Aralık 2015; 18:02:55 >
  • dizideki karakterlere filmlerde yer vermeli Marvel. Punisher ve Daredevil özellikle.

• quote:

Anthony Russo, filmde Defenders'ın olmasının karmaşıklığa yol açacağını ve olma ihtimalinin düşük olduğunu söylemiş.

Bu haber can sıkıcı ama gene de çok şey yapmaya çalışırken hiçbir şey yapamama olayından iyidir. Çünkü Cidden zor Defenders'ı eklemek. İki film olacak ama gerek düşmanın zorluğundan gerek Avengers'ın aşırı kalabalık olacak olmasından sığdırması çok zor olacak. Birde Guardians of Galaxy'de olunca işler iyice boka sarıyor zaten. Benim açıkça söylemek gerekirse pek beklentim yoktu, tahminim uzaylılar dünyaya saldırırken bir karede savaşırken görülecekleri yönündeydi. Ultrondaki War Machine gibi. Aslında benim dediğim şey olabilir hala ama gerek görmüyorlar pek sanırım.

Genede aynı evrende geçmesine rağmen bu dizi evreni ve film evreninin çok az kesişmesi çok Canımı sıkıyor.

• Ultron'a şarkı söylettiler, Loki'yi bel altı esprisiyle ve paspas yaparak mahvettiler ben şahsen Thanos'un dans falan etmesini bekliyeceğim filmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 14 Aralık 2015; 9:01:35 >
  • Thanos'un sonsuzluk eldivenini nereden aldığını bilen var mı?
  • tombombadil_07 kullanıcısına yanıt
    Asgard olması lazım emin değilim. Birisi 2 tane eldiven var diyordu çünkü

• Civil War'ın after credit sahnesinde ya da Doktor Strange'in filminde bir çok şey açığa kavuşur.
  • 68 Tane karakter?

Are you kidding me? Are you fucking kidding me?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalper55

filmde 68 tane karakter bulunacakmış
    https://www.cizgiroman.com/avengers-infinity-warda-bulunacak-karakter-sayisi-68e-cikarildi.html

Abi anlamadım daha bu adamlar geçen filmde Defenders olamayabilir demedi mi? Nereden çıktı bu 68 karakter Allah aşkına. Birisinden birisi çeviri hatası veya yalan haber. İşte İngilizce bilmemenin azizliği. Haberleri takip etmek için İngilizce bilen kardeşlerimizin yazdıklarına muhtaç oluyor insan. Onda da asıl kaynağa gidip teyit etmek gibi bir şey mümkün olmuyor.

• Yakuda Y kullanıcısına yanıt
    İngilizce kaynağı da var ama sanırım bu 68 karakter Part 1 ve 2 ortak olarak sayılıyor. İki film de 3 saat olsa, yarı yarıya bölüşseler çok da imkansız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

quote:

Orijinalden alıntı: muratalper55

filmde 68 tane karakter bulunacakmış
    https://www.cizgiroman.com/avengers-infinity-warda-bulunacak-karakter-sayisi-68e-cikarildi.html

Abi anlamadım daha bu adamlar geçen filmde Defenders olamayabilir demedi mi? Nereden çıktı bu 68 karakter Allah aşkına. Birisinden birisi çeviri hatası veya yalan haber. İşte İngilizce bilmemenin azizliği. Haberleri takip etmek için İngilizce bilen kardeşlerimizin yazdıklarına muhtaç oluyor insan. Onda da asıl kaynağa gidip teyit etmek gibi bir şey mümkün olmuyor.

Daha çıkacak solo filmler var, diziler var özellikle Agents of Shield bu konuda aydınlatıcı olabilir ayrıca film 2 bölüme ayrıldığı için tek bir film demek çok da doğru değil. Thanos gibi karakteri, Infinity Gauntlet gibi bir gücün karşısında tatmin edici bir sayı olmuş.

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Hocam benim takıldığım mevzu Defenders olmayacak deyip sonra 68 karakter olacak denmesi. Acaba Defenders olmayacak derken ilk filmi mi kastetti? Yoksa 68 karakterin çoğu asıl süperkahramanlar gibi olmayıp görünse tamamdır tarzında karakterler mi?

Birincisinin olmasını çpk isterim zira geçen çıkan Venom filmi haberi üzerine ilaç gibi gelir @Mickey Goldmill

• quote:

Hocam benim takıldığım mevzu Defenders olmayacak deyip sonra 68 karakter olacak denmesi. Acaba Defenders olmayacak derken ilk filmi mi kastetti? Yoksa 68 karakterin çoğu asıl süperkahramanlar gibi olmayıp görünse tamamdır tarzında karakterler mi?

Birincisinin olmasını çpk isterim zira geçen çıkan Venom filmi haberi üzerine ilaç gibi gelir @Mickey Goldmill

Hocam öncelikle Russo kardeşlerin açıklaması üzerinden yorum yapıyorum ne kadar doğrudur bilemiyorum. Defenders grubunun tv haklarında değil de film haklarında bir sıkıntı varmış. Yani 2018'e kadar şartlar değişir de ekibi filmde görür müyüz bilemiyorum. Diğer konu ise 68 karakterin hepsi popüler süper kahramanlar olmayacaktır. Dizilerdeki karakterlerin, filmlerdeki yan karakterlerinde eklenmiş olduğunu düşünüyorum bu sayıya. Kesin konuşmak zor şuan daha çıkmamış çok film var gidişat nasıl olur kestirmek zor. Inhumans ekibini bile tahminimizden önce gösterseler çok sayıda karaktere ulaşabilirler anlayacağınız.

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    O sıkıntıdan ayrıntılı şekilde bahsedebilir misin merak ettim?

O değilde arkadaş ne ceremesini çekti marvel şu film Hakkı olayının. Bundan 15 sene önce bu şekilde dağıttıklarına çok fena yanıyorlardır şimdi. O zaman için zorunluluktu belki ama en azından ne olursa olsun bi ara hakları geri gelecek şekilde ayarlayabilirlerdi sanki. @Mickey Goldmill

• quote:

O sıkıntıdan ayrıntılı şekilde bahsedebilir misin merak ettim?

O değilde arkadaş ne ceremesini çekti marvel şu film Hakkı olayının. Bundan 15 sene önce bu şekilde dağıttıklarına çok fena yanıyorlardır şimdi. O zaman için zorunluluktu belki ama en azından ne olursa olsun bi ara hakları geri gelecek şekilde ayarlayabilirlerdi sanki. @Mickey Goldmill

Daredevil ve diğerlerinin hakları Fox'daydı eskiden. Büyük ihtimalle daha film hakları tam olarak geçmedi Marvel cephesine o yüzden sadece dizilerde görebiliyoruz.
  • yanlış hatırlamıyorsam bu filmde spiderman de olacak yanlış hatırlamıyorsam
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.