Şimdi Ara

Avensis 1.6 Elegant Extra Vs Passat 1.4 bmt comfortline (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: qwerr02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwerr02

quote:

Kim ne derse desin avensis mükemmel bir araç

Acaba passatın avensisten fazla olmssının sebebi avensisin mükkemmelliği mi?

Neden aynı kaliteye fazla para ödeyeyim ? ki servisini ustalarını herkes biliyor. Diğer araç toyota müşteri memnuniyet almış bir marka.

2.elinide düşününce avensisi sattığınızda edeceğiniz zararla passatı sattığınızda edeceğiniz zarar aradaki fiyat farkını kapatıyor.

2. elini düşünerek araba alsam imzam daki arabayı almazdım ben kalite ve konfora para veririm markaya ve aylarca beklemeye değil.

Adam binici değil galerici

aksine adam galerici değil, binici

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Alıntı yaptığım arkadaşı değil ondan bir öncekini kastetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Alıntı yaptığım arkadaşı değil ondan bir öncekini kastetmiştim

• Bakalım kardşeimizin mevzuatına.
    quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_oznr
    Avensis 1.6 Elegant Extra Vs Passat 1.4 bmt comfortline
    Passat 62.700 Avensis : 60900

2 bin lira fark,daha az donanım,daha düşük güçteki motor,2yıl garanti-uzatırsanız yarısını ödersin garantisi,mimlenmiş bir servis.
    Öteki tarafta Türkiye'nin en kaliteli servisi,6yıla kadar uzatılabilen garanti,yüksek donanım,2 bin lira cebinizde,güçlü motor,lpg ye tam uyum.
    Avensisle passatı şu şartlarda karşılaştırmak bile zulüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS_BRONZE

Merhaba 2011 model 1.8 CVT elegant extra multidrive S avensisim var düşünürseniz size satabilirim
    irtibat bilgim
    0 532 633 16 36
    renk galaksi mavi hiç kaza boya değişen yok tüm bakımları yapıldı ve TOYOTA yetkili serviste yapıldı
    22230 km.'de
    İyi günler.

Avensis 1.6 Elegant Extra Vs Passat 1.4 bmt comfortline

kardeş bu araba cidden iyidir bak 1.8 motor harika.. illa o km olacak diye kasma kendini...

soruna gelcek olursak kardes VW artık zengin arabasıdır....servis ve parça gibi karın ağrısı sıkıntıları var.... toyota her yönüyle iyidir... .. evet kaporta ve şasi anlamında japonlar almanların gerisinde ama bu tek başına yeterli değil.... TSI motor ve DSG sanjuman avrupa mantığıyla yapılmış teknolojılerdir hocam kullan at yani.... anladın ? 200.000 km ye geldi tsı i motor indi.... at yenisini al... ama bizde öyle değil abi araba 500.000 i görecek... 1,4 motor küçük kardeşim ve araba çok yakıyor.... katalog değerlerine aldanmayın... yakmıyor alakası yok diyenler VW sevdasından dolayı diyorlardır... bizzat biliyorum çok yaktığını keyif alarak sürecem dersen kardeşim passat ı (klima da açık ) 12 lt/100km göze al çok çok ciddiyim eğer gaza basıp keyif alacaksan ..... kısaca 1,6 avensis in motoruda küçüktür ama 1,4 tsi den iyidir kardeş başını ağrıtmaz ...ilandaki 1,8 lik avensisi alırsan 10 yıl kullanırsın sıkıntı olmadan rahat ol......

• Aynı sınıftaki arabaları bu derece kıyaslamak doğru olmaz.

D sınıfı şartlarında, şu an için en mantıklı iki model İnsignia ve Avensis'dir. Ben İnsignia'yı 2009 yılından beri beğenmiyorum; Avensis ise uzun süredir takip ettiğim bir model. Çoğu insanın zihninde Toyota=Corolla mantığı olduğu için, çoğu insan Avensis'i kalitesiz bir araba zannediyor. Avensis, Türkiye'de satılan en kaliteli Toyota modelleri arasında. Ayrıca 1.6 motora LPG uyumu, donanımı, satış sonrası müşteri memnuniyeti ve fiyatıyla Passat'a göre çok daha cazibeli bir araba.

Passat'ın ikinci el değeri dışında ezici bir yanı yok. Bu arada, Passat'ın 5 sene sonraki fiyatıyla ilgili bir yorum yapılmış. O muhabbetlere hiç girmeyelim bence, 2010 yılında bu ülkede 44.000 TL'ye sıfır Passat satıldı. Şu an 44.000 TL'ye doğru düzgün C sınıfı araba bile yok.
  • Lpg uyumu olmayan modeller ciddi değer kaybı yaşıyor.üstelik doğuşun ülkemizi 3. sınıf gören uygulamaları işin tuzu biberi oluyor.avensisin tüm donanımları 10 sene sonrada çalışır ya passatın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat 1.4 tsı manuel ankarada
    ortlalama yakıt 7.5 ortalama hız 25

