Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Avengers bu filmle devam edeceğine göre Ciwil War'da ekibin ana üyelerinden kimsenin ölmeyeceğini ve bu filmde yeniden birleşeceklerini düşünebilir miyiz? Çizgi roman dünyasına hakim değilim. Ciwil War'dan sonra nasıl şekilleniyor olaylar?
  • Avengers 3 çok kalabalık olacak black panther,spidey,doctor strange,falcon,ant man bide beklide kış askeri bile olacak gerçekten yönetmesi zor bir film olacagı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 12 Nisan 2016; 18:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Çizgi romanlara girmeye hiç gerek yok hocam çünkü çok farklı ilerliyor olaylar. Bu zamana kadar çıkan neredeyse tüm Marvel filmlerinin hizmet ettiği tek film bu. Thanos gibi bir karaktere, Infinity Gauntlet gibi bir güce kavuşacak Marvel evreni daha ötesi var mı. Dediğiniz gibi gibi ekibin asıl üyeleri çok etkilenmeyecektir Civil War'dan. Ben Avengers ekibinin daha da kenetleneceğini düşünüyorum Civil War filminin sonunda.

Bu film rekorları alt üst edebilecek yegane film bana göre. Senelerdir tüm evrenin tek bir olaya odaklanmasını bekliyoruz, ben çok sabırsızlanıyorum film için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Çizgi romanlara girmeye hiç gerek yok hocam çünkü çok farklı ilerliyor olaylar. Bu zamana kadar çıkan neredeyse tüm Marvel filmlerinin hizmet ettiği tek film bu. Thanos gibi bir karaktere, Infinity Gauntlet gibi bir güce kavuşacak Marvel evreni daha ötesi var mı. Dediğiniz gibi gibi ekibin asıl üyeleri çok etkilenmeyecektir Civil War'dan. Ben Avengers ekibinin daha da kenetleneceğini düşünüyorum Civil War filminin sonunda.

Bu film rekorları alt üst edebilecek yegane film bana göre. Senelerdir tüm evrenin tek bir olaya odaklanmasını bekliyoruz, ben çok sabırsızlanıyorum film için.

Sinematik evrene hakimim dediğiniz olayları biliyorum az çok ama çr dünyasından bu denli farklı olduğunu bilmiyordum. Şu thanos abi gelse de yerle yeksan etse avengers ı 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Sinematik evrene hakimim dediğiniz olayları biliyorum az çok ama çr dünyasından bu denli farklı olduğunu bilmiyordum. Şu thanos abi gelse de yerle yeksan etse avengers ı 😂

Bende o zamanı iple çekiyorum hocam Yeterince güldük eğlendik Thanos gelsin de iliklerimize kadar çaresizliği hissetsek istiyorum

• quote:

quote:

quote:

Sinematik evrene hakimim dediğiniz olayları biliyorum az çok ama çr dünyasından bu denli farklı olduğunu bilmiyordum. Şu thanos abi gelse de yerle yeksan etse avengers ı &#128514;

Bende o zamanı iple çekiyorum hocam Yeterince güldük eğlendik Thanos gelsin de iliklerimize kadar çaresizliği hissetsek istiyorum

Ultron gibi olmasın tek temennim o yönde. Ciddi korkutucu ürkütücü bir thanos bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ultron gibi olmasın tek temennim o yönde. Ciddi korkutucu ürkütücü bir thanos bekliyorum.

Benimde en büyük beklentim bu yönde hocam.

• Bu film'de thanos ekibin yarısını temizlerse ve o sekilde biterse part 2 de gişe patlaması yaşanır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Bu film'de thanos ekibin yarısını temizlerse ve o sekilde biterse part 2 de gişe patlaması yaşanır diye düşünüyorum

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

• İlk film büyük ihtimalle Thanos'un eksik taşları da bulup eldiveni tamamlamasıyla sona erecektir. O sıradada Avengers, Gotg, eğer olacaksa Defenders falan toplanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death52 kullanıcısına yanıt
    Thanos taşları toplarsa hiç şansları yok hatta normalde de yok nasıl yapacaklar merak ediyorum. Ben bütün evreni yok edeceğini düşünüyorum sonra reboot çekerler

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Thanos taşları toplarsa hiç şansları yok hatta normalde de yok nasıl yapacaklar merak ediyorum. Ben bütün evreni yok edeceğini düşünüyorum sonra reboot çekerler

Daha dur ne yok etmesi. Bi şekilde durduracaklar ama sonucu ağır olacak tabi...

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Daha faz 4 var. Feige bir ara 2028'e kadar planlarının hazır olduğunu söylemişti.
  • Büyük konuşmak gibi olmasın ama bu film süper kahraman filmlerinin en muhteşemi olabilir.

Tabii ki doğru işlenirse. Elde mükemmel bir konu ve olay örgüsü bir o kadar karakter olacak.

Zaten Russo kardeşler yada Feige filmde bütün sinematik evrende olan herşeyin karşımıza çıkacağını söylemiş. Festival gibi bir film olacak.
  • Dc de Zack olduğu sürece bir şey çıkmayacağına göre(Jl filmlerini kast ediyorum) dc evreninden,bu filmi baya heyecanla bekliyorum.Civil war da en iyi Marvel filmi yakıştırmasını aldı şimdiden Russo lara güvenim tam o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 14 Nisan 2016; 0:55:36 >
  • russolar çizgi roman ve gerçek dünya sentezini iyi yapıyor ondan bu filmden de beklentim çok yüksek civil war in incelemeleri de çok olumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Dc de Zack olduğu sürece bir şey çıkmayacağına göre(Jl filmlerini kast ediyorum) dc evreninden,bu filmi baya heyecanla bekliyorum.Civil war da en iyi Marvel filmi yakıştırmasını aldı şimdiden Russo lara güvenim tam o yüzden

En azından karakterleri dönercide falan görmeyecez. Ya da cıvıklığın dibine vururken Kaskı bile olmayan bir Thor...

• quote:

Arkadaşlar Avengers bu filmle devam edeceğine göre Ciwil War'da ekibin ana üyelerinden kimsenin ölmeyeceğini ve bu filmde yeniden birleşeceklerini düşünebilir miyiz? Çizgi roman dünyasına hakim değilim. Ciwil War'dan sonra nasıl şekilleniyor olaylar?

çizgi romana göre, benim bildiğim, cap ölüyor. hatta onu öldüreni fragmanda da görüyoruz. fazla derinlikli olmasa da benim teorim şu, cap civil war filminde ölecek. avengers ilk filminde ekip sağlam bir vurgun yiyecek thanos tarafından. daha sonra cap bir şekilde hayata döndürülecek. (nasılını bilmiyorum ) 2. filmde de ekip birleşip thanos'u yeneceklerdir. ayrıca bilgim yanlış değilse, chris evans'ın civil war hariç 1 filmlik anlaşması kaldı. biraz da bu bilgiye göre söylüyorum bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Iron Man ve Jungle Book'un yönetmeni Jon Favreau Infinity War filminin yapımcısı oldu.

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

Güzel haber russo kardeşlere yardım etsin favreu başgan

• Daha önce sfenks dünyayı elegeçirdiğinde Galactus'tan yardım almışlardı dünyayı illa yokedilecekse sen yoket diye kandırmışlardı,bundada bi şekilde eldivensiz haliyle galactus gibi güçlü birini kapıştırırlarsa güzel olur,eldivensiz halini galactus yeniyordu thanosun.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.