Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Bu film'de thanos ekibin yarısını temizlerse ve o sekilde biterse part 2 de gişe patlaması yaşanır diye düşünüyorum

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

Olmayacak tabiiki de.

Finalde Hulk Thanos'u dövecektir.

• Russoların Thanos u öyle kolay kolay harcayacağını sanmıyorum. Sinema böyle gerçi BvS konusunda herkes Doomsday şöyle böyle dedi, çıkması nalları dikmesi falan 15 dk sürmedi heralde. Sinemada kolay harcanıyor villianlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir Adam Warlock bekliyorum. Hadi hayırlısı.
  • Film 2018de değil miydi

• Russo'ların elinde Winter Soldier bile cok saglam bir kotu karakter olarak hafizalarda yer edindi. Thanos'u dusunemiyorum. Ah keske Ultronda da fazla espri falan olmayaydi gorsel olarak cok iyiydi film.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Avengers Infinity War senaryosu hazır. Çekimler Kasım'da başlıyor.

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

Peki kadro galaksinin savaşçılarıda yer alacak mı filmde

• Filmde captain marvel da olacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bostonceltic

Filmde captain marvel da olacakmış.

Doctor strangede olacak diyorlar birde

• Merak ettiğim şu.. Gerçekliği değiştirebilen karakterler oldukça önceki filmde birisinin ölmesi ne fark eder. Dr strange veya scarlett witch ölmüş birini tekrar diriltemez mi güçleriyle. Bilmediğim için soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Merak ettiğim şu.. Gerçekliği değiştirebilen karakterler oldukça önceki filmde birisinin ölmesi ne fark eder. Dr strange veya scarlett witch ölmüş birini tekrar diriltemez mi güçleriyle. Bilmediğim için soruyorum.

İkisi de henüz o kadar güçlü değildir. Birde olsalar bile yapımcılar ölüyü diriltmek gibi bir güç eklemezler bug olmasın diye, yani bir sınırı olur onun.

• Thanosun rahat kazanması lazım zaten thanos kazanacaktır zor veya kolay

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Hocam Marvel filmlerinde iyiler daima kazanıyor. Bizimkilerin hiç kaybettiğini görmedim ben.

Filmde onlarca kahramandan bahsediliyor. Her ne kadar 2 partta çıkacakta olsa bir partı 2 buçuk, 3 saat olacaktır sanırım. Karakterleri oldu bittiye getirmezlerse tabi.
  • Zaten iki filmin en az 6 saat olması şart 67 karakter olucak abi azmı,herkes diyor artık birileri ölsün filmlerde işte esas kıyım bu filmde olucak

• Bu filmde beni düşündüren şey şu arkadaş bu düşman en güçlü düşman infinity gauntlet olmadan bile hepsini ezicek gücte hele birde eldiven olduktan sonra dusunemiyorum,yani kozmik bir varlığa karşı guardians galaxy ekibi ve thor dışında diğer avengers üyeleri ne yapabilir ki bence hiçbir şey inşallah saçma şekilde yenilmez thanos bu savaşı dediğim gibi sona erdilebilecek kişiler galaxy ekibi,thor he birde adam warlock olursa

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Normalde öyle olması lazım ama

• mistress death hangi flimde gösterilcekki acaba bence guardian of galaxy 2 piyasaya çıkacak çok az görünür 1 2 dk bi sahnede
  • Civil War'dan sonra oklar bu filme döndü, 67 tane karakter ne demek ya? En az bir 3 saat lazım her bir part için, toplamda 6, 6,5 saatlik bir film gerekir. Peki en çok merak ettiğim şey şu ; Thanos'u nasıl yenecekler? ÇR okumuyorum, internetten araştırdığımda Adam Warlock yeniyor yazıyor, filmde Adam Warlock mu olacak o mu yenecek, yoksa başkası mı?, yoksa Thanos herkesi öldürecek ve MCU reboot'lanacak mı, kafamda delicesine sorular. Cevaplarsanız sevinirim.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    MCU yoluna tam gaz devam edecek. Reboot olayı yok daha.
  • Thanos nasıl yenilecek o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Civil War'dan sonra oklar bu filme döndü, 67 tane karakter ne demek ya? En az bir 3 saat lazım her bir part için, toplamda 6, 6,5 saatlik bir film gerekir. Peki en çok merak ettiğim şey şu ; Thanos'u nasıl yenecekler? ÇR okumuyorum, internetten araştırdığımda Adam Warlock yeniyor yazıyor, filmde Adam Warlock mu olacak o mu yenecek, yoksa başkası mı?, yoksa Thanos herkesi öldürecek ve MCU reboot'lanacak mı, kafamda delicesine sorular. Cevaplarsanız sevinirim.

Taşların gücünü kısarlar yoksa o eldiveni taktıktan sonra isterse 167 tane karakter olsun thanos hepsini güle oynaya döver

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.