• Ben olsam avensis alırdım.Tek tereddüt edeceğim noktası tipi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen +1
  • Slm arkadaşlar benım suratle makasla vs ıle ısım olmaz adam gıbı binerim dersen avensıs derım, ama yok ben serı atak arac ıstıyorum dersen passat al, ben kendım jetta aldım dsg 1.4 tsi 2013 model, arkadasımda avensıs aldı 1.6 motor kendısı benım aracı da kullandı fark sadece 1.4 tsi motorun serılıgı ataklıgı ve dsg sanzıman konforu, eksımız avensıs sundugu aksesuarlar anca hıglıne araclarda mevcut vw fanatıgı degılsen :) benim hızla ısım olmaz dersen avensıs derım bır jetta kulanıcısı olarak:) yakıt konusuna gelırsek ben kendım 1.4 tsi motorda 8.5 ort yakıyorum aynı kullanım tarzında avensıs 10 lıtre yakar 100 bın km yol yapsak ıkısı arasında 7000 tl vw lehıne yakıt farkı olur ama vw zaten 10 bın pahalı yakıtın mantıgı yok. sadece olay sızın ne aradıgınıza kalıyor sız spor surus tarzı arabamı aıle arabasımı istiyorsunuz spor surus ıse passat aıle ıse avensıs alınır bınılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigtblue -- 12 Mayıs 2013; 23:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigtblue

Slm arkadaşlar benım suratle makasla vs ıle ısım olmaz adam gıbı binerim dersen avensıs derım, ama yok ben serı atak arac ıstıyorum dersen passat al, ben kendım jetta aldım dsg 1.4 tsi 2013 model, arkadasımda avensıs aldı 1.6 motor kendısı benım aracı da kullandı fark sadece 1.4 tsi motorun serılıgı ataklıgı ve dsg sanzıman konforu, eksımız avensıs sundugu aksesuarlar anca hıglıne araclarda mevcut vw fanatıgı degılsen :) benim hızla ısım olmaz dersen avensıs derım bır jetta kulanıcısı olarak:) yakıt konusuna gelırsek ben kendım 1.4 tsi motorda 8.5 ort yakıyorum aynı kullanım tarzında avensıs 10 lıtre yakar 100 bın km yol yapsak ıkısı arasında 7000 tl vw lehıne yakıt farkı olur ama vw zaten 10 bın pahalı yakıtın mantıgı yok. sadece olay sızın ne aradıgınıza kalıyor sız spor surus tarzı arabamı aıle arabasımı istiyorsunuz spor surus ıse passat aıle ıse avensıs alınır bınılır

Ikisinin son hizi ayni, 0-100u de yarim saniye oynuyor agirlik farkina ragmen.2000-3000 devir arasinda kullanirsaniz farki anlayamazsiniz.

Performans istediginizde 4500 devirin ustune cikarsaniz anlarsiniz atmosferigin farkini.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Orijinalden alıntı: nigtblue

Slm arkadaşlar benım suratle makasla vs ıle ısım olmaz adam gıbı binerim dersen avensıs derım, ama yok ben serı atak arac ıstıyorum dersen passat al, ben kendım jetta aldım dsg 1.4 tsi 2013 model, arkadasımda avensıs aldı 1.6 motor kendısı benım aracı da kullandı fark sadece 1.4 tsi motorun serılıgı ataklıgı ve dsg sanzıman konforu, eksımız avensıs sundugu aksesuarlar anca hıglıne araclarda mevcut vw fanatıgı degılsen :) benim hızla ısım olmaz dersen avensıs derım bır jetta kulanıcısı olarak:) yakıt konusuna gelırsek ben kendım 1.4 tsi motorda 8.5 ort yakıyorum aynı kullanım tarzında avensıs 10 lıtre yakar 100 bın km yol yapsak ıkısı arasında 7000 tl vw lehıne yakıt farkı olur ama vw zaten 10 bın pahalı yakıtın mantıgı yok. sadece olay sızın ne aradıgınıza kalıyor sız spor surus tarzı arabamı aıle arabasımı istiyorsunuz spor surus ıse passat aıle ıse avensıs alınır bınılır

Ikisinin son hizi ayni, 0-100u de yarim saniye oynuyor agirlik farkina ragmen.2000-3000 devir arasinda kullanirsaniz farki anlayamazsiniz.

Performans istediginizde 4500 devirin ustune cikarsaniz anlarsiniz atmosferigin farkini.

Avensıs kullanmıs bırısı degılım arkadasımın söyledıgı suydu ıkı passat alıp bındıkden sonra sıfır avensıs tat vermedı passatı arıyorum dedı manuel vıtes olması vede 1,6 motor sollamada hemen toplamıyor demesı bana

• ocak ayından beri avensisi kullanıyorum.İşe passat almakla başlamıştım.Araba yoktu ellerinde dizel otomatik vardı.Bende düz istiyordum sonra benzinli düz vites olsun dedik oda yok ellerinde mart gibi gelir fiyatı ne olur bilemem falan.Kafam attı toyotaya gittim ve avensis inceledim şunu söyliyeyim motor dışında passata her yönden 10 basar.NCAP testlerinde bile passattan başarılı.Elegant exteranın muadili comfortline dir.İç mekan olarak avensis çok başarılı ve dış görünüş olarak passattan daha sportif duruyor.Yakıt olarak ta jetta ile kıyaslanması abes olmuş arada sınıf farkı var.Uzun yolda sakin kullanım araç dolu ve klima açık 5.9-6.1lt/100 bandında gidiyor araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar43 -- 22 Ağustos 2013; 10:21:04 >
  • Avensis passatı şamarlar herkonuda sorunsuzluk abidesidir avensis.
  • Passat sanki yarim sinif daha ustun gibi ancak,
    Yakit masrafi dusunuldugunde avensis lpg uygulamasindan dolayi tercih sebebi gibi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.