Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye ya? Emily blunt iyidir. Ben en çok onun seçilmesini istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death52 kullanıcısına yanıt
    Reboot derken bahsettiğim karakterlerin serilerine bütün sinematik evrene değil Evet thor daha devam edebilir zaten aralarında thanosla bas edebilecek yegane karakterlerden birisi eğer adam gibi güçlerini yansıtırlarsa ama dediğim gibi avengers kadrosu büyük ölçüde degişir 2 film sonunda açıkçası cap,iron man,hawkeye,black widow,rhodes gibi karakterlerin ölmesini bekliyorum bundan sonrada yeni karakterlerle New avengers a devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ki zaten artık birilerinin ölmesi gerekir büyük kıyım bekliyorum yoksa 2 film sonunda ana kadrodan bi kişi dahi ölmeden biterse çok saçma olur

• benim bu filme dair en büyük korkum klasik "ana kötü yanında orduyla gelir, bizimkiler önce o orduyla uğraşır sonra ana kötüyü son 10-15 dk.de sepetlerler" senaryosu yazılması ihtimali. istiyorum ki thanos tek başına gelsin, 10 kişi aynı anda ona saldırsın, thanos hepsini bir güzel pataklasın. bu dediğim senaryo ilk iki avengers filminde oldu, loki ile ordusu ve ultron ile ordusu şeklinde. artık sıkıcı hale gelir, thanos da harcanmış olur böyle yaparlarsa.
  • Droogie D kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ümidim yok thanos u kolayca basitçe harcıyacaklar gibime geliyor normalde tam tersi olması gerekir ama

• Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt
    Izleyicileri (yaşı küçük kitleyi) memnun etmek için thanos harcanirsa kendileri kaybeder. İç savaş filmininde de sonu yetersiz olmuş, karakterlerin karizmalarini cizdirmemek için seyirciyi de mutlu edelim amacıyla acayip bir son hazırlamışlar.
    Ağır toplar bu filmde kesinlik rahmetli olmalı başka yolu yok

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Dostum kesinlikle en büyük filmi olucak marvel ın ve düşmanda en büyüklerden birisi olucak kıyım olması şart kesinlikle ve dediğim gibi eğer yenicek birisi varsa thanos u oda adam warlock,galaxy ekibi ve thor(adam gibi güçlerini görürsek) üçlüsüdür

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Ciwil warda güzel filmdi ama sonu aceleye gelmiş gibiydi havada kalan çok soru vardı çoğu kişi o görüşte

• guardians of the galaxydeki rocket karakteride filmde olacakmış
  • Şu olacak mı bu olacak mı muhabbetleri çok gereksiz değil mi adamlar 68 tane karakter olacak demediler mi zaten niye hala tartışılıyor ? Bi de konu başlığının da değişmesi lazım

• Büyük ihtimal part 1 'de thanos'un infinity stoneleri toplamasıyla geçer bu sırada baya karakteri temizler part 2 de ise yaşayan herkes toplanır diye düşünüyorum.ayrıca part 1 ve part 2 süre olarak 3saat altına düşmemesi lazım.ki daha thanos'da infinity stone yok nezaman toplucakta vs hemen oldu bittiye gelmesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Büyük ihtimal part 1 'de thanos'un infinity stoneleri toplamasıyla geçer bu sırada baya karakteri temizler part 2 de ise yaşayan herkes toplanır diye düşünüyorum.ayrıca part 1 ve part 2 süre olarak 3saat altına düşmemesi lazım.ki daha thanos'da infinity stone yok nezaman toplucakta vs hemen oldu bittiye gelmesinde

aynı fikirdeyim. benim de bu film hakkındaki en büyük korkum, olabilecek herhangi bir oldu bitti durumu. umarım karşılaşmayız.
  • Downey bırakmasın be. Favorim adam çok iyi canlandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 12 Mayıs 2016; 14:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

67 karakterden kasıt 67 adet süperkahraman mı? Yoksa oyuncu veya thanos karşı gelecek kişiler mi?(normal insanlarda dahil)

Eğer 67 süperkahramansa bunlar kim olacak görmediğimiz 40 kahraman daha mı dahil olacak?

67 karakter olacak kahraman değil, yan karakterler de buna dahil. SHIELD gözükse zaten ordan bi 10 tane geliyor
  • Film de Defenders'ı görebilirmişiz.
  • Aynen defenders,shield,avengers ekibi,galaxy ekibi vs vs 67 karakter olur zaten bu kadar karakter olması bile marvelın en büyük filmi olucagına işaret Marvel evrenini yeniden şekillendirecek film umarım adam akıllı senaryo yazmışlardır

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 2 filmin toplam en az 6 saat olması şart çünkü baya büyük,ciddi bir film baya karakter olucak edicek

• Daha X-Men vs Avengers'ı izleyeceğiz bu filmler gelene kadar evlenip çoluk çocuğa karışacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

Aynen defenders,shield,avengers ekibi,galaxy ekibi vs vs 67 karakter olur zaten bu kadar karakter olması bile marvelın en büyük filmi olucagına işaret Marvel evrenini yeniden şekillendirecek film umarım adam akıllı senaryo yazmışlardır

Senaryosunda jack kirby ve Stan Lee varsa kötü bir senaryo beklemek imkansız.Yanlız defenders ekibi biraz zayıf kalıyor thanos ve yandaşları karşısında hele daredevil adamın dizide dayak yemedigi bölüm yok

• Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    Ya shield defenders falan onlar thanosun uzantılarıyla savaşır ilk filmde lokinin elemanları gibi ,thanos la bizim ekip ve galaxy ekibi savaşır,hatta bir yerde gordüm ne kadar dogru bilemem shield defenders vs vs savaş sırasında dünyayı korumaya kalkarken bizim avengers uzaya gidicek yani dünya dışında savasıcak diyorlar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.