Şimdi Ara

Avensis aldım, yorumlarınızı bekliyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun beğendiğim araçlardan
  • hayırlı olsun
  • HAYIRLI OLSUN FOTO İSTİYORUZ
  • Güzel tercih.Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazıl17

Merhaba arkadaşlar,
    Uzun süredir araç arayışı içerisindeydim. Bu süreçte daha çok C sınıfı araçlarla ilgilendim ama kısmette Avensis varmış.
    Dizel Auris bakmaya gittim, hatta dün telefonda 56000 TL'ye Advance Skypack modeli için anlaşmıştık, ancak bayide 2012 model bir Avensis varmış, araç çok hoşumuza gitti. Araç 1.6 Elegant versiyonu, arka park sensörü+kauçuk paspas 53750'ye maloldu..Artı 1500 Tl'ye Navi+Geri görüş kamerası eklettim.55250 oldu toplamda.Fiyat nasıl sizce?

Auristen daha uygun bir fiyata Avensis almışsınız daha ne olsun! Tip olarak bana pek hitap etmiyor ancak kesinlikle çok mantıklı bir tercih yapmışsınız. Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

• Hayırlı olsun. Güzel bir tercih..Allah kaza bela vermesin.. Bende yeni kasa Corolla bekliyorum...Kollama uçuk fiyatla gelirse Avensis düşünüyorum...Hayırlısı inş..
  • öncelikle hayırlı uğurlu olsun...

lpgye gerek yok, zaten sakin kullanımda ş.içi 7 litre bilemedin 7,5 litre tüketiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 6 Nisan 2013; 1:45:55 >
  • 2004 yılında sis yeşili bir avensis almıştım. 2006 da sattım. O modelin yaktı beni çok yıpratıyoreu. Lpg de yoktu. Şimi motor nası bilmiyorum ama tas o model bile hala eskimedi. Bence de çok güzel bir araç almışsınız güle güle kullanın.
  • Hayirli olsunda araci aldiktan sonrada yorum beklemek harbi sacmalik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 navi + geri görüş kamerası iyiymiş. 2.400 fiyat çektiler bana...
  • Hayırlı olsun. Bence Avensis iyi bir şeçenek. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • Muhteşem tercih, halkımız yavaş yavaş rasyonel tercihleri görmeye başladı, sevindirici
  • 55.250 mi? İyi seçenek mi?
  • Hayirli ugurlu olsun d segmentinin keyfi bir baska olur

• kazasız belasız keyifli sürüşler,şahsi görüşüm; toyoyatının en çok beğendiğim aracıdır avensis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -N4N0

55.250 mi? İyi seçenek mi?

1.2 tsi golfmü alsaydı o paraya ?
  • Hayırlı olsun.
    güzel bir LPG uygulamasından sonra on numara araç almış oldunuz...
    Geri görüş kamerası yerine serviste LPG için pazarlık etseydiniz keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Hayırlı olsun.
    güzel bir LPG uygulamasından sonra on numara araç almış oldunuz...
    Geri görüş kamerası yerine serviste LPG için pazarlık etseydiniz keşke.
    Hayırlı olsun..aynı aracı 2-3 ay önce 60-62 fiyatlarına satıyorlardı.. Bayide incelemiştim iç mekanı oldukça kaliteli bulmuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 6 Nisan 2013; 4:10:24 >
  • Hayırlı olsun ben 2 sene makyajsız kasayı kullandım , güzel araçtır avensis. Yalnız almışken Elegant Extra almanı tavsiye ederim. Elegant ile arasında donanım ve görüntü olarak baya fark var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